Gjithçka që profesionistët duan: efiçencë dhe funksionalitet

Liebherr ka zhvilluar pajisje frigoriferike posaçërisht për furrat e bukës për të përmbushur kërkesat për frigoriferët standardë në këtë sektor. Ndërkohë që teknologjia e tyre ofron një nivel shumë të lartë të efiçencës dhe të funksionalitetit, trupi i tyre është ideuar që të jetë i fortë dhe për rrjedhojë ideal për t'u përdorur në fushën profesionale. Të gjithë komponentët e cilësisë së lartë sigurojnë që pajisjet të përballojnë me sukses edhe kërkesat e ditëve më të çmendura të punës.

Frigoriferët - Furrat e bukës

Sistemi i ftohjes


Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-5 nga 5

BKPv 6520 ProfiLine

Vëllimi bruto total 602 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,483 kWh / 24h
Përfshirje 400x600mm (Vendosje gjatësore)

BKPv 6570 ProfiLine

Vëllimi bruto total 602 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,483 kWh / 24h
Përfshirje 400x600mm (Vendosje gjatësore)

BKPv 8420 ProfiLine

Vëllimi bruto total 856 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 79,0 / 98,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,095 kWh / 24h
Përfshirje 600x800mm (Vendosje gjatësore)

BKPv 8470 ProfiLine

Vëllimi bruto total 856 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 79,0 / 98,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,095 kWh / 24h
Përfshirje 600x800mm (Vendosje gjatësore)

BKv 5040

Vëllimi bruto total 491 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 164 / 75,0 / 73,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,062 kWh / 24h
Përfshirje 600x400mm (Vendosje tërthore)
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.