Prodhimi te Liebherr

Në çdo pajisje të veçantë Liebherr mishërohet ekspertiza e madhe, zhvillimi i vazhdueshëm dhe vëmendja ndaj detajeve. Përpara se një pajisje të futet në prodhimin në seri, inxhinierët tanë i kushtojnë muaj të tërë kërkimit dhe zhvillimit për të krijuar një produkt të cilësisë së lartë që përmbush kërkesat më të larta.

Komponentët dhe pajisjet tona i nënshtrohen një kontrolli cilësie të vazhdueshëm gjatë gjithë procesit të prodhimit. Kështu ne sigurohemi që nga fabrikat tona të prodhimit të dalin vetëm pajisje të cilësisë më të lartë. Në zemër të këtij procesi janë gjithmonë punonjësit mjaft të kualifikuar e të mirë trajnuar të Liebherr. Me përkushtimin e tyre ata vendosin standarde të larta dhe garantojnë cilësinë e shkëlqyer të Liebherr.

Kërkimi dhe zhvillimi

 • Punonjësit janë çelësi i suksesit
  Në fabrikat tona moderne të prodhimit stafi i kualifikuar prodhon frigoriferë ftohës dhe ngrirës për kërkesat më të larta. Me vëmendjen maksimale ndaj detajeve, punonjësit tanë garantojnë që çdo pajisje të përmbushë standardet më të larta të cilësisë.

  Punonjësit janë çelësi i suksesit

  Në fabrikat tona moderne të prodhimit stafi i kualifikuar prodhon frigoriferë ftohës dhe ngrirës për kërkesat më të larta. Me vëmendjen maksimale ndaj detajeve, punonjësit tanë garantojnë që çdo pajisje të përmbushë standardet më të larta të cilësisë.

 • Laboratorët me klimë të kontrolluar
  Në temperatura ekstreme ose nivel të lartë lagështie - pajisjet tona punojnë pa probleme dhe me efikasitet në të gjitha kushtet klimatike. Në laboratorët me klimë të kontrolluar, pajisjet vendosen në provë në teste afatgjata për aftësinë e tyre të gjithanshme dhe këto teste kryhen për periudha shumë më të gjata sesa ato të zakonshmet.

  Laboratorët me klimë të kontrolluar

  Në temperatura ekstreme ose nivel të lartë lagështie - pajisjet tona punojnë pa probleme dhe me efikasitet në të gjitha kushtet klimatike. Në laboratorët me klimë të kontrolluar, pajisjet vendosen në provë në teste afatgjata për aftësinë e tyre të gjithanshme dhe këto teste kryhen për periudha shumë më të gjata sesa ato të zakonshmet.

 • Dhoma e matjes së zhurmës
  Në dhomat tona profesionale të matjes së zhurmës ne dëgjojmë saktësisht gjithçka: Ku janë burimet e mundshme të zhurmës shqetësuese në pajisje? Dhe si mund ta përmirësojnë akoma më shumë inxhinierët tanë akustikën për të zvogëluar më tej emetimet e zhurmës dhe për të optimizuar cilësinë e tingullit të komponentëve të lëvizshëm, si p.sh. dyert dhe kasetat?

  Dhoma e matjes së zhurmës

  Në dhomat tona profesionale të matjes së zhurmës ne dëgjojmë saktësisht gjithçka: Ku janë burimet e mundshme të zhurmës shqetësuese në pajisje? Dhe si mund ta përmirësojnë akoma më shumë inxhinierët tanë akustikën për të zvogëluar më tej emetimet e zhurmës dhe për të optimizuar cilësinë e tingullit të komponentëve të lëvizshëm, si p.sh. dyert dhe kasetat?

 • Qendra e logjistikës
  Shpërndarje e shpejtë nëpër dyqane – përmes rrugës më të shkurtër - anembanë botës: qendra jonë ultra moderne e logjistikës është pika e tranzitit për frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr. Këtu pajisjet ngarkohen dhe bëhen gati për dërgesa në mbarë botën. Për këtë qëllim Liebherr nuk mbështetet vetëm në transportin rrugor, por edhe në transportin hekurudhor, si një mënyrë transporti e qëndrueshme dhe e orientuar drejt së ardhmes.

  Qendra e logjistikës

  Shpërndarje e shpejtë nëpër dyqane – përmes rrugës më të shkurtër - anembanë botës: qendra jonë ultra moderne e logjistikës është pika e tranzitit për frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr. Këtu pajisjet ngarkohen dhe bëhen gati për dërgesa në mbarë botën. Për këtë qëllim Liebherr nuk mbështetet vetëm në transportin rrugor, por edhe në transportin hekurudhor, si një mënyrë transporti e qëndrueshme dhe e orientuar drejt së ardhmes.

 • Video

  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  Qoftë pajisje e kombinuar apo kompakte: ne i kushtojmë vëmendje edhe detajeve më të vogla - në teknologji dhe në dizajn. Hap videon We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  Arsyet e duhura

  Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?