Pajisjet elektroshtëpiake inkaso

Frigoriferët ftohës inkaso

Me një mundësi të gjerë përzgjedhjeje të pajisjeve "BioFresh" në klasat më të mira të efiçencës së energjisë, Liebherr ofron pajisjet me nivelin më të lartë të kursimit të energjisë. Frigoriferët ftohës inkaso

Kombinimet ftohës-ngrirës, për inkaso

Teknologjitë inovative dhe detajet praktike ndihmojnë në ruajtjen optimale të ushqimit të freskët dhe përshtaten me nevojat tuaja individuale. Kombinimet ftohës-ngrirës, për inkaso

Frigoriferët ngrirës inkaso

Frigoriferët ngrirës inkaso Liebherr ofrojnë një performancë perfekte në ftohje dhe janë veçanërisht ekonomikë në konsum. Pajisjet mund të integrohen lehtësisht në kuzhinën tuaj. Frigoriferët ngrirës inkaso

Inkaso Side-by-Side

"Liebherr FrischeCenter" i pajisur sipas dëshirës me "BioFresh", "NoFrost" dhe "IceMaker" ofron shumë hapësirë​për ushqim të freskët dhe të ngrirë. Pajisjet inkaso krah-për-krah

Frigoriferët inkaso për verën

Të përshtatur më së miri dhe të integruar me përsosmëri: frigoriferët inkaso për verën Liebherr kombinojnë kushtet ideale të ruajtjes me një formë ekskluzive të prezantimit të verës. Frigoriferët inkaso për verën

Aksesorët

Të qartë dhe praktikë: me shumë karakteristika të sofistikuara dhe aksesorë të veçantë pajisjet inkaso Liebherr përshtaten me nevojat tuaja. Pajimet e veçanta

Komoditeti

Në zhvillimin e frigoriferëve ftohës dhe ngrirës Liebherr fokusohet në nevojat e klientëve. Rezultati i kësaj qasjeje janë pajisjet komode që lehtësojnë jetën e përditshme. Funksione komode

Ruajtja e ushqimeve

Bashkëveprimi optimal ndërmjet temperaturës dhe lagështisë te BioFresh siguron që edhe ushqimet e ndjeshme të ruajnë për më shumë kohë vitaminat dhe aromën e tyre. Ruajtja e ushqimeve me "BioFresh"

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

Njohuritë për Verën

E kultivuar me dashuri, e vjetëruar në kantina profesionale dhe e ruajtur në temperaturën e duhur – vera mund të shijohet në më të mirën e saj vetëm me anë të teknologjisë së duhur të ruajtjes. Njohuritë për Verën