Aksesorët për pajisjet me qëndrim të pavarur

Liebherr ofron një gamë të shumëllojshme dhe mjaft cilësore të aksesorëve për pajisjet me qëndrim të pavarur. Me opsionet tona ekstra për frigoriferin tuaj ftohës ose ngrirës ju keni mundësinë të përdorni funksione shtesë dhe ta optimizoni pajisjen sipas qëllimeve tuaja. Për më shumë kënaqësi të pajisjes suaj me qëndrim të pavarur Liebherr.

Përshtatet në mënyrë perfekte me Liebherr

Çdo aksesor është projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për serinë e pajisjeve Liebherr me qëndrim të pavarur, duke e bërë atë ideal për pajisjet tona. Me aksesorët tanë specifikë për pajisjet, mund të përfitoni më shumë nga një pajisje me qëndrim të pavarur ose edhe ta përmirësoni - për më shumë komoditet në jetën tuaj të përditshme. Sigurisht që aksesorët tanë përmbushin standardet më të larta të cilësisë falë proceseve të gjera të testimeve. Dhe ju mund të jeni të sigurt se do të merrni gjithmonë një cilësi të garantuar Liebherr. Në listën tonë përmbledhëse mund të shihni se cilët aksesorë janë në dispozicion për secilën pajisje.

Më shumë informacione për aksesorët do të gjeni në dyqanin tonë online. Aty mund të porositni direkt aksesorët e duhur që përshtaten me pajisjen tuaj.
Shko te dyqani online

Mbani parasysh se aksesorët Liebherr janë specifikë sipas pajisjes dhe kategorisë dhe nuk mund të blihen në çdo shtet.

Aksesorët për pajisjet me qëndrim të pavarur Liebherr

 • Rafti i shisheve
  Rafti i shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve.

  Rafti i shisheve

  Rafti i shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve.

 • Pllaka ndarëse për kursim të energjisë
  Kur ndonjëherë nuk nevojitet e gjithë hapësira e brendshme për ruajtjen e ushqimeve, te frigoriferët ngrirës me funksionin "NoFrost" dhe te frigoriferët me "BioFresh", kasetat që nuk i përdorni mund t'i izoloni me pllakën ndarëse "Vario" për kursim të energjisë. Në këtë mënyrë konsumi i energjisë mund të zvogëlohet edhe me 50 për qind më shumë.

  Pllaka ndarëse për kursim të energjisë "Vario"

  Kur ndonjëherë nuk nevojitet e gjithë hapësira e brendshme për ruajtjen e ushqimeve, te frigoriferët ngrirës me funksionin "NoFrost" dhe te frigoriferët me "BioFresh", kasetat që nuk i përdorni mund t'i izoloni me pllakën ndarëse "Vario" për kursim të energjisë. Në këtë mënyrë konsumi i energjisë mund të zvogëlohet edhe me 50 për qind më shumë.

 • Solucionet për mirëmbajtjen e inoksit
  Për kujdesin e sipërfaqeve prej inoksi (nuk përdoret te "Smart-Steel") pas pastrimit me sukses.

  Solucionet për mirëmbajtjen e inoksit

  Për kujdesin e sipërfaqeve prej inoksi (nuk përdoret te "Smart-Steel") pas pastrimit me sukses.

 • Rafti mbajtës për reklamim
  Për reklamimin e verërave të cilësisë së lartë dhe për ruajtjen e shisheve të hapura më parë.

  Rafti mbajtës për reklamim

  Për reklamimin e verërave të cilësisë së lartë dhe për ruajtjen e shisheve të hapura më parë.

 • Pllaka për ngrirje
  Në rast ndërprerjeje të mundshme të energjisë elektrike, me anë të këtyre pllakave mund të ruhet ftohja e duhur te pajisjet ngrirëse dhe ndarja e ngrirjes në modelet e kombinuara dhe automatike. Pllakat për ngrirje sigurojnë një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu mbrojnë ushqimet e vendosura në ngrirje.

  Pllaka për ngrirje

  Në rast ndërprerjeje të mundshme të energjisë elektrike, me anë të këtyre pllakave mund të ruhet ftohja e duhur te pajisjet ngrirëse dhe ndarja e ngrirjes në modelet e kombinuara dhe automatike. Pllakat për ngrirje sigurojnë një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu mbrojnë ushqimet e vendosura në ngrirje.

 • Kosha shtesë për frigoriferët ngrirës banak
  Plotësimi fleksibël me koshat shtesë lehtëson ndarjen e ushqimeve të ngrira të vogla dhe mundëson akses të shpejtë në artikujt në ngrirje.

  Kosha shtesë për frigoriferët ngrirës banak

  Plotësimi fleksibël me koshat shtesë lehtëson ndarjen e ushqimeve të ngrira të vogla dhe mundëson akses të shpejtë në artikujt në ngrirje.

 • Shërbimi për klientin

  Për pyetje rreth aksesorëve Liebherr mund t'i drejtoheni me kënaqësi sektorit tonë të shitjes së pjesëve të këmbimit. Na kontaktoni tani

  Manualet e përdorimit

  Manualet e përdorimit për pajisjen Liebherr mund të shkarkohen këtu si PDF. Shkarko manualët e përdorimit

  FreshMAG

  Zbuloni botën rreth pajisjeve shtëpiake Liebherr me lajme interesante, tregime, këshilla dhe truke të vlefshme për ruajtjen e ushqimit, receta dhe shumë më tepër! Lexoni blogun tani