Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

Pajisjet me qëndrim të pavarur - Për përdorim familjar

Qoftë në versionin me ngjyrën klasike të bardhë ose inoksin elegant. Pajisjet me qëndrim të pavarur Liebherr ju ofrojnë një larmi të madhe zgjedhjesh jo vetëm për dizajnin, por edhe detajet e shumta në hapësirën e brendshme bëjnë që të merrni në shtëpi një përvojë krejtësisht të re për ftohjen dhe ngrirjen. Të gjitha modelet janë në mbështetjen tuaj falë funksioneve të shumta dhe karakteristikave cilësore në ruajtjen e përditshme të ushqimeve tuaja - dhe kjo me cilësinë e provuar Liebherr.

Pajisjet inkaso - Për përdorim familjar

Falë teknologjisë inovative dhe një oferte të gjerë, frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës për përdorim inkaso integrohen në mënyrë të harmonizuar në mjedisin e kuzhinës. Që në konceptimin e pajisjeve inkaso për ne ka qenë e rëndësishme që të zhvillonim pajisje me karakteristika individuale. Kështu, edhe në segmentin e pajisjeve inkaso ju ofrojmë një gamë të shumëllojshme për kërkesat më të ndryshme të ruajtjes së ushqimeve.

Pajisjet profesionale

Ne sigurojmë performancë perfekte në ftohje edhe në kushtet ekstreme të përdorimit. Qoftë në gastronomi, në dyqanet ushqimore, në kërkimin shkencor dhe laboratorë, në industrinë e pijeve apo të ushqimeve të ngrira ose në furrat e bukës, ne jemi partneri juaj ideal në lidhje me ruajtjen e sigurt të produkteve. Falë komponentëve të cilësisë së lartë dhe përdorimit të materialeve ekskluzive, pajisjet profesionale Liebherr përmbushin kërkesat më të larta profesionale - edhe në fushën tuaj.

 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close