Shkarkimet

Këtu vendosim në dispozicionin tuaj për shkarkim fletëpalosjet e Liebherr për gamën mjaft të gjerë të produkteve të tij. Kështu që do të keni në dorë në formë kompakte dhe të qartë të gjithë informacionin përkatës. Gjithashtu, këtu mund të shkarkoni manualin e përdorimit specifik për pajisjen tuaj, si dhe etiketën aktuale të energjisë dhe skedën teknike të produktit BE, krejtësisht falas.

Broshurat

Katalogët e produkteve Liebherr japin një panoramë optimale të gamës sonë mjaft të gjerë të frigoriferëve ftohës dhe ngrirës, si dhe informacione plotësuese për aksesorët që ofrojmë. Fletëpalosjet për pajisjet shtëpiake dhe profesionale

Etiketa e energjisë dhe skeda teknike e produktit BE

Këtu do të gjeni për shkarkim etiketën e energjisë dhe skedën teknike të produktit që kërkohet nga rregullorja e Bashkimit Evropian 1060/2010/BE. Etiketa e energjisë dhe skeda teknike e produktit BE

Manualet e përdorimit

Keni humbur manualin e përdorimit? S'ka problem. Ne ju vendosim në dispozicion një manual specifik për pajisjen tuaj. Manualet e përdorimit

Aplikacionet

Nga ruajtja e ushqimeve te projektimi interaktiv i kuzhinës e deri te WineGuide: Përdorni aplikacionet tona falas. Aplikacionet e Liebherr

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit