Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

EcoVadis   E artëEcoVadis Gold – një hap i madh përpara

Ne përdorim EcoVadis, për t'i bërë më të krahasueshme progreset tona në fushën e përgjegjësisë korporative dhe qëndrueshmërisë. Fokusi ynë për një strategji tërësore të kompanisë u shpërblye tani: Dekorata me medalien e artë EcoVadis dhe renditja ndër më të mirët nga 3 % e të gjitha kompanive të dekoruara tregon qartë, që ne përballemi me sfidat ekologjike, sociale dhe etike.

Rreth EcoVadis

Vlerëson 100 000+ kompani
nga 175+ shtete
dhe 200+ degë
ecovadis overallscore distribution

Vlerësimi ynë EcoVadis: E artë

Me një numër të përgjithshëm prej 73 pikësh fabrikat tona të prodhimit bëjnë pjesë në 3 perqindëshin më të mirë të të gjitha kompanive të vlerësuara nga.

Versioni Janar 2023

ecovadis overallscore

Nga e argjendtë tek e artë: Progres i vazhdueshëm

Tashmë fabrika jonë Liebherr në Austri është dekoruar dy herë me dekoratë argjendi me certifikatën EcoVadis. Gjatë këtij viti mundëm të përmirësoheshim sërish në mënyrë domethënëse: Sepse tani medalja e artë EcoVadis shkon për të gjitha fabrikat e prodhimit .

Ne nuk do të mjaftohemi me këtë sukses, por duam të zhvillohemi vazhdimisht në të ardhmen.

Pajisje ftohëse nga fabrikat tona të dekoruara

Frigoriferët tanë ftohës

Nëse janë me qëndrim të lirë ose si pajisje inkaso, frigoriferët tanë ftohës bashkojnë teknologjitë inovative për një ftohje perfekte.

për frigoriferët ftohës

Frigoriferët tanë ngrirës

Nëse janë frigoriferë ngrirës banak për bodrum ose frigoriferë ngrirës për kuzhinën e një banese në qytet: Te ne gjeni frigoriferë ngrirës për çdo kërkesë.

për frigoriferët ngrirës

Frigoriferët tanë ftohës për verë

Klimë e përkryer për verëra të cilësisë së lartë. Me frigoriferët tanë për temperimin ose ruajtjen verës, të pavarur ose të integruar, vera juaj ruhet në mënyrë të përkryer.

për frigoriferët ftohës për verë

Pajisjet tona tregtare

Përpikëri dhe besueshmëri maksimale – Për klientët tanë tregtar ne zhvillojmë zgjidhje të cilësisë së parë, për të ruajtur në mënyrë të sigurt artikujt me vlerë.

për pajisjet tona tregtare
    

Rreth EcoVadis

Çfarë është EcoVadis?

EcoVadis është një nga ofruesit kryesor në mbarë botën për renditjen e qëndrueshmërisë së kompanive. Në një proces gjithpërfshirës, EcoVadis vlerëson angazhimin në fushat e mjedisit, etikës, të drejtat e punës dhe të drejtat e njeriut si dhe zbatimin e tyre në politikat e kompanisë. Në rastin e vlerësimeve merren parasysh edhe faktorët si dega, madhësia dhe vëndndodhja e kompanisë. Aktualisht, rreth 100.000 kompani kontrollohen nga EcoVadis. Këto vlerësime janë te bazuara në standartet ndërkombëtare të përgjegjësisë korporative – për shembull Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact dhe DIN ISO 26000, "Udhëzuesi për Përgjegjësinë shoqërore të Organizatave".

    
 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close