Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

Pajisjet ftohëse për gastronominë


Zgjidhje të qëndrueshme për ftohje për gastronominë

Temperatura të larta, pak vend, shumë ngut – pajisjet ftohëse dhe ngrirëse duhet të qëndrojnë dhe të ofrojnë shumë në gastronomi, në hotel dhe Catering. Pajisjet gastronomike nga Liebherr i ruajnë ushqimet në mënyrë të besueshme edhe në temperatura të mjedisit me deri në +43°C dhe me fuqi konstante të ftohjes. Falë një sistemi efikas të ftohjes ato të bindin për qëndrueshmërinë dhe kostot shumë të ulëta të energjisë dhe të të gjithë funksionimit.

Pajisjet e reja ftohëse për gastronominë

Të zhvilluara për kuzhinë për profesionistët: Në pajisjet tona të reja ftohëse artikujt tuaj ftohen në mënyrë të sigurt dhe efikase

Avantazhet e frigoriferëve tanë ftohës për gastronominë

Pastrim i thjeshtë

Pajisjet tona gastronomike disponojnë p.sh. kuti të brendshme pa hapësira, të cilat mund të fshihen lehtë dhe plotësisht. Edhe kapakët ballor, ndarjet dhe skarat mbajtëse pastrohen me lehtësi.

Siguria dhe alarmet

Funksionet e sigurisë sigurojnë që ushqimet tuaja të ftohen gjithmonë siç duhet dhe të mos ketë asnjë humbje të cilësisë. Sistemet e ndryshme të alarmit paralajmërojnë menjëherë.

Performanca e ftohjes

Temperaturat deri në +43°C dhe hapja e shpeshtë e derës nuk mund t'i dëmtojnë artikujt tuaj: Komponentët inovativë, gazi ftohës si dhe njësitë e komandimit janë ndërthurur në mënyrë të përkryer.

Karakteristikat

Falë detajeve të menduara mirë, funksioneve inteligjente dhe një cilësie të lartë të materialit pajisjet tona gastronomike ofrojnë një maksimum në komoditetin e përdorimit dhe në këtë mënyrë shkarkime pa mundim.

Shërbime tona

Të dhënat BIM me Specifi®

Liebherr dhe Specifi® u ofrojnë klientëve akses për bibliotekën model BIM të Liebherr. Këtu bëjnë pjesë specifikimet e produktit, informacionet e çmimit dhe simbolet 3D për përdorimin e objekteve të dizajnit.

Akses për modelet BIM

Shërbimi për klientin

Ndihmë e menjëhershme në vend të radhës së pritjes. Një telefonatë me personin tuaj të kontaktit mjafton dhe ju merrni mbështetje në mbarë botën nga teknikët e servisit, të cilët kryejnë trajnime të rregullta.

Te shërbimi për klientin

Efiçenca e energjisë

Duke ruajtur kostot dhe burimet.

Cilësi e besueshme

Jetëgjatësi e madhe dhe garanci e pjesëve të këmbimit.

Mbi 60 vite përvojë

Zhvillohet në Gjermani, prodhohet në Austri.

 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close