Shkrirja e përkryer e dizajnit me performancën teknike

Sipas parimit të kuzhinës së hapur kalimet midis kuzhinës dhe ambientit të ndenjjes duhet të jenë sa më të rrjedhshme. Kjo bën që njerëzit të kërkojnë gjithnjë e më shumë pajisje me pamje atraktive. Liebherr e ka kuptuar këtë tendencë dhe ofron modele që karakterizohen nga novacionet teknike dhe kombinimi i veçantë i ngjyrës, formës dhe materialit.

Frigoriferi si objekt i dizajnit

Kuzhinat e hapura kërkojnë pajisje me dizajn, që mund të integrohet me ambientin.

Kuzhinat e hapura kërkojnë pajisje me dizajn, që mund të integrohet me ambientin.

Kuzhinat e hapura kërkojnë pajisje me dizajn, që mund të integrohet me ambientin.

Prej kohësh stili i jetesës nuk lidhet më vetëm me modën, aksesorët, udhëtimet dhe makinat. Gjithnjë e më shumë, edhe pikëpamja për gatimin dhe ngrënien po shndërrohet në një aktivitet të rëndësishëm për familjen ose shoqërinë. Kështu, në shumë familje kuzhina nuk është më vetëm një vend për përgatitjen e ushqimit, por përkundrazi gjithnjë e më shumë një vend takimi. Këtu mund të hash dhe të takohesh e diskutosh me miqtë – madje dhe shumë festa organizohen në kuzhinë.

Si pajisje inkaso ose me qëndrim të pavarur: pajisjet Liebherr frymëzojnë përveç pjesës së brendshme inovative, edhe me pjesën e jashtme të cilësisë së lartë. Ne i zhvillojmë vetë të gjitha dizajnet, në qendra zhvillimi me pajisje moderne në vende të ndryshme prodhimi. Në zhvillimin e teknologjive të reja, gjatë fazës së projektimit në qendër të vëmendjes janë edhe dëshirat dhe kërkesat e klientëve tanë.

Çmimet dhe vlerësimet

Pajisjet tona vlerësohen vazhdimisht për cilësinë e lartë të dizajnit dhe forcën e inovacionit. Lista shtrihet nga "reddot award" te "Plus X Award", "den iF product design award" dhe "interior innovation award" deri te "KüchenInnovationspreis" nga "Initiative Lifecare".

Dizajni dhe cilësia

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr shquhen për dizajnin e tyre dhe vlerësohen rregullisht për cilësinë e tyre. Çmimet dhe vlerësimet

Vizionet e dizajnit me impulsin e kohës

Zhvillimi i dizajnit dhe i produkteve qëndron gjithmonë në kontekstin e zhvillimeve sociale dhe shoqërore. Tendencat aktuale, si individualizimi, pritshmëritë më të larta për jetesën, ndërgjegjësimi për shëndetin, lëvizshmëria, lidhja në rrjetet dixhitale dhe urbanizimi i japin formë nevojave të konsumatorëve tanë dhe më pas integrohen në zhvillimin e produkteve.

Instalacionet me dritë të

Instalacionet me dritë të "CoolVision" nxjerrin në pah efektet e mahnitshme që mund të krijojë drita.

Instalacionet me dritë të "CoolVision" nxjerrin në pah efektet e mahnitshme që mund të krijojë drita.
Disa prej studimeve të dizajnit dhe prototipat futen më pas si prodhim seri si "DesignEdition", të tjerat japin impulse për ta konsideruar frigoriferin nga këndvështrime të reja. Me instalacionet me dritë "CoolVision", Liebherr paraqet mundësitë e projektimit që nxirren në pah në një shfaqje me drita.

CoolVision – me vështrimin nga e ardhmja

Besohet se frigoriferi e ka të përcaktuar funksionin e tij: të ofrojë teknologji novatore për ftohje dhe ngrirje, që përmirësohen vazhdimisht me kalimin e kohës. Zhvillimi i ideve kyçe për të ardhmen kërkon që të kesh vizion. Gama "CoolVision" e Liebherr përbën qasjen lozonjare dhe eksperimentimin me ngjyrat, formën dhe materialet, si dhe për bashkëpunimin me projektuesit, artistët dhe talentet e reja premtuese. Inovacioni i mirëfilltë lind nga fleksibiliteti dhe gatishmëria për ta parë teknologjinë dhe materialet nga një pikëpamje tjetër. Bazuar mbi këtë kuptim, ne zhvillojmë ide dhe studime dizajni dhe i paraqesim ato në panairet tregtare, si p.sh. IFA ose "Futura".

Eksperimentimi me materialet: prototip i rinovuar i realizuar me beton

Eksperimentimi me materialet: prototip i rinovuar i realizuar me beton

Eksperimentimi me materialet: prototip i rinovuar i realizuar me beton
Betoni është shndërruar nga një material ndërtimi funksional në një element të ditës për dizajnin. Një arsye për Liebherr për ta trajtuar materialin si lëndë e parë. Kështu, në fazën e projektimit janë bërë tentativa për të realizuar prototipe edhe me dru, metal me pamje të ndryshkur dhe veshje me lëkurë. Në testet praktike bindën materialet si xhami dhe inoksi i zi, të cilat më pas u prodhuan në seri si "DesignEdition".

Testimi i dizajnit

Produktet Liebherr e ruajnë vlerën e tyre në mënyrë të veçantë. Për të plotësuar standardet tona të larta të cilësisë, ne e vlerësojmë çdo dizajn kundrejt përdorimit dhe kënaqësisë së përdoruesit për klientët tanë. A i pëlqen pajisja përdoruesit? A është dizajni me tendencat aktuale dhe a është në gjendje t'i rezistojë kohës? A është materiali i përshtatshëm për përdorimin e përditshëm? Përpara se një pajisje të futet në prodhimin në seri, dizajni dhe çdo komponent i saj i nënshtrohet një sërë testesh. Në përfundim, pajisjet tona prodhohen jo vetëm tërheqëse në aspektin vizual dhe me materiale të cilësisë së lartë, por janë gjithashtu të përshtatshme për përdorime të përditshme, të lehta për t'u pastruar dhe përdoren në mënyrë intuitive.

Doreza e patentuar ndërthur funksionalitetin praktik me dizajnin tërheqës.

Doreza e patentuar ndërthur funksionalitetin praktik me dizajnin tërheqës.

Asnjë kompromis deri në detajin më të vogël

Qoftë pajisje e kombinuar apo kompakte: ne i kushtojmë rëndësi detajeve të vogla por vendimtare – kjo vlen për teknologjinë dhe për dizajnin. Një shembull i konfliktit pa kompromis midis përdorimit dhe dizajnit: doreza e patentuar. Këtu bashkohen forma dhe funksioni. Doreza prej inoksi është jashtëzakonisht ergonomike; mekanizmi inteligjent lehtëson hapjen e derës së frigoriferit. Në mënyrë që inoksi të ruajë efektin e tij të çmueshëm të dizajnit, ne ofrojmë me "SmartSteel" një përpunim të veçantë të sipërfaqes që e mbron inoksin nga shenjat e gishtave dhe bën veçanërisht të lehtë pastrimin e tij.

Komoditeti

Në zhvillimin e frigoriferëve ftohës dhe ngrirës Liebherr fokusohet në nevojat e klientëve. Rezultati i kësaj qasjeje janë pajisjet komode që lehtësojnë jetën e përditshme. Funksione komode

Video

Procedurat e plota të testimit Liebherr i zhvillon në laboratorët specialë me klimë të kontrolluar, në dhoma të matjes së zhurmës dhe në mjedise për kryerjen e testeve të ngarkesës mekanike.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Për të siguruar cilësinë maksimale, Liebherr e teston dizajnin dhe komponentët teknikë për besueshmërinë dhe funksionalitetin e tyre që në fazën e projektimit. Hap videon
Procedurat e plota të testimit Liebherr i zhvillon në laboratorët specialë me klimë të kontrolluar, në dhoma të matjes së zhurmës dhe në mjedise për kryerjen e testeve të ngarkesës mekanike.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Loja me strukturën dhe ngjyrën

Liebherr nxjerr rregullisht në treg "DesignEdition" që ndër të tjera karakterizohen nga sipërfaqet dhe materialet e veçanta. Të gjitha këto edicione integrohen në hapësirën e ndenjjes falë dizajnit të tyre klasik dhe të pakushtëzuar nga koha, dhe bëjnë diferencën nëpërmjet ngjyrës, formës dhe materialit.

Edicionet e dizajnit nga Liebherr

 • Çelik i zi
  Me "BlackSteel", Liebherr ka krijuar një interpretim modern të kanatit klasik prej inoksi. Modelet karakterizohen nga ngjyrimi i dukshëm në ngjyrë të zezë dhe struktura e veçantë e sipërfaqes. Efekti i thurjes tërthore krijon një impakt vizual të mrekullueshëm dhe i jep pajisjes një pamje krejtësisht të veçantë. Doreza e patentuar Liebherr me mekanizmin e integruar të hapjes është realizuar e plotësuar me alumin në edicionin "BlackSteel". Dizajni dhe teknologjia janë vlerësuar me shumë çmime.

  BlackSteel Çelik i zi

  Me "BlackSteel", Liebherr ka krijuar një interpretim modern të kanatit klasik prej inoksi. Modelet karakterizohen nga ngjyrimi i dukshëm në ngjyrë të zezë dhe struktura e veçantë e sipërfaqes. Efekti i thurjes tërthore krijon një impakt vizual të mrekullueshëm dhe i jep pajisjes një pamje krejtësisht të veçantë. Doreza e patentuar Liebherr me mekanizmin e integruar të hapjes është realizuar e plotësuar me alumin në edicionin "BlackSteel". Dizajni dhe teknologjia janë vlerësuar me shumë çmime.

 • Kanate prej xhami elegant të satinuar
  Me ngjyrën e bardhë të pastër ose të zezën elegante, kanatet pasqyrë të "GlassEdition" janë prodhuar me xham të stampuar nga prapa. Materiali i jep pajisjes jo vetëm një pamje të veçantë, por sipërfaqja gjithashtu pastrohet lehtë dhe është rezistente ndaj gërvishtjes. Për të ruajtur efektin e pamjes së kanatit prej xhami si sipërfaqe reflektuese ne e kemi pozicionuar anash shiritin e dorezës. Versioni në ngjyrë të zezë harmonizohet në mënyrë të veçantë me sipërfaqet puriste prej inoksi dhe kuzhinën në ngjyrë gri dhe të zezë. Modelet në ngjyrë të bardhë bëjnë kontrast me kuzhinat e drurit.

  GlassEdition Kanate prej xhami elegant të satinuar

  Me ngjyrën e bardhë të pastër ose të zezën elegante, kanatet pasqyrë të "GlassEdition" janë prodhuar me xham të stampuar nga prapa. Materiali i jep pajisjes jo vetëm një pamje të veçantë, por sipërfaqja gjithashtu pastrohet lehtë dhe është rezistente ndaj gërvishtjes. Për të ruajtur efektin e pamjes së kanatit prej xhami si sipërfaqe reflektuese ne e kemi pozicionuar anash shiritin e dorezës. Versioni në ngjyrë të zezë harmonizohet në mënyrë të veçantë me sipërfaqet puriste prej inoksi dhe kuzhinën në ngjyrë gri dhe të zezë. Modelet në ngjyrë të bardhë bëjnë kontrast me kuzhinat e drurit.

 • Paletë ngjyrash frymëzuese
  Në pjesëmarrjen e tij në "IFA 2014", Liebherr prezantoi për herë të parë në formën e prototipave "ColourEdition" me një gamë të madhe ngjyrash, nga ngjyrat më të gjalla deri tek ato më delikatet. Vizitorët zgjodhën të preferuarat e tyre. Fituese: pajisjet me qëndrim të pavarur në ngjyrë blu uji, jeshile avokadoje dhe e kuqe zjarri; tani këto pajisje janë në shitje në treg dhe i japin një kolorit ngjyrash kuzhinës dhe ambientit të ndenjjes.

  ColourEdition Paletë ngjyrash frymëzuese

  Në pjesëmarrjen e tij në "IFA 2014", Liebherr prezantoi për herë të parë në formën e prototipave "ColourEdition" me një gamë të madhe ngjyrash, nga ngjyrat më të gjalla deri tek ato më delikatet. Vizitorët zgjodhën të preferuarat e tyre. Fituese: pajisjet me qëndrim të pavarur në ngjyrë blu uji, jeshile avokadoje dhe e kuqe zjarri; tani këto pajisje janë në shitje në treg dhe i japin një kolorit ngjyrash kuzhinës dhe ambientit të ndenjjes.

 • Variantet e ngjyrimit
  Nisur nga ideja bazë për ta kthyer kuzhinën në një mjedis ndenjeje, po del jashtë qarkullimit trendi për të përdorur pajisje krejtësisht të bardha. Liebherr e ka marrë në konsideratë këtë zhvillim dhe i prodhon pajisjet e tij në inoks dhe "BlackSteel". Frigoriferët tanë për verën i gjeni në ngjyrat "terra me shkëlqim", "Bordeaux e kuqe intensive" ose "e zezë mat". Në disa vende, mund të gjeni kombinime ftohës-ngrirës si pajisje me qëndrim të lirë edhe me shkëlqim të zi ose argjend.

  Klasike Variantet e ngjyrimit

  Nisur nga ideja bazë për ta kthyer kuzhinën në një mjedis ndenjeje, po del jashtë qarkullimit trendi për të përdorur pajisje krejtësisht të bardha. Liebherr e ka marrë në konsideratë këtë zhvillim dhe i prodhon pajisjet e tij në inoks dhe "BlackSteel". Frigoriferët tanë për verën i gjeni në ngjyrat "terra me shkëlqim", "Bordeaux e kuqe intensive" ose "e zezë mat". Në disa vende, mund të gjeni kombinime ftohës-ngrirës si pajisje me qëndrim të lirë edhe me shkëlqim të zi ose argjend.

 • Më shumë se vetëm një frigorifer

  Një pikë tërheqëse funksionale: kush e percepton kuzhinën si një ambient të hapur, atëherë ai pret nga frigoriferi i tij që të harmonizohet me ambientin e ndenjjes. Këtë e konstatojmë edhe ne me të drejtë, dhe në projektimin e produkteve marrim parasysh efektin e pajisjes në kombinim me materialet, format dhe raportet e madhësisë. Rezultat i kësaj qasjeje janë pajisjet që pasurojnë ambientin me konceptin e ndriçimit të balancuar, materialet e cilësisë së lartë dhe dizajnin e harmonizuar.

  Modelet Side-by-Side janë një shprehje e dizajnit dhe që harmonizohen me kuzhinat me kanate ngjyrë gri.

  Modelet Side-by-Side janë një shprehje e dizajnit dhe që harmonizohen me kuzhinat me kanate ngjyrë gri.

  Efekti i ndriçimit në pjesën e brendshme

  Drita në hapësirën e brendshme shërben për ndriçimin uniform brenda pajisjes. Prandaj ne kemi zhvilluar një koncept të veçantë ndriçimi që ka një dritë më të këndshme sesa ndriçuesit LED të zakonshëm dhe që është integruar në ndarjen e brendshme duke kursyer vend. Ushqimet e vendosura në ruajtje shfaqen me një ndriçim të këndshëm. Në pajisjet që janë me dyer me xham, ndriçimi i brendshëm mund të përshtatet gjithashtu dhe të përdoren si ndriçim ambienti që krijon atmosferë.

  Pajisja prej inoksi qëndron në kontrast me banakun e kuzhinës të lyer me të bardhë dhe dyshemenë me parket druri.

  Pajisja prej inoksi qëndron në kontrast me banakun e kuzhinës të lyer me të bardhë dhe dyshemenë me parket druri.

  Pajisjet me madhësi të veçanta

  Hapësirë shtesë për mbajtjen e pijeve dhe kushtet optimale të ruajtjes për purot e sigurojnë pajisjet tona kompakte. Si pajisje me qëndrim të lirë apo me montim në mur: ato janë projektuar në mënyrë të tillë që të integrohen si mobilie me funksionin e ftohjes në arredimin e shtëpisë. Në kontrast të fortë me këto janë në anën tjetër modelet voluminoze Side-by-Side prej inoksi. Ai ndërthur inovacionin teknik me linjat elegante. Dera transparente prej xhami e ndarjes së integruar për mbajtjen e verës krijon një thyerje të kanateve prej inoksi dhe bën një kontrast elegant. Një dizajn tjetër unik për kuzhinat dhe sallonet e mëdha është modeli francez me dy dyer. Me kasetat e mëdha me doreza dhe dyert me dy kanate që hapen nga jashtë ai mbart teknologjinë moderne brenda ambientit.

  Raftet prej drurit natyral të ahut i japin formë karakteristikave të brendshme të frigoriferëve për verën.

  Raftet prej drurit natyral të ahut i japin formë karakteristikave të brendshme të frigoriferëve për verën.

  Materiale natyrale në hapësirën e brendshme

  Lëndët e para si druri, jo vetëm që janë jashtëzakonisht rezistente, por sigurojnë gjithashtu edhe një ambient të këndshëm. Prandaj ne i përdorim ato në hapësirën e brendshme të pajisjeve me dyer me xham. Në frigoriferët për verën, vera e kuqe, e bardhë dhe rozë mbahet mbi raftet prej druri natyral të ahut. Druri i kedrit spanjoll garanton kushtet optimale të ruajtjes te "Humidor". Te frigoriferët ftohës dhe ngrirës një pjesë e madhe e hapësirës së brendshme përbëhet nga xham sigurie rezistent ndaj gërvishtjeve dhe goditjes, i cili mund të lahet në lavastovilje.

  Pajisjet kompakte

  Puro ekskluzive, verëra elitare, pije freskuese të ftohta - pajisjet kompakte Liebherr ofrojnë hapësirën ideale për kënaqësi të plotë në shijim. Pajisjet kompakte

  Frigoriferët për verën

  Kanate elegante dhe teknologji inovative: frigoriferët për verën Liebherr janë mbresëlënëse dhe ruajnë verën në kushte optimale.

  Pajisjet krah-për-krah

  Pajisjet e modelit Side-by-Sidenga Liebherr ndërthurin avantazhet e frigoriferit ftohës dhe ngrirës, kanë hapësirë të bollshme dhe disponojnë shumë veçori ekstra komode.