Përse Liebherr?

BioFresh

Te "BioFresh", zonat e përshtatura të ftohjes kujdesen që vetë ushqimet delikate, si p.sh. frutat tropikale ose peshku të ruajnë për më gjatë vitaminat dhe aromën e tyre. Ruajtja e ushqimeve me "BioFresh"

Njohuritë për Verën

E kultivuar me kujdes, e vjetëruar në kantina profesionale dhe e ruajtur në temperaturën e duhur – vera mund të shijohet në më të mirën e saj vetëm me anë të teknologjisë së duhur të ruajtjes. Ruajtja optimale e verës

Shijimi

Me teknologjitë inovative, frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr kujdesen për një kënaqësi më të madhe shijimi gjatë ngrënies dhe pirjes së verës. Teknologji për më shumë kënaqësi në shijim

Komoditeti

Në zhvillimin e produkteve Liebherr merr gjithashtu parasysh nevojën për të zhvilluar pajisje që lehtësojnë jetën e përditshme. Funksione komode

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

Kursimi i energjisë

Funksion, karakteristikë ose material: Për efiçencën më të madhe të mundshme të energjisë ne shfrytëzojmë potencialin e kursimit nga çdo komponent i veçantë. Kursim i energjisë me Liebherr

Cilësi e garantuar

Për të përmbushur kërkesat tona të larta për cilësinë, çdo hap i prodhimit te Liebherr i nënshtrohet një procedure kontrolli rigoroze.

Arsyet e duhura

Cilësia e vërtetuar, freskia më e madhe në ruajtjen e ushqimit dhe efiçenca e lartë e energjisë: Ka shumë arsye për të zgjedhur një pajisje Liebherr. Përse Liebherr?

Pajisjet elektroshtëpiake

I integruar në kuzhinë ose i pavarur - Liebherr ofron një mundësi të madhe zgjedhjeje të frigoriferëve ftohës inkaso dhe me qëndrim të pavarur.

Pajisjet profesionale

Në gastronomi, tregti ose laborator - frigoriferët ftohës profesionalë Liebherr plotësojnë të gjitha kërkesat e profesionistëve. Pajisjet për përdorim profesional

Frigoriferët për verën

Nga përdorimi familjar deri te gastronomia: Liebherr ofron frigoriferë për verën për fusha të ndryshme përdorimi.

Shërbimi për klientin

Në rast të kryerjes së servisit dhe riparimit ose nëse kërkohen pjesë këmbimi, shërbimi ynë për klientin është në dispozicionin tuaj. Na kontaktoni tani