Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

Frigorifer Vitrinë Ushqimesh


Nga profesionistët për profesionistët

Frigoriferë inovativ për dyqanet ushqimore. Ju jeni profesionistë në shitjen e ushqimeve, ne për ftohjen dhe temperimin e artikujve tuaj. Frigoriferët ftohës dhe ngrirës Plug-in nga Liebherr ofrojnë një ftohje të besueshme, precize dhe një prezantim joshës të artikujve. Nuk është mrekulli, fundja ne i kemi projektuar ata në mënyrë të veçantë për kërkesa të shumëllojshme për dyqanet ushqimore. Natyrisht që sistemet tona ftohëse ftohin nëpërmjet gazit ftohës me vlerë të ulët GWP dhe përdoret shkrirja me gaz të nxehtë për më shumë efikasitet energjetik.
Kështu ju mund të përqendroheni në atë që është më e rëndësishme për ju: Shitjet.

Rrisni të ardhurat, Kur të doni ju.

Të sigurt, të pastër dhe të kursyeshëm: standardet tona të pajisjeve për suksesin tuaj të shitjeve.

 • TDA maksimale nëpërmjet sipërfaqeve të mëdha prej xhami
 • Nuk ka formim kondensati te dyert
 • Inskenim i përkryer nëpërmjet LED
 • Izolim shumë efektiv
 • Kompresor me komandim të shpejtësisë me sistem komandimi preciz
 • Qëndrueshmëri nëpërmjet gazit të fuqishëm ftohës, pa FKW R290
 • Shkrirje automatike me gaz të nxehtë
 • Shpenzim më i ulët për pastrimin
 • Pa nevojë për mirëmbajtje

Ne kujdesemi për ju nga A deri te Z.

Planifikimi dhe zhvillimi

Planifikimi dhe zhvillimi

Nxirrni maksimumin nga tregu juaj. Së bashku me ju ne analizojmë situatën e filialit tuaj dhe zhvillojmë një koncept individual për ju.

Shërbimi i shitjeve dhe logjistikës

Shërbimi i shitjeve dhe logjistikës

Ju nuk duhet të bëni asgjë. Përvecse të na lejoni ne të bëjmë punën tonë. Expertët me përvoje pergatisin produktin në kohë rrekord edhe kur koha është e pakët.

Shërbimi për klientin

Shërbimi për klientin

Ndihmë e menjëhershme në vend të radhës së pritjes. Një telefonatë me personin tuaj të kontaktit mjafton dhe ju merrni mbështetje në mbarë botën nga teknikët e servisit, të cilët kryejnë trajnime të rregullta.


One-Stop-Shop

Të gjitha shërbimet në një vënd Planifikim, Instalim dhe servis.

Efiçenca e energjisë

Duke ruajtur kostot dhe burimet.

Pajisje të gatshme

Zgjidhja modulare dhe fleksibël Plug-in.

 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close