Frigoriferët për verën

Temperatura e një vere ndikon në konsumin e verës. Në mënyrë që faktorët si temperatura, lagështia dhe drita të mos ndikojnë në cilësinë e verës, një frigorifer vere Liebherr është pajisja optimale për ruajtje. Në brendësi ka një lagështi relativisht të lartë relative, përmbajtja mbetet e mbrojtur nga drita UV dhe vibrimet. Përveç kësaj, temperatura mund të rregullohet individualisht - në varësi të faktit nëse shishet janë të destinuara për konsum së shpejti ose për ruajtje afatgjatë.

Frigoriferët për ruajtjen e verës

Kushtet si në një bodrum vere

Për të garantuar maturimin optimal të verërave me cilësi të lartë dhe ruajtjen afatgjatë, brendësia e frigoriferëve përshtatës të verës Liebherr ka një temperaturë konstante. Kjo mund të rregullohet nga +5°C deri në +20°C siç kërkohet dhe gjithashtu lejon që një numër i madh i shisheve të verës të mbahen në ruajtje në temperaturë të duhur. Liebherr ofron një përzgjedhje të frigoriferëve të verës në madhësi dhe konfigurime të ndryshme. Frigoriferët për ruajtjen e verës GrandCru dhe Vinothek

Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës

Gjithmonë verën e duhur në temperaturë të shijimit

Ata që duan të hapin spontanisht një shishe të mirë vere janë të pajisur siç duhet me frigoriferin për verën. Këtu një përzgjedhje e llojeve të ndryshme të verës mund të ruhen në temperaturë optimale të konsumit. Në varësi të modelit, zona të ndryshme të temperaturës ose individualisht të rregullueshme, kasaforta të veçantë të verës janë në dispozicion. Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës Vinidor dhe Vinothek

Njohuritë për Verën

E kultivuar me dashuri, e vjetëruar në kantina profesionale dhe e ruajtur në temperaturën e duhur – vera mund të shijohet në më të mirën e saj vetëm me anë të teknologjisë së duhur të ruajtjes. Njohuritë për Verën

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

Aplikacioni për verën

Liebherr-Wineguide tregon një pasqyrë të verërave Bordeaux. Zbuloni rreth zonës së kultivimit, kantinave, vitit të prodhimit dhe varieteteve të rrushit. Aplikacionet e Liebherr

Video

Nëse jeni koleksionit ose degustues i rastit: me serinë e frigoriferëve për verën "Vinidor", "Grand Cru" dhe "Vinothek" ju do t'i ruani verërat cilësore me kushtet më optimale për to. Hap videon
Nëse jeni koleksionit ose degustues i rastit: me serinë e frigoriferëve për verën "Vinidor", "Grand Cru" dhe "Vinothek" ju do t'i ruani verërat cilësore me kushtet më optimale për to.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA