Ruajtje si profesionistët

Frigoriferët ngrirës të fortë ofrojnë performancë perfekte në ftohje nëpërmjet izolimit të optimizuar dhe sistemit të ftohjes dinamike. Ato janë projektuar në mënyrë të veçantë që të punojnë edhe në temperatura të larta mjedisi nga +16°C deri në +43°C. Sistemi elektronik i komandimit së bashku me pjesën e brendshme pa kanale bashkimi garantojnë një përdorim komod dhe pastrim të lehtë.

Frigoriferët ngrirës - Furrat e bukës

Sistemi i ftohjes


Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-5 nga 5

BGPv 6520 ProfiLine

 • Vëllimi bruto total 602 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
 • Konsumi i energjisë në 24 orë 5,132 kWh / 24h
 • Përfshirje 400x600mm (Vendosje gjatësore)
 • Teknologjia NoFrost

  Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

BGPv 6570 ProfiLine

 • Vëllimi bruto total 602 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
 • Konsumi i energjisë në 24 orë 5,132 kWh / 24h
 • Përfshirje 400x600mm (Vendosje gjatësore)
 • Teknologjia NoFrost

  Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

BGPv 8420 ProfiLine

 • Vëllimi bruto total 856 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 79,0 / 98,0 cm
 • Konsumi i energjisë në 24 orë 5,471 kWh / 24h
 • Përfshirje 600x800mm (Vendosje gjatësore)
 • Teknologjia NoFrost

  Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

BGPv 8470 ProfiLine

 • Vëllimi bruto total 856 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 79,0 / 98,0 cm
 • Konsumi i energjisë në 24 orë 5,471 kWh / 24h
 • Përfshirje 600x800mm (Vendosje gjatësore)
 • Teknologjia NoFrost

  Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

 • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.