BFPSvh 6501 Perfection Frigorifer ngrirës standard për furrat e bukës me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm bruto 602 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 211,5 / 69,7 / 86,7 cm
Agjenti ftohës R 290

I përshtatshëm për tabaka pjekjeje sipas standardit evropian

I përshtatshëm për tabaka pjekjeje sipas standardit evropian

Masa e përsosur: Tabakatë e pjekjes sipas standardit evropian mund të vendosen në mënyrë perfekte në shinat në formë L të rafteve dhe mund të hiqen lehtësisht përsëri. Fundja, çdo pajisje Liebherr për furra është projektuar qartësisht për përdorimin e tabakave të standardizuara të pjekjes.

Shirita të dhëmbëzuar të heqshëm

Shirita të dhëmbëzuar të heqshëm

Mundësi për shmangien e grumbullimeve të miellit dhe pluhurit: Shiritat e dhëmbëzuar mund të hiqen dhe vihen lehtësisht dhe pa mjete. Kjo e bën më të thjeshtë pastrimin e tyre si dhe të pjesës së lëmuar të brendshme dhe parandalon grumbullimet e papastërtive afër pikave lidhëse.

Zonë e zgjeruar e temperaturës –2°C/+15°C

Zonë e zgjeruar e temperaturës –2°C/+15°C

Frigoriferët Liebherr ofrojnë një diapazon të zgjeruar temperature nga –2°C deri +15°C, në mënyrë që edhe peshku të qëndrojë më gjatë i freskët dhe plot shije.

NoFrost

NoFrost

Me pajisjet profesionale të Liebherr për furra, shkrirja nuk është më e nevojshme. Çdo lagështi e krijuar luftohet me ftohje të ndihmuar me ventilator dhe fazat ciklike të shkrirjes largojnë edhe pikat e fundit të lagështisë nga pjesa e brendshme. Për ruajtje praktike, të sigurt dhe pa akull.

Ndriçim i përparmë LED

Ndriçim i përparmë LED

Ndriçimi i përparmë LED siguron ndriçim optimal të sirtarëve edhe në ambiente të errëta. Falë pasqyrës së përsosur, substanca e dëshiruar është menjëherë e arritshme, dera mund të mbyllet përsëri shpejt dhe temperatura e brendshme mbetet e qëndrueshme. Për konsum të ulët dhe kosto më të ulët të energjisë.

Ndërfaqe e integruar WiFi/LAN

Ndërfaqe e integruar WiFi/LAN

Ndërfaqja WiFi/LAN ju mundëson që të lidhni pa u munduar pajisjet tuaja me Liebherr SmartMonitoring ose me sisteme lokale ekzistuese.

Pajisje me WiFi/ndërfaqe LAN

Pajisje me WiFi/ndërfaqe LAN

Ja sa e lehtë është të lidhësh një pajisje Liebherr me rrjetin: Të pajisura me WiFi dhe ndërfaqen LAN, pajisjet Liebherr mund të lidhen lehtësisht me sistemet e jashtme, siç është SmartMonitoring. Me zgjidhjen e monitorimit dixhital, temperatura e ruajtjes monitorohet dhe regjistrohet në mënyrë të lehtë dhe të sigurt përmes ndërfaqes së konfiguruar më pas.

Informacioni për ndërprerjen e energjisë

Informacioni për ndërprerjen e energjisë

Në rast ndërprerjeje të furnizimit me energji elektrike për shkak të një avarie, informacioni i ndërprerjes së energjisë shfaqet pasi të rikthehet energjia. Informacioni tregon se pajisja ka qëndruar përkohësisht pa energji dhe temperaturën maksimale të arritur gjatë kësaj kohe. Kjo ju lejon të vlerësoni nëse ka gjasa për një humbje të cilësisë.

Shkarkimi i bazamentit

Shkarkimi i bazamentit

Nivele të larta të higjienës më të mundshme se kurrë: Shkarkimi i integruar i bazamentit në pajisjen Liebherr lehtëson pastrimin në hapësira të ngushta. Uji largohet përmes shkarkimit dhe menjëherë pajisja juaj është përsëri e pastër.

Derë me vetëmbyllje < 90° / mbyllje automatike e derës nën 90°

Derë me vetëmbyllje < 90° / mbyllje automatike e derës nën 90°

Kryeni punët e zakonshme në komoditet; rrini të qetë se nuk do të humbisni asgjë: Në një kënd hapjeje rreth 90°, dera e pajisjes qëndron e hapur dhe lehtëson mbushjen dhe zbrazjen, si edhe pastrimin. Nën rreth 90°, ajo mbyllet vetë në mënyrë që pajisja të mos qëndrojë hapur aksidentalisht. Kjo e mban temperaturën të qëndrueshme edhe ruan cilësinë e ushqimeve.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Mundësi zgjedhjeje midis tre zonave të ndryshme të lagështisë së ajrit

Mundësi zgjedhjeje midis tre zonave të ndryshme të lagështisë së ajrit

Me mundësinë e zgjedhjes midis tre zonave të ndryshme të lagështisë së ajrit, pajisjet ofrojnë kushte individuale optimale ruajtjeje, si për shembull për çokollatën, kremin ose produktet e brumit. Kjo nënkupton ruajtjen e produkteve gjithmonë në kushte optimale dhe me të njëjtën cilësi.

Informacioni i qartë i pajisjes

Informacioni i qartë i pajisjes

I gjithë informacioni rreth pajisjes duhet të jetë i gatshëm në momentin që ju duhet. Prandaj, çdo pajisje Liebherr ka numrin e saj të serisë dhe të shërbimit, si edhe përshkrimin e modelit në ekran, ku mund të lexohet me lehtësi. Kërkimet e lodhshme, si dhe zbrazja e detyrueshme e pjesës së brendshme që të mund të lexoni këtë informacion, tashmë i përkasin të shkuarës.

Përputhje me standardin DIN EN 60335 për sigurinë e pajisjes

Përputhje me standardin DIN EN 60335 për sigurinë e pajisjes

Krahas markimit CE të kërkuar nga ligji, të gjitha zonat që kanë lidhje me sigurinë – nga manuali i përdorimit deri te pajisja – janë vlerësuar dhe testuar nga një laborator testimi i jashtëm dhe i pavarur. Kjo ju ofron sigurinë më të mirë të mundshme të produktit.

Guarnicion i zëvendësueshëm i derës

Guarnicion i zëvendësueshëm i derës

Kurseni kohë dhe para: Guarnicionet e heqshme të dyerve të Liebherr mund të zëvendësohen lehtësisht. Nëse një guarnicion është i dëmtuar, ju mund ta ndërroni vetë krejtësisht pa vegla pune.

Ekrani në dhomëzën e motorit

Ekrani në dhomëzën e motorit

Ekrani i vendosur mbi dhomëzën e motorit, me komponentë elektronikë të integruar, dhe dera janë projektuar në mënyrë të përsosur dhe janë veçanërisht të lehtë për t'u pastruar.

Kyçi i ekranit

Kyçi i ekranit

Për të shmangur konfigurimet aksidentale, menyja e përdoruesit mund të kyçet. Alarmet akustike mund të pranohen edhe kur funksioni i kyçjes është i aktivizuar. Kjo garanton që të gjitha hyrjet e nevojshme të regjistrohen – dhe çdo hyrje e padëshiruar të mos regjistrohet. Për siguri më të madhe kur përdorni pajisjen Liebherr.

Filtri kundër pluhurit dhe miellit

Filtri kundër pluhurit dhe miellit

Filtri kundër pluhurit dhe miellit mbron komponentët ftohës nga pluhuri, për shembull nga produktet e furrave, dhe praktikisht mund të përdoret pa pasur nevojë për mirëmbajtje. Pas instalimit, filtri i integruar metalik mund të hiqet dhe të pastrohet pa pasur nevojë që të përdoren mjete. Mund të pastrohet në lavastovilje në temperaturë 50 °C.

Ndriçim tavani LED

Ndriçim tavani LED

Edhe në një mjedis të errët, ndriçimi i tavanit LED siguron ndriçim të mirë të brendshëm. Falë pasqyrës së përsosur, substanca e dëshiruar është menjëherë e arritshme, dera mund të mbyllet shpejt dhe temperatura e brendshme mbetet e qëndrueshme. Kjo ju kursen kërkimin e panevojshëm për diçka – dhe mbi të gjitha kostot e energjisë.

Ndriçim vertikal LED

Ndriçim vertikal LED

Ndriçimi vertikal LED siguron ndriçim optimal të brendësisë në të gjithë lartësinë e pajisjes. Falë pasqyrës së përsosur në të gjitha nivelet, substanca e dëshiruar është menjëherë e arritshme, dera mund të mbyllet përsëri shpejt dhe temperatura e brendshme mbetet e qëndrueshme. Kjo ju kursen kërkimin e panevojshëm për diçka – dhe mbi të gjitha kostot e energjisë.

Hapësirë e brendshme e sigurt për ushqimet

Hapësirë e brendshme e sigurt për ushqimet

Të gjitha materialet e përdorura në pajisjet e Liebherr për gastronominë dhe furrat e bukës janë origjinale për ushqimet dhe përshtaten në mënyrë optimale për ruajtjen e ushqimeve të pa paketuara.

Ndriçim tavani LED

Ndriçim tavani LED

Edhe në një mjedis të errët, ndriçimi i tavanit LED siguron ndriçim të mirë të brendshëm. Falë pasqyrës së përsosur, substanca e dëshiruar është menjëherë e arritshme, dera mund të mbyllet shpejt dhe temperatura e brendshme mbetet e qëndrueshme. Kjo ju kursen kërkimin e panevojshëm për diçka – dhe mbi të gjitha kostot e energjisë.

Funksioni rikujtues

Funksioni rikujtues

Funksioni i kohëmatësit të intervalit ju kujton për afatin e pastrimit bazë ose të shërbimit vjetor të radhës. Intervali mund të zgjidhet nga opsionet e përcaktuara paraprakisht dhe të vendoset direkt në pajisje, duke ju lejuar të fokusoheni vetëm te puna juaj.

Bravë mekanike

Bravë mekanike

Të gjitha pajisjet profesionale Liebherr për furrat e bukës dhe sektorin e kateringut janë të pajisura me një bravë mekanike dhe dy çelësa. Në këtë mënyrë mund të jeni të sigurt se asnjë person i paautorizuar nuk mund të aksesojë produktet e ruajtura.

Komplet krah për krah

Komplet krah për krah

Kompleti i aksesorëve ofron një zgjidhje të rregullt dhe të sigurt për renditjen e shumë pajisjeve. Njësitë janë të lidhura fort me njëra-tjetrën nëpërmjet një parmaku profili, në mënyrë që të formojnë një pjesë të përparme të pandërprerë dhe të mos rrëshqasin. Rregullimi i tyre garanton gjithashtu distancën e rekomanduar dhe parandalon krijimin e kondensimit midis pajisjeve.

Pjesa e brendshme dhe e jashtme prej çeliku inoks

Pjesa e brendshme dhe e jashtme prej çeliku inoks

Trupi i jashtëm me mure anësore teke është projektuar pa hapësira dhe, për rrjedhojë, është tepër higjienik dhe i lehtë për t'u pastruar. Çeliku inoks është një aliazh çeliku që nuk ndryshket dhe veçanërisht rezistent, duke e bërë atë ideal për të përballuar vështirësitë e një konteksti profesional.

Ultra i efektshëm

Ultra i efektshëm

Çmimet në rritje të energjisë elektrike po shtojnë kërkesat për efikasitetin e frigoriferëve dhe ngrirësve. Nga kompresori deri te izoluesi, te dritat dhe pjesët elektronike, Liebherr e shfrytëzon plotësisht kapacitetin për kursim të të gjithë komponentëve. Rezultati është mbresëlënës - sidomos për sa i përket kostove afatgjata të përdorimit.

Pjesët e këmbimit të disponueshme për dhjetë vjet

Pjesët e këmbimit të disponueshme për dhjetë vjet

I qëndrueshëm do të thotë që pajisja është jo vetëm e përshtatshme për mjedisin dhe ekonomike, por edhe rezistente. Për t'u siguruar që pajisjen profesionale do ta keni për një kohë të gjatë, Liebherr garanton disponueshmërinë e pjesëve të këmbimit për të paktën dhjetë vite pas ndërprerjes së serisë. Megjithëse ne bëjmë gjithçka mundemi për t'u siguruar që mos të lindë asnjëherë nevoja për pjesë këmbimi.

Rrotëzat e forta

Rrotëzat e forta

Rrotëzat e montueshme bëjnë që pajisjet profesionale Liebherr të jenë shumë të lëvizshme. Kjo ju mundëson të ndryshoni vendndodhjen e instalimit në çdo kohë ose thjesht ta lëvizni pajisjen për lehtësi në pastrim.

Menteshë dere e këmbyeshme

Menteshë dere e këmbyeshme

Pajisjet profesionale Liebherr janë të pajisura me menteshë dere standarde në anën e djathtë. Pa u përpjekur shumë – dhe pa shtuar ndonjë pjesë – mentesha e derës mund të ndryshojë në krahun e majtë. Kjo mundëson liri maksimale kur zgjidhni vendndodhjen e instalimit.

15 vite projektim komponentësh

15 vite projektim komponentësh

I qëndrueshëm do të thotë që pajisja është jo vetëm ekonomike, por edhe afatgjatë. Materialet e cilësisë së lartë dhe fabrikimi solid, kombinuar me të paktën dhjetë vite të disponueshmërisë së pjesëve të këmbimit që nga ndërprerja e serisë, e bëjnë një pajisje Liebherr një nga pajisjet më të forta, të besueshme, jashtëzakonisht afatgjatë dhe më të mira për përdorimin e përditshëm.

Modaliteti i demonstrimit

Modaliteti i demonstrimit

Për qëllime trajnimi ose ekspozimi, funksionalitet e pajisjes mund të simulohen në modalitetin e demonstrimit pa e vënë në punë pajisjen. Kjo kursen kohë dhe para pasi funksioni i ftohjes nuk është i nevojshëm.

Etiketa e energjisë në përputhje me Direktivën e BE 2015/1094

Etiketa e energjisë në përputhje me Direktivën e BE 2015/1094

Një vështrim i shpejtë i efikasitetit të energjisë: Etiketa e energjisë tregon se sa ekonomike janë pajisjet profesionale Liebherr. Ky konsum i ulët i energjisë përkthehet gjithashtu në kosto të përgjithshme funksionimi më të ulëta.

Meny e fshehur e klientit

Meny e fshehur e klientit

E mbrojtur, e sigurt, e thjeshtë: Menyja e fshehur e klientit u ofron përdoruesve informacion rreth gjendjes së pajisjes ose i lejon ata të bëjnë konfigurime të detajuara të pajisjes, siç është rivendosja në cilësimet e fabrikës. Vendosja e këtij informacioni dhe cilësimeve në një nivel të ndarë të menysë, të mbrojtur me kod, shmang ndryshimet ose manipulimin e padëshiruar të tyre.

Kyçet e personalizuara

Kyçet e personalizuara

Aksesorë për siguri shtesë: Çdo pajisje profesionale disponon pesë kyçe të ndryshme me çelësa. Në këtë mënyrë, vetëm personeli i autorizuar do të ketë akses në frigorifer ose ngrirës – dhe ushqimet tuaja me vlerë do të jenë kurdoherë të mbrojtura nga aksesi i paautorizuar.

Pa mirëmbajtje

Pa mirëmbajtje

Kursen kohë, energji dhe para: Pajisjet kolonë profesionale të Liebherr funksionojnë pa filtra ose komponentë dhe pjesë të tjera që kërkojnë rregullisht zëvendësim. Nuk ka kërkesa shtesë për pastrimin.

Përputhje me standardin DIN EN 60335 për sigurinë e pajisjes

Përputhje me standardin DIN EN 60335 për sigurinë e pajisjes

Krahas markimit CE të kërkuar nga ligji, të gjitha zonat që kanë lidhje me sigurinë – nga manuali i përdorimit deri te pajisja – janë vlerësuar dhe testuar nga një laborator testimi i jashtëm dhe i pavarur. Kjo ju ofron sigurinë më të mirë të mundshme të produktit.

Vendosja krah për krah

Vendosja krah për krah

Kiti i aksesorëve ofron një zgjidhje të rregullt dhe të sigurt për të bashkuar disa pajisje. Pajisjet lidhen fort me njëra-tjetrën përmes një shine të profilizuar në mënyrë që të krijojnë një pjesë ballore unike dhe të mos rrëshqasin. Fiksimi i tyre garanton gjithashtu distancën e rekomanduar dhe parandalon grumbullimin e kondensimit midis pajisjeve.

SuperFrost

SuperFrost

Dëshironi të ngrini ushqime të freskëta duke ruajtur sa më shumë vitamina të jetë e mundur? Mjafton të aktivizoni SuperFrost - dhe ndarja e ngrirësit do të rritë kapacitetin e ftohjes. Në këtë mënyrë, temperatura qëndron konstante kur ju vendosni brenda ushqime të pangrira. SuperFrost kursen edhe energji: nëse nuk e fikni funksionin manualisht, ai çaktivizohet automatikisht pas 65 orësh.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Këmbët me rregullim të lartësisë

Këmbët me rregullim të lartësisë

Aty ku higjiena e përditshme e dhomës luan një rol të rëndësishëm, këmbët me rregullim të lartësisë sigurojnë hapësirë të mjaftueshme nga toka dhe sigurojnë që pastrimi nën pajisjen të jetë i lehtë dhe komod.

Teknologjia NoFrost

Teknologjia NoFrost

Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës standard për furrat e bukës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382249314
Klasifikimi Perfection
Klasa e efiçencës së energjisë B
Konsumi i energjisë çdo vit 1.150 kWh/a
Klasa e klimës 5
Sicherheitsklasse 5
Fuqia e tingullit të zhurmës 60 dB
Agjenti ftohës R 290
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Vlera e lidhjes 4,0 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Komandimi Touch&Swipe
Përdorimi Me prekje&rrëshqitje
Alarmi për ndërprerjen e energjisë elektrike i rregullueshëm në pajisje dhe i dukshëm nëpërmjet SmartMonitoring
Alarmi i defektit në pajisje i rregullueshëm në pajisje dhe i dukshëm nëpërmjet SmartMonitoring
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Alarmi i derës Ftohja
Alarm i derës Ngrirja i rregullueshëm në pajisje dhe i dukshëm nëpërmjet SmartMonitoring
AlarmLightAmplifier i rregullueshëm në pajisje dhe i dukshëm nëpërmjet SmartMonitoring
SuperCool
SuperFrost i rregullueshëm në pajisje dhe i dukshëm nëpërmjet SmartMonitoring
Vendosja e gjuhës
Bllokimi i ekranit E rregullueshme në pajisje
Brava elektronike e derës
Vernetzbarkeit I integruar, i çmontueshëm
ndriçim i vazhdueshëm
Me errësim
Frigorifer me volum bruto 602 l
Ngrirja e volumit neto 380 l
Diapazoni i temperaturave -9 °C deri në -35 °C
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Sistemi i ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 20
nga të cilat të lëvizshme 20
Ngjyra trupi Inoks
Materiali muret anësore Çelik krom-nikeli (1.4301/AISI 304)
Ngjyra dera Inoks
Materiali dera/kapaku Çelik krom-nikeli (1.4301/AISI 304)
Doreza Dorezë shirit
Materiali hapësira e brendshme Çelik krom-nikeli (1.4301/AISI 304)
Materiali raftet mbajtëse Tabaka prej çeliku krom-nikeli, në formë "L" (1.4301/AISI 304)
Materiali këmbët me regjistrim Krom-nikel-çelik
Dyert me vetëmbyllje
Përfshirje 400x600mm (Vendosje gjatësore)
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbë të rregullueshme 4
Rrotat
Ftohja me qarkullim
Gjatësia e kabllos së lidhjes 3.000 mm
Vëllimi i përgjithshëm bruto 602 l
Vëllimi total neto 380 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 211,5 / 69,7 / 86,7 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.250,0 / 740,0 / 900,0 mm
Pesha (pa paketimin) 133 kg
Pesha (me paketimin) 150 kg
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 60 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.