Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

Produkte të shkëlqyera

Teknologjitë dhe karakteristikat inovative si dhe dizajni i fisëm dhe cilësia me vlerë të lartë i bindin vazhdimisht juritë kombëtare dhe ndërkombëtare për të gjithë linjën. Kjo forcon filozofinë tonë që dizajni bashkëkohor duhet të bazohet gjithmonë në funksionalitetin dhe kërkesat e përdorueseve dhe përdoruesve.

Ne jemi shumë të kënaqur. Vetëm pajisjet tona mbeten vërtet të ftohta, edhe me kaq shumë njohje.

Çmimet

Frigoriferët tanë ftohës u shpërblyen me çmimet e mëposhtme.

Çmimet aktuale

 • Sapo kanë marrë çmim: Pajisjet tona të reja të pavarura.
  Dizajni elegant dhe teknologjitë inteligjente për freskinë kanë fituar në dy konkurse dizajni: Çmimin “iF Design 2022” dhe çmimin “Red Dot 2022” në kategorinë Product Design. Kombinimet ftohës-ngrirës dhe frigoriferët e serive Prime dhe Peak të radhës së re të pajisjeve morën çmime të lakmuara për dizajnin e shkëlqyeshëm të produktit.

  Sapo kanë marrë çmim: Pajisjet tona të reja të pavarura.

  Dizajni elegant dhe teknologjitë inteligjente për freskinë kanë fituar në dy konkurse dizajni: Çmimin “iF Design 2022” dhe çmimin “Red Dot 2022” në kategorinë Product Design. Kombinimet ftohës-ngrirës dhe frigoriferët e serive Prime dhe Peak të radhës së re të pajisjeve morën çmime të lakmuara për dizajnin e shkëlqyeshëm të produktit.

  Zbuloni këtu pikat kryesore të gjeneratës sonë të re të pajisjeve
 • Janë pothuajse tepër të bukura për t’i mbyllur ato: Pajisjet tona të reja inkaso.
  Gjenerata e re e pajisjeve tona inkaso nuk shkëlqen vetëm me inovacionet teknike, por edhe me dizajnin e dallueshëm. Dhe kjo tani është konfirmuar edhe zyrtarisht. Me dy çmime nga konkurset e dizajnit me famë botërore: çmimi “iF Design” dhe çmimi “Red Dot”: Best of the Best 2021. Kjo forcon filozofinë tonë që dizajni bashkëkohor duhet të bazohet gjithmonë në funksionalitetin dhe kërkesat e përdorueseve dhe përdoruesve.

  Janë pothuajse tepër të bukura për t’i mbyllur ato: Pajisjet tona të reja inkaso.

  Gjenerata e re e pajisjeve tona inkaso nuk shkëlqen vetëm me inovacionet teknike, por edhe me dizajnin e dallueshëm. Dhe kjo tani është konfirmuar edhe zyrtarisht. Me dy çmime nga konkurset e dizajnit me famë botërore: çmimi “iF Design” dhe çmimi “Red Dot”: Best of the Best 2021. Kjo forcon filozofinë tonë që dizajni bashkëkohor duhet të bazohet gjithmonë në funksionalitetin dhe kërkesat e përdorueseve dhe përdoruesve.

  Zbuloni këtu pikat kryesore të gjeneratës sonë të re të pajisjeve

 • Kombinimet e pavarura ftohës-ngrirës së serive Prime dhe Peak marrin çmimin “Red Dot 2022”.

  Rezultati 1-2 nga 10

  XCCsd 5250 Prime NoFrost Kombinim krah-për-krah

  • Teknologjia e ftohjes
  • GTIN 4016803087359
  • Teknologjia e ftohjes
  Përmban pajisjet individuale në vijim:

  SCNsdd 5253 Prime NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me EasyFresh dhe NoFrost

  SCNsdd 5253 Prime NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me EasyFresh dhe NoFrost

  CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

  • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
  • Klasa e efiçencës së energjisë A
  • Teknologjia e freskimit BioFresh
  • Teknologjia e ftohjes NoFrost
  • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
  • Klasa e efiçencës së energjisë A
  • Teknologjia e freskimit BioFresh
  • Teknologjia e ftohjes NoFrost

  Frigoriferët tanë të integruar të serive Prime dhe Peak fitojnë çmimin “Red Dot”: Best of the Best 2021.

  Rezultati 1-2 nga 13

  IRBb 4170 Peak BioFresh Frigorifer i integrueshëm me BioFresh Professional

  • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 191 l
  • Mënyra e instalimit E integrueshme
  • Montimi i dyerve Derë fikse
  • Klasa e efiçencës së energjisë B
  • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
  • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 191 l
  • Mënyra e instalimit E integrueshme
  • Montimi i dyerve Derë fikse
  • Klasa e efiçencës së energjisë B
  • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional

  IRBd 4050 Prime BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

  • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 102,4 - 104 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 157 l
  • Mënyra e instalimit E integrueshme
  • Montimi i dyerve Derë fikse
  • Klasa e efiçencës së energjisë D
  • Teknologjia e freskimit BioFresh
  • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 102,4 - 104 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 157 l
  • Mënyra e instalimit E integrueshme
  • Montimi i dyerve Derë fikse
  • Klasa e efiçencës së energjisë D
  • Teknologjia e freskimit BioFresh

  Frigoriferët ftohës të pavarur të serive Prime dhe Peak marrin çmimin “iF Design 2022”.

  Rezultati 1-2 nga 8

  XRFbs 5295 Peak BioFresh NoFrost Kombinim krah-për-krah

  • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
  • Teknologjia e ftohjes
  • GTIN 4016803090199
  • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
  • Teknologjia e ftohjes
  Përmban pajisjet individuale në vijim:

  SFNbsd 529i Peak NoFrost Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost

  SRBbsd 529i Peak BioFresh Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioFresh Professional

  RBbsc 5250 Prime BioFresh Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioFresh

  • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 386 l
  • Klasa e efiçencës së energjisë C
  • Teknologjia e freskimit BioFresh
  • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 386 l
  • Klasa e efiçencës së energjisë C
  • Teknologjia e freskimit BioFresh

  Kombinimet tona të integruara të serive Prime dhe Peak fitojnë çmimin “iF Design 2021”.

  Rezultati 1-2 nga 6

  ICBb 5152 Prime BioFresh Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe SmartFrost

  • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 256 l
  • Mënyra e instalimit E integrueshme
  • Montimi i dyerve Derë fikse
  • Klasa e efiçencës së energjisë B
  • Teknologjia e freskimit BioFresh
  • Teknologjia e ftohjes SmartFrost
  • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 256 l
  • Mënyra e instalimit E integrueshme
  • Montimi i dyerve Derë fikse
  • Klasa e efiçencës së energjisë B
  • Teknologjia e freskimit BioFresh
  • Teknologjia e ftohjes SmartFrost

  ICBdi 5182 Peak BioFresh Kombinim ftohës-ngrirës i integrueshëm me BioFresh Professional dhe SmartFrost

  • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 256 l
  • Mënyra e instalimit E integrueshme
  • Montimi i dyerve Derë fikse
  • Klasa e efiçencës së energjisë D
  • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
  • Teknologjia e ftohjes SmartFrost
  • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
  • Vëllimi i përgjithshëm 256 l
  • Mënyra e instalimit E integrueshme
  • Montimi i dyerve Derë fikse
  • Klasa e efiçencës së energjisë D
  • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
  • Teknologjia e ftohjes SmartFrost
  • 0
   Shënimet
   Produkti u shtua te shënimet tuaja.
  • 0 Lista e krahasimit
   Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
   Nis krahasimin
   Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
  • Kërkimi i shitësve
  • Shkarkimet
  • Kontakti & Shërbimi
  Shënimet tuaja përmbajnë:
  Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
  close