Seria e re e pajisjeve inkaso

Nuk e kemi shpikur ne frigoriferin. Por pothuajse.
Frigoriferët duhet të ftohin. Por çfarë duhet të bëjnë akoma frigoriferët ditët e sotme? Si mund të bëhen ata më efikas, më intuitiv dhe më bashkëkohor?

Për të gjitha këto ne mendojmë përditë, sepse një frigorifer për ne nuk është vetëm një pajisje. Ai për më shumë duhet të jetë një partner, i cili të mbështet ku mundet. I cili mendon me ju, merr detyra dhe jua lehtëson punën. Në mënyrë që kjo të arrihet, ne po zhvillojmë gjithnjë e më tej pajisjet tona.

Prandaj kemi punuar për pajisje që pothuajse tashmë flasin për veten: Pajisje, me zgjidhje inovative që jo vetëm plotësojnë kërkesat tuaja, por edhe ju frymëzojnë. Pavarësisht nëse është në drejtim të cilësisë, teknologjisë së freskisë, komoditetit, dizajnit, efikasitetit ose raportit performancë-çmim. Veçanërisht e rëndësishme për ne ishte, për të zhvilluar karakteristika inteligjente që ju mbështesin sa më mirë që të jetë e mundur. Në mënyrë që të keni më shumë kohë për gjera vërtet të rëndësishme në jetë.

Rezultati 1-4 nga 4

IFNd 3954 Prime NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 87 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 87 l
 • Niveli i zhurmës 34 dB
 • IceMaker nr

IFSe 3904 Pure Frigorifer ngrirës i integrueshëm me SmartFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 101 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 101 l
 • Niveli i zhurmës 33 dB
 • IceMaker nr

SIFNe 5178 Peak NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 213 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 213 l
 • Niveli i zhurmës 35 dB
 • IceMaker nr

SIFNSf 5128 Plus NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 213 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 213 l
 • Niveli i zhurmës 35 dB
 • IceMaker nr

E shijshme për një kohë të gjatë: Freskia është një kërkesë e teknologjisë.

Kush i ruan ushqimet nën kushtet optimale klimatike, nuk kujdeset veçanërisht vetëm për freskinë e gjatë dhe qëndrueshmërinë, por kryen edhe një kontribut të madh kundër shpërdorimit të ushqimeve. Me pajisjet tona kjo arrihet — falë kombinimit të përkryer të teknologjive të integruara për freskinë.

 • DuoCooling DuoCooling. Asnjë tharje. DuoCooling. Asnjë tharje.

  DuoCooling është teknologjia jonë bazë në të gjitha kombinimet ftohës-ngrirës. Falë dy qarkullimeve komplete, të ndara të ajrit të ftohtë, ai siguron që të mos ketë shkëmbim ajri ndërmjet pjesës ftohëse dhe asaj ngrirëse. Ushqimet as nuk thahen dhe as nuk mbajnë erë.

 • EasyFresh EasyFresh. Ideale për fruta dhe perime. EasyFresh. Ideale për fruta dhe perime.

  Garanti për freskinë e tregut: Nëse janë fruta apo perime: këtu ruhet gjithçka në mënyrë optimale. Nga ushqimet rritet lagështia e ajrit në raft falë mbylljes hermetike. Në këtë mënyrë ushqimet ruhen të freskëta për një kohë të gjatë.

 • BioFresh BioFresh. Të gjithë specialistët tanë. BioFresh. Të gjithë specialistët tanë.

  Me teknologjinë e provuar BioFresh, ushqimi ruhet në një temperaturë pak më shumë se 0 ° C, dukshëm më e freskët se në pjesën tjetër të pajisjes. Me lagështinë e përkryer të ajrit frutat dhe perimet ruhen më gjatë të freskëta në Fruit & Vegetable-Safe të mbyllur hermetikisht. Mishi, peshku dhe produktet e qumështit janë të ruajtura më së miri në Meat & Dairy-Safe.

BioFresh Professional: me HydroBreeze.

Ftohje si profesionistët: Mjegulla e freskët ftohëse siguron freski dhe përmirëson strukturën — efekti i veçantë Wow për frutat dhe perimet në BioFresh-Safe.

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
HydroBreeze

Jeta është një koncert dëshirash.

 • Plot me ushqime. Dhe komoditet.
  Falë SoftSystem dyert tona mbyllen gjithmonë butë dhe pa zhurmë, edhe vetë kur vrulli është disi pak tepër i fortë. Dhe mund të akomodohen vetë: Shina teleskopike, në të cilat sirtarët - ose rafti praktik tërheqës me shporta shishesh - mund të rrëshqasin lehtë para dhe prapa.

  Plot me ushqime. Dhe komoditet.

  Falë SoftSystem dyert tona mbyllen gjithmonë butë dhe pa zhurmë, edhe vetë kur vrulli është disi pak tepër i fortë. Dhe mund të akomodohen vetë: Shina teleskopike, në të cilat sirtarët - ose rafti praktik tërheqës me shporta shishesh - mund të rrëshqasin lehtë para dhe prapa.

 • Përshtatet siç duhet me nevojat tuaja.
  Për të gjithë adhuruesit e pjekjes, pajisjet tona të reja inkaso ofrojnë madje hapësirë ​​për një tepsi.

  Përshtatet siç duhet me nevojat tuaja.

  Për të gjithë adhuruesit e pjekjes, pajisjet tona të reja inkaso ofrojnë madje hapësirë ​​për një tepsi.

 • We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  Pllaka xhami që mund të zhvendosen lehtësisht.

  Edhe kur ka ngarkesë mund të rregullohet lehtë në lartësi. Pllaka e ndashme e xhamit me përdorim pa mundim me një dorë krijon vend për enë dhe broke të gjata

 • Me tërheqje mbi kaseta me shina teleskopike.
  Hapje dhe mbyllje lehtësisht e këndshme si për ndarjen e ftohjes ashtu edhe për ndarjen e ngrirjes, edhe kur janë plotësisht të ngarkuara.

  Me tërheqje mbi kaseta me shina teleskopike.

  Hapje dhe mbyllje lehtësisht e këndshme si për ndarjen e ftohjes ashtu edhe për ndarjen e ngrirjes, edhe kur janë plotësisht të ngarkuara.

 • Tabakaja e ngrirjes.
  Frutat, lakrat dhe ushqimet e tjera delikate ngrijnë në mënyrë individuale për t’u ndarë lehtësisht në porcione.

  Tabakaja e ngrirjes.

  Frutat, lakrat dhe ushqimet e tjera delikate ngrijnë në mënyrë individuale për t’u ndarë lehtësisht në porcione.

 • We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  Sistemi i mbylljes së butë "SoftSystem".

  Mbyll butë derën e frigoriferit.

 • Filtri aktiv i karbonit FreshAir.
  Filtri pastron ajrin në hapësirën e brendshme dhe është lehtësisht i ndërrueshëm.

  Filtri aktiv i karbonit FreshAir.

  Filtri pastron ajrin në hapësirën e brendshme dhe është lehtësisht i ndërrueshëm.

 • VarioSafe.
  Ofron vend optimal për ushqime të vogla, krijon rregull dhe mundëson një akses të lehtë.

  VarioSafe.

  Ofron vend optimal për ushqime të vogla, krijon rregull dhe mundëson një akses të lehtë.

 • VarioBoxen.
  Dy kuti në derë që mund të tërhiqen për akses të lehtë në sende ushqimore të vogla.

  VarioBoxen.

  Dy kuti në derë që mund të tërhiqen për akses të lehtë në sende ushqimore të vogla.

 • We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  FlexSystem.

  Ndihmon për seleksionimin e frutave dhe perimeve, krijon pamje dhe mundëson një akses të lehtë.

 • I pa kushtëzuar në kohë dhe elegant. Dizajn për çdo kuzhinë.

  I fshehur pas fronteve të kuzhinës, një Liebherr mbetet i pazbuluar në shikim të parë dhe i jep përparësi modelimit të kuzhinës. Por gjatë hapjes bëhet e qartë: Aty pas fshihet diçka krejtësisht e veçantë.

  Purist dhe i pakushtëzuar në kohë nga njëra anë, elegant dhe ekskluziv nga ana tjetër. Gjuha e re e dizajnit përshtatet më së miri në çdo rregullim të brendshëm. Në hapësirën e brendshme të bindin komponentët e fisëm të xhamit dhe të çelikut inoks.

  Koncepti ynë i ri LightTower ndriçon në mënyrë të barabartë brendësinë dhe e përçon atë te pllakat e xhamit. Fleksibël, kursen hapësirë, unik. Punimi i saktë, vëzhgimi i detajeve dhe ndërthurja harmonike e materialeve, formave dhe ngjyrave krijojnë një pamje të gjithanshme estetike. Kjo është vendosur butësisht në skenë nga koncepti i ri i ndriçimit.

  Atë që sjell e ardhmja ne e sjellim tani.

  Një frigorifer Liebherr mendon me ju, ku të mundet. Kështu ai për shembull kujton për pijet e harruara në ndarjen e ngrirjes – falë BottleTimer të integruar. Në këtë mënyrë shishet që plasin i përkasin së shkuarës. Keni për të bërë pushime? Kaloni lehtësisht pajisen në HolidayMode. Në këtë mënyrë kursehet shumë energji. Dhe veçanërisht shumë interesante për të gjithë, ata që duan të shkojnë në frigorifer herë pas here gjatë natës: NightMode. Atëherë hapësira e brendshme ndriçohet vetëm me dritë të errësuar. Kështu, pas kafshimeve të mesnatës shkohet përsëri shpejt në shtrat dhe nuk zgjohesh nga gjumi në mënyrë të garantuar.

  IceMaker

  Mund të bjerë shi me kub akulli. Krejtësisht automatike.

  Spontane Party? S'ka problem. IceMaker prodhon çdo ditë deri në 130 kuba akulli dhe furnizon kështu me çdo sasi akulli për shije të freskët të aperitivëve, koktejeve dhe pijeve freskuese – për një festë në kopsht të arrirë në verë. IceMaker funksionon me lidhjen e rrjetit të ujit dhe si alternativë me sternën e ujit. Me karakteristikën MaxIce mund të rritet prodhimi i kubave të akullit, në rast se janë ftuar më shumë mysafirë.

  InfinitySpring

  Ky burim rrjedh në frigorifer.

  Me InfinitySpring ne sjellim një burim të ftohtë, të pastër si kristal në mes të kuzhinës suaj. Edhe mbajtja e arkave të rënda dhe uji në shishe plastike janë në këtë mënyrë histori. Kjo lehtëson shpinën dhe mjedisin tonë. E thjeshtë dhe e qëndrueshme. Shpërndarësi i ujit i integruar, i montuar rrafsh është gjithmonë aty sa herë që nevojitet, dhe pothuajse i padukshëm kur nuk nevojitet. Ai përshtatet pothuajse për enë të çdo madhësie, edhe për broke ose shishe. Për cilësinë e përkryer të ujit kujdeset sistemi i integruar i filtrit.

  energy

  I ekuilibruar në mënyrë të përkryer: një paketë e fortë e përgjithshme.

  Një frigorifer i mirë ftohës është një gjithëpërfshirës i vërtetë: Përveç konsumit të ulët të energjisë dhe nivelit të ulët të zhurmës, ai duhet të ofrojë edhe shumë hapësirë për ushqimet dhe të disponojë rezerva të energjisë kur është e rëndësishme. Për këtë arsye, mos i kushtoni vëmendje vetëm një faktori, por gjithashtu mbani nën vëzhgim të gjitha situatat e përdorimit në të njëjtën kohë. Pajisjet tona ofrojnë në këtë mënyrë një paketë të përgjithshme, të ekuilibruar, të përkryer, të përcaktuar nga efiçenca e energjisë, vëllimeve, niveli i zhurmave dhe fuqia e ftohjes. Pra të gjitha gjërat e mira te ne janë katër.

  Për një përmbledhje të mirë. Edhe përpara se ta hapni frigoriferin.

  Për një orientim edhe më të thjeshtë ne kemi ndarë seritë tona të reja të pajisjeve inkaso në katër seri të kuptueshme mirë. Zbuloni këtu më shumë rreth pikave kryesore të serive individuale.