Sukses më i madh në shitje me performancë perfekte në ftohje

Frigoriferët banak me ekspozim Liebherr ofrojnë kushtet më të mira për të prezantuar produktet në mënyrë tërheqëse dhe që nxit blerjen. kapakët prej xhami me rrëshqitje mundësojnë një pamje të mirë brenda frigoriferit, në koshat e fortë produktet mbahen në formë atraktive – për akses dhe shitje të shpejtë. Kështu që frigoriferët banak janë të fortë dhe jashtëzakonisht kursimtarë në energji.

Frigoriferët banak me ekspozim

Sistemi i ftohjes


Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-10 nga 15

  • 1
  • 2

GTE 1700

Vëllimi bruto total 162 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 62,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,301 kWh / 24h

GTE 1702

Vëllimi bruto total 166 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 62,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,603 kWh / 24h

GTE 1752

Vëllimi bruto total 166 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 62,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,603 kWh / 24h

GTE 3300

Vëllimi bruto total 326 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 104,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,501 kWh / 24h

GTE 3302

Vëllimi bruto total 334 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,800 kWh / 24h

GTE 3352

Vëllimi bruto total 334 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,800 kWh / 24h

GTE 4100

Vëllimi bruto total 409 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 125,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,600 kWh / 24h

GTE 4102

Vëllimi bruto total 417 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 125,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,000 kWh / 24h

GTE 4152

Vëllimi bruto total 417 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 125,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,000 kWh / 24h

GTE 4900

Vëllimi bruto total 491 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 146,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,000 kWh / 24h
  • Rezultati i kërkimit për faqe
  • 1
  • 2

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.