Prezencë joshëse e produkteve falë frigoriferëve banak Impuls me ekspozim Liebherr

Frigoriferët banak Impuls me ekspozim Liebherr jo vetëm që nxjerrin në pah produktet, por janë edhe shumë tërheqës dhe joshës për blerje falë kapakëve me xham me rrëshqitje. Kjo rrit kështu shanset për një vendim të shpejtë për blerje. Falë përdorimit të rrotave të forta me rule, frigoriferët banak mund të zhvendosen shpejt dhe lehtë në një vend tjetër sipas nevojës.

Frigoriferët banak Impuls me ekspozim

Gjerësia e pajisjes


Sipërfaqja e prezantimit të produktit (m²)


Klasa e efiçencës së energjisë


Materiali dera/kapaku

Rezultati 1-7 nga 7

  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.