Pajisjet elektroshtëpiake me qëndrim të pavarur

Kombinimet ftohës-ngrirës

Kombinimet Liebherr janë zgjidhja e kursimit të hapësirës për sasi të mëdha të ushqimit të freskët dhe të ngrirë. Zgjidhni nga shumë dizajne dhe modele. Kombinimet ftohës-ngrirës me qëndrim të pavarur

Frigoriferët ftohës me qëndrim të pavarur dhe lartësi të ulët

Jetoni vetëm?Apo jeni një familje e madhe? Liebherr ofron një gamë të gjerë produktesh nga frigoriferët e ulët deri te frigoriferët me më shumë hapësirë freestanding. Pra, të gjithë marrin atë për të cilën kanë nevojë. Frigoriferët ftohës vertikalë dhe lartësi të ulët me qëndrim të pavarur

Frigoriferët ngrirës

Bodrum i madh ose kuzhinë e vogël: Në Liebherr ju do të gjeni frigorifer ngrirës për çdo nevojë. Të gjitha pajisjet karakterizohen nga teknologji të reja dhe efiçencë të lartë energjie. Frigoriferët ngrirës me qëndrim të pavarur

Frigoriferët ngrirës banak

Falë hapësirës së bollshme, ngrirësit Liebherr janë ideal për ruajtjen e sasive të mëdha të ushqimeve të ngrira. Ata janë të lehtë në përdorim dhe kanë efikasitet të lartë të energjisë Frigoriferët ngrirës banak me qëndrim të pavarur

Side-by-Side

Pajisjet Side-by-Side ofrojnë hapësirë të bollëshme për ushqimet e ngrira dhe ato të freskëta. Këto modele të impresjonojnë me fleksibilitetin e tyre dhe dizajnin Premium, që e bën frigoriferin një element tërheqës. Pajisjet Side-by-Side me qëndrim të pavarur

Frigoriferët për verën

Nëse doni ta ruani verën në temperaturën për servirje apo për një kohë më të gjatë, frigoriferët për verën Liebherr ofrojnë një klimë optimale konservimi dhe një prezantim ekskluziv. Frigoriferët për verën me qëndrim të pavarur

Dizajn dhe stil jetese: Pajisjet kompakte

Cigare ekskluzive, verëra elitare apo pije freskuese të ftohta-pajisjet kompakte Liebherr ofrojnë konservim perfekt për kënaqesitë e vogla të jetës. Pajisjet kompakte

Aksesorët

Organizim më i mirë dhe efikasitet i lartë energjitik: me karakteristikat e sofistikuara dhe aksesorët e specializuar, pajisjet freestanding Liebherr përshtaten në mënyrë optimale me nevojat tuaja. Pajimet e veçanta

Ruajtja e ushqimeve

Bashkëveprimi optimal ndërmjet temperaturës dhe lagështisë te BioFresh siguron që edhe ushqimet e ndjeshme të ruajnë për më shumë kohë vitaminat dhe aromën e tyre. Ruajtja e ushqimeve me "BioFresh"

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

Komoditeti

Në zhvillimin e frigoriferëve ftohës dhe ngrirës Liebherr fokusohet në nevojat e klientëve. Rezultati i kësaj qasjeje janë pajisjet komode që lehtësojnë jetën e përditshme. Funksione komode

Njohuritë për Verën

E kultivuar me dashuri, e vjetëruar në kantina profesionale dhe e ruajtur në temperaturën e duhur – vera mund të shijohet në më të mirën e saj vetëm me anë të teknologjisë së duhur të ruajtjes. Njohuritë për Verën