Si specialist për frigoriferët ftohës dhe ngrirës Liebherr zhvillon dhe prodhon vazhdimisht zgjidhje të reja dhe mahnitëse për më shumë komoditet freskie, lehtësi në përdorim dhe kursim të energjisë. Që edhe ju të jeni gjithmonë në dijeni të të rejave më të fundit rreth pajisjeve tona, ne vendosim në dispozicionin tuaj për shkarkim të qartë dhe komod një gamë mjaft të madhe materialesh informuese.

Broshurat