Vëllime maksimale ruajtjeje me konsum minimal energjie

Vëllimet maksimale të ruajtjes, teknologjia optimale e ftohjes, efiçenca më e mirë e energjisë, komandimi i thjeshtë dhe punimi i cilësisë së lartë: frigoriferët ngrirës banak Liebherr ndërthurin avantazhet që plotësojnë në fushën profesionale - dhe janë zgjidhja e shkëlqyer kur hapësira nuk është problem.

Frigoriferët ngrirës banak

Sistemi i ftohjes


Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-6 nga 6

GTL 3005

Vëllimi bruto total 297 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,7 / 99,8 / 72,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,778 kWh / 24h

GTL 3006

Vëllimi bruto total 297 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 89,8 / 99,8 / 72,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,778 kWh / 24h

GTL 4905

Vëllimi bruto total 482 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,7 / 137,2 / 77,6 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,325 kWh / 24h

GTL 4906

Vëllimi bruto total 482 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 89,8 / 137,2 / 77,6 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,325 kWh / 24h

GTL 6105

Vëllimi bruto total 598 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,7 / 164,7 / 77,6 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,522 kWh / 24h

GTL 6106

Vëllimi bruto total 598 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 89,8 / 164,7 / 77,6 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,522 kWh / 24h
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.