EFE 4600

Vëllimi bruto total 432 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84,0 / 146,5 / 66,1 cm

Karakteristikat

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami i ashpërsuar i sigurisë përbëhet nga një disk i vetëm i trajtuar dhe i ngurtësuar posaçërisht i nxehtë, i cili ka një rezistencë më të madhe të goditjes dhe ndikimit dhe gjithashtu dëshmon të jetë i pandjeshëm ndaj ndryshimeve të mëdha të temperaturës.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak për akullore
GTIN 9550000031890
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 692,41 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 52 dB
Klasa e temperaturës * C1
Temperatura minimale e mjedisit 16 °C
Temperatura maksimale e mjedisit 35 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 80 %
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 75 %
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 383 l
Vëllimi bruto total 432 l
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes manuell
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 2,5 A
Ruajtja e klasës së caktuar të temperaturës -18 °C
Klasa e klimës B
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84,0 / 146,5 / 66,1 cm
Izolimi 60 mm
Pesha (me paketimin) 73,20 kg
Pesha (pa paketimin) 63,40 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Diapazoni i temperaturave -10 °C deri në -24 °C
Treguesi i temperaturës I brendshëm analog
Materiali muret anësore Stahl
Ngjyra trupi Weiß
Brava Mund të shtohet
Materiali hapësira e brendshme Çelik
Lloji i rrotave Rrota drejtuese
Kullimi i ujit të shkrirjes
Materiali këmbët me regjistrim
Me klasën e temperaturës përshkruhet se brenda cilëve kufij të temperaturës normale gjendet paketa e matjes.

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.