Inovativë dhe superkursimtarë – Frigoriferët banak ftohës dhe ngrirës Liebherr

Një sistem elektronik preciz dhe i besueshëm mundëson komandimin me efiçencë të lartë të frigoriferëve banak ftohës dhe ngrirës Liebherr. Në hapësirën e brendshme mund të bëhet ndërrimi midis modalitetit ftohje dhe ngrirje. Ruani produktet e ngrira në temperaturë -19°C deri në -21°C dhe të gjitha ushqimet e tjera në modalitetin e ftohjes në temperaturë +2°C deri në +4°C. Kapaku prej xhami me rrëshqitje, i cilësisë së lartë dhe pa kornizë rrethuese lejon një shikim optimal të produkteve brenda frigoriferit.

Frigoriferët banak ftohës dhe ngrirës - Dyqanet e ushqimeve

Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-10 nga 17

 • 1
 • 2

BAY 210m (-) Frigorifer ngrirës banak për supermarkete

 • Totali i vëllimit bruto 1.060 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 94,5 / 210 / 105 cm
 • Totali i vëllimit bruto 1.060 l

BAY 250m (-) Frigorifer ngrirës banak për supermarkete

 • Totali i vëllimit bruto 1.290 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 94,5 / 250 / 105 cm
 • Totali i vëllimit bruto 1.290 l

COVE 180me (-) Frigorifer ngrirës banak për supermarkete

 • Totali i vëllimit bruto 763 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 89 / 180 / 85 cm
 • Totali i vëllimit bruto 763 l

COVE 180se (-) Frigorifer ngrirës banak për supermarkete

 • Totali i vëllimit bruto 704 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84 / 180 / 85 cm
 • Totali i vëllimit bruto 704 l

COVE 250m (-) Frigorifer ngrirës banak për supermarkete

 • Totali i vëllimit bruto 1.117 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 89 / 250 / 85 cm
 • Totali i vëllimit bruto 1.117 l

COVE 210m (-) Frigorifer ngrirës banak për supermarkete

 • Totali i vëllimit bruto 915 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 89 / 210 / 85 cm
 • Totali i vëllimit bruto 915 l

COVE 250s (-) Frigorifer ngrirës banak për supermarkete

 • Totali i vëllimit bruto 1.033 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84 / 250 / 85 cm
 • Totali i vëllimit bruto 1.033 l

COVE 210s (-) Frigorifer ngrirës banak për supermarkete

 • Totali i vëllimit bruto 845 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84 / 210 / 85 cm
 • Totali i vëllimit bruto 845 l
 • Rezultati i kërkimit për faqe
 • 1
 • 2

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.