Frigoriferët inkaso për verën

Për të shijuar verën, temperatura ideale luan një rol të rëndësishëm. Kjo është e vërtetë për temperaturën e ruajtjes afatgjatë, si dhe për temperaturën e servirjes. Një frigorifer për ruajtjen ose përshtatjen e temperaturës së verës Liebherr është vendi i përkryer për ruajtje. Vera ruhet këtu nën kushte të kontrolluara saktësisht dhe mbrohet nga ndikimet e dëmshme mjedisore. Me madhësi të ndryshme dhe zgjidhje të ndryshme për dyert, frigoriferët inkaso për verën Liebherr mund të futen lehtë në kuzhina ose dollapët në mur.