Lartësia e bufesë


Numri shishet e verës Bordeaux (0,75 l)


Vëllimi i përgjithshëm


Klasa e efiçencës së energjisë


Niveli i zhurmës (dB)


Materiali dera


Mënyra e instalimit


Montimi i dyerve

Pikat kryesore të pajisjes

Zonat e temperaturës

Rezultati 1-10 nga 12

 • 1
 • 2

EWTgb 1683 Vinidor Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 88 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 90,6 / 59,5 / 57,2 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 33
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Zonat e temperaturës 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G

EWTgb 2383 Vinidor Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 122 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 123,3 / 59,5 / 57,2 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 51
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Zonat e temperaturës 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G

EWTgb 3583 Vinidor Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 178 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 181,6 / 59,5 / 57,2 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 83
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Zonat e temperaturës 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G

EWTgw 1683 Vinidor Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 88 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 90,6 / 59,5 / 57,2 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 33
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Zonat e temperaturës 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G

EWTgw 2383 Vinidor Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 122 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 123,3 / 59,5 / 57,2 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 51
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Zonat e temperaturës 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G

EWTgw 3583 Vinidor Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 178 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 181,6 / 59,5 / 57,2 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 83
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Zonat e temperaturës 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Rezultati i kërkimit për faqe
 • 1
 • 2

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.