Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

MONOLITH - Ftohje, ngrirje dhe ruajtje e verës në dimensione totalisht të reja

Në pajisjet inkaso Monolith kulmojnë më shumë se 60 vjet art inxhinierik dhe përvojë e Liebherr në sektorin e ftohjes, ngrirjes dhe ruajtjes së verës. Monolith është i bollshëm dhe bie të bind me pajisjen e tij ekskluzive. Ai vendos standarde të reja në kuzhinën tuaj.

Frigoriferët Monolith

Të disponueshëm në madhësitë nga 60,96 deri në 91,44 centimetra

Shfaqja e të gjithëve

Frigoriferët ngrirës Monolith

Të disponueshëm në madhësitë nga 45,72 deri në 91,44 centimetra

Shfaqja e të gjithëve

Frigoriferët e verës Monolith

Të disponueshëm në madhësitë nga 45,72 deri në 60,96 centimetra

Shfaqja e të gjithëve

Ngrirësit e poshtëm Monolith

Dera teke disponohet në madhësi 76,2 dhe 91,44 centimetra

Dera franceze disponohet në madhësi 91,44 centimetra

Shfaqja e të gjithëve

EKB 9271 BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 61 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 335 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 61 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 335 l
 • Niveli i zhurmës 37 dB
Shfaq detajet

EKB 9471 BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 440 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 440 l
 • Niveli i zhurmës 37 dB
Shfaq detajet

EKB 9671 BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 542 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 542 l
 • Niveli i zhurmës 37 dB
Shfaq detajet

Zgjidhni një frigorifer ngrirës Monolith nga

EGN 9171 NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 45,7 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 245 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 45,7 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 245 l
 • Niveli i zhurmës 37 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet

EGN 9271 NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 61 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 352 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 61 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 352 l
 • Niveli i zhurmës 37 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet

EGN 9471 NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 457 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 457 l
 • Niveli i zhurmës 38 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet

EGN 9671 NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 564 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 564 l
 • Niveli i zhurmës 37 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet

Zgjidhni një produkt vere Monolith

EWT 9175 Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 213 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 45 / 61 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 75
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Zonat e temperaturës 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
Shfaq detajet

EWT 9175 Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 213 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 45 / 61 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 75
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Zonat e temperaturës 2
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
Shfaq detajet

EWT 9275 Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

 • Lartësia e bufesë 213 cm
 • Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 60,2 / 61 cm
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 100
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Zonat e temperaturës 3
 • Klasa e efiçencës së energjisë G
Shfaq detajet

Zgjidhni një ngrirës të poshtëm “Monolith”

Ju prezantojmë frigoriferët e rinj me ngrirës të poshtëm “Monolith”. Një kombinim i sofistikuar i frigoriferit me ngrirësin që i shton një stil elegant koleksionit mbresëlënës të “Monolith”. Me panelin gati ose me opsionet e derës teke ose franceze prej inoksi, e cila mund të përshtatet përsosmërish në çdo kuzhinë dhe që mund t’i japë shtëpisë suaj pamjen moderne që nuk del kurrë nga moda.

ECBN 9471 BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 412 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 412 l
 • Niveli i zhurmës 38 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet

ECBN 9471 BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 412 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 412 l
 • Niveli i zhurmës 38 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet

ECBN 9671 BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 514 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 514 l
 • Niveli i zhurmës 38 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet

ECBN 9671 BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 514 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 514 l
 • Niveli i zhurmës 38 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet

ECBN 9673 BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 510 l
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 510 l
 • Niveli i zhurmës 38 dB
 • IceMaker po
Shfaq detajet
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Monolith - Ftohja dhe ngrirja në dimensione të reja

Te pajisjet tona Monolith bashkohen më shumë se 60 vite inovacion dhe know-how i Liebherr me artin e inxhinierisë gjermane. Me Monolith ne vendosni standarde të reja në ftohjen dhe ruajtjen e produkteve të freskëta ushqimore.

Prodhimi duke mbrojtur mjedisin dhe efikasiteti i kursimit të energjisë qëndrojnë te ne në fokus. Ne e quajmë këtë gjë: ActiveGreen

Si pionier i prodhimit që respekton rregullat për mbrojtjen e mjedisit ne shikojmë mbrapa te një radhë e gjatë iniciativash të përgjegjshme produkti. Qëllimi: Minimizimi i ndotjes së mjedisit dhe ruajta e resurseve - për një të ardhme që ja vlen të jetosh.

Te Liebherr ne punojmë gjithmonë që të gjejmë rrugë që nuk dëmtojnë mjedisin në prodhimin e produkteve të cilësisë më të lartë dhe të qëndrueshme. Forca shtytëse pas programit tonë ActiveGreen® është përpjekja për të zhvilluar pajisje që kursejnë në mënyrë efektive energjinë dhe kjo gjë pasqyrohet në çdo aspekt të procesit tonë të zhvillimit dhe të prodhimit. Me ActiveGreen® ne ju garantojmë juve, që çdo pajisje e jona të bindë nëpërmjet jetëgjatësisë dhe efikasitetit. Dhe kjo nuk është vetëm një premtim, por në të njëjtën kohë pretendimi ynë.

Kombinimet Side-by-Side

Monolith ofron shumë mundësi kombinimi për kuzhinën e ëndrrave tuaja. Pajisjet mund të vendosen si pajisje të veçuara ose në një kombinim prej dy ose tre pajisjesh dhe ofrojnë opsione maksimale për ruajtjen e produkteve ushqimore.

Këtu gjeni disa shembuj për mundësitë e kombinimit:

Gjerësia e pajisjes 137,16 centimetër

Gjerësia e pajisjes 167,64 centimetër

Gjerësia e pajisjes 182,88 centimetër

Gjerësia e pajisjes 243,84 centimetër

Vendosni thekse të veçanta në kuzhinën tuaj me aksesorë për Monolith

Dorezë këndore prej alumini të fërkuar

Dorezë e rrumbullakët prej inoksi

Dorezë e sheshtë prej alumini të fërkuar

Veshje dere prej inoksi (48,72 centimetër)

Veshje dere prej inoksi (60,96 centimetër)

Veshje dere prej inoksi (76,2 centimetër)

Veshje dere prej inoksi (91,44 centimetër)

Pjesë ballore e verës prej inoksi (45,72 centimetër)

Pjesë ballore e verës prej inoksi (60,96 centimetër)

Komplet montimi Side-by-Side

Shirit fundor prej inoksi (45,72 – 182,88 centimetër)

KONTAKT

Zbuloni Monolith te tregtari juaj i autorizuar Liebherr! Ne ju ndihmojmë me kënaqësi nëse keni pyetje.

We need your consent This map material is provided by Google*. If you load the Google Map, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this Google Map in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time explicitly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each Google Map individually in the future and wish to be able to load the maps without this blocker, you can also select "Always accept Google Maps" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other Google Maps which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide appropriate safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, law enforcement or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective legal remedies being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close