EKB 9471 BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76 - 76,2 / 63,5 cm
Vëllimi i përgjithshëm 440 l
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Klasa e efiçencës së energjisë E
Teknologjia e freskimit BioFresh

German Engineering

German Engineering

Produktet tona cilësore ofrojnë kualitet të lartë, dizajn bashkëkohor dhe veçori novatore që i përshtaten më së miri stilit tuaj të jetesës. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë, sipërfaqet me detaje të përsosura si dhe komponentët elitare të ftohjes kombinohen me proceset më të fundit të prodhimit, duke sjellë një produkt ftohës të jashtëzakonshëm.

SuperQuiet

SuperQuiet

Falë kompresorëve pothuajse pa zhurmë, me shpejtësi të komanduar dhe me amortizim të tingujve, zhurma mbahet në nivele minimale. Duke shtuar qarkun ftohës me zhurmë të ulët, këto veçori sigurojnë performancën e duhur, efikasitetin e energjisë dhe funksionim "SuperQuiet".

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus

Teknologjia "BioFresh" e "Liebherr" garanton temperaturën perfekte për ushqime të freskëta cilësore dhe që zgjasin. Përveç dy sirtarëve "BioFresh", sirtari i tretë i frigoriferit "Monolith" mund të caktohet si "BioFresh-Plus", duke ulur temperaturat deri në 28º F, gjë që është ideale për ruajtjen e freskët të peshkut dhe të prodhimeve të detit.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Një prekje me shumë komoditet ju ofron sistemi elektronik me prekje miqësor ndaj përdoruesit InfinitySwipe me një ekran të shndritshëm dhe të qartë 3,5", i cili mund të përdoret fare lehtë dhe në mënyrë intuitive nëpërmjet prekjes dhe rrëshqitjes së gishtit.

InfinityLight

InfinityLight

Ndriçimi LED i mureve anësore të "Monolith", i integruar në mënyrë të përsosur, jep një shkëlqim të bukur dhe të njëtrajtshëm që mund të rregullohet sipas preferencës, duke përfshirë një efekt me ndriçim të lehtë gjatë hapjes së dyerve dhe një veçori errësimi të këndshëm nate. "InfinityLight" nuk është vetëm shumë ekspresiv, por ofron gjithashtu edhe më pak ngrohtësi, duke ruajtur cilësinë e ushqimit.

SuperCool

SuperCool

Thjesht ftohni shpejt ushqimet e sapoblera për të ruajtur freskinë optimale të ushqimeve, ndërsa izoloni aromat dhe ruani vitaminat dhe mineralet thelbësore.

InfinitySpring

InfinitySpring

Aparati i brendshëm i ujit "InfinitySpring" i integruar në mënyrë të përsosur dhe i montuar në nivel, gjendet aty për ju sa herë ju nevojitet dhe është praktikisht i padukshëm kur nuk ju nevojitet. Ai mund të mbajë kana të çdo madhësie. Sistemi i filtrimit i "Liebherr" eliminon ndotësit e dëmshëm, duke ofruar ujë të freskët, të pastër dhe me shije të freskët.

SoftSystem

SoftSystem

Falë sistemit të mbylljes së butë "SoftSystem" dyert mbyllen vetë butësisht dhe qetë edhe kur janë të mbushura plot. Në varësi të madhësisë, kapaciteti mbajtës i menteshave të dyerve "Monolith" për panelet e derës është deri në 40 kg peshë shtesë.

PowerCooling

PowerCooling

Sistemi i fuqishëm "PowerCooling" i Liebherr siguron që ushqimet e reja të ruajtura të ftohen shpejt dhe temperatura e ftohjes të jetë e shpërndarë në mënyrë të njëjtë në të gjithë hapësirën e brendshme. Kur është "Monolith" ne e qarkullojmë ajrin e ftohtë edhe prapa derës, në mënyrë që ushqimet e ruajtura në derë të mbeten po aq të ftohta si në hapësirën e brendshme.

Shiriti InfinityBeam ndriçon nga lart sirtarin tuaj të ndarjes BioFresh me një dritë të shndritshme, në mënyrë që ju ta dalloni përmbajtjen e tij edhe kur është i mbyllur. Nëse sirtarët hapen, drita e shndritshme siguron një pamje të shpejtë.

FlexSystem

FlexSystem

"FlexSystem" ofron një sistem organizimi të thjeshtë për t'u përdorur dhe fleksibël për vendosjen dhe ndarjen e ushqimeve të ruajtura në sirtarin tuaj të preferuar "BioFresh". Frutat dhe perimet mund të mbahen tërësisht të ndara ose ushqimet mund të ruhen sipas datës së skadimit.

Gallon Storage

Gallon Storage

Raftet elegante dhe rezistente të dyerve të "Monolith" ofrojnë më shumë centrimetra kub hapësirë dhe komoditet. Ruani enë me litra çaji, lëngu dhe qumështi në dyer, duke liruar raftet e brendshme të frigoriferit për gjithçka, nga pjatancat për festa deri tek tasat e sallatës të freskët.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh
GTIN 9005382233757
Series Peak
EnergyLabel EnergyStar
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 171 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A 236,2 W
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Përdorimi Me prekje
Numri i zonat e temperaturës 3
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 2
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes & BioFresh-Safe
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2 °C deri në +7 °C
Teknologjia e freskimit BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 2
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes Downlight
me tërheqje mbi shina teleskop
Me SoftTelescopic
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
SoftSystem SoftSystem
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Faqe anësore me ndriçim
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 2
VarioBox
Numri i VarioBox 0
Kutia e ruajtjes së gjalpit
Rafti i vezëve
Numri i FlexSystem 1
Rafti i derës Rafte për shishe
Koshat me tërheqje
Materiali raftet e derës Plastikë
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Pesha e kanatit të mobilies maks. 35
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Shinat e nivelimit
Shinat e nivelimit 0
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.500 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76 - 76,2 / 63,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.270,0 / 820,0 / 765,0 mm
Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 75,4 / 61 cm
Pesha (pa paketimin) 179,00 kg
Pesha (me paketimin) 192 kg
Vëllimi i përgjithshëm * 440 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 441 l
nga të cilat BioFresh 190,3 l
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
Filtri me karbon aktiv

Filtri me karbon aktiv "FreshAir"

Nr. i artikullit 988111600

Filtri me karbon aktiv "FreshAir" pastron ajrin që qarkullon dhe mbledh shpejt aromat e pakëndshme. Është i lehtë për t'u ndërruar dhe siguron cilësi optimale të ajrit. Funksioni i kujtesës tregon kohën se duhet të ndërrohet filtri.

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Nr. i artikullit 990304100

Pas montimit fiksoheni pajisjen nëpërmjet pajisjes së sigurimit ndaj animit. Kjo është e vendosur në tavanin e pajisjes monolit për të lidhur pajisjen me murin e pasmë të mobilieve - për më shumë siguri.

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Nr. i artikullit 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Nr. i artikullit 990183800

Doreza e sheshtë

Doreza e sheshtë

Nr. i artikullit 990146100

Doreza e sheshtë prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza e rrumbullakët

Doreza e rrumbullakët

Nr. i artikullit 990148900

Doreza e rrumbullakët prej çeliku inoks qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza këndore

Doreza këndore

Nr. i artikullit 990149200

Doreza këndore prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Kompleti i ndërrimit të menteshës së derës

Kompleti i ndërrimit të menteshës së derës

Nr. i artikullit 990239900

Me këtë set mund të ndërroni menteshën e derës së frigoriferit ose të ngrirësit tuaj – për këtë kontaktoni stafin e duhur teknik.

Kufizimi i hapjes së derës

Kufizimi i hapjes së derës

Nr. i artikullit 909669901

Këndi i hapjes së derës i përcaktuar nga fabrika mund të zvogëlohet nga 115° në 90°, thjesht duke futur një kunj të fortë në menteshën e derës. Në këtë mënyrë parandalohet përplasja e derës në muret ose mobiliet pranë saj dhe shmanget dëmtimi i saj.

Paneli mbulues i bazamentit (30'')

Paneli mbulues i bazamentit (30'')

Nr. i artikullit 990153000

Paneli mbulues i bazamentit 30'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (42'')

Paneli mbulues i bazamentit (42'')

Nr. i artikullit 990155200

Paneli mbulues i bazamentit 42'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (48'')

Paneli mbulues i bazamentit (48'')

Nr. i artikullit 990176500

Paneli mbulues i bazamentit 48'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Nr. i artikullit 990178700

Paneli mbulues i bazamentit 54'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit 60

Paneli mbulues i bazamentit 60"

Nr. i artikullit 990236600

Paneli mbulues i bazamentit 60" prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Nr. i artikullit 990239000

Nr. i artikullit 990281900

Kompleti krah-për-krah

Kompleti krah-për-krah

Nr. i artikullit 990142800

Me ndihmën e kompletit krah-për-krah mund të vendosen njëra pas tjetrës dy pajisje. Në këtë mënyrë ruhet distanca e hapësirës midis pajisjeve dhe ato mund të lidhen me njëra-tjetrën me anë të shiritit mbulues.

Kompleti Side-by-Side i ngrohjes së murit anësor monolit

Kompleti Side-by-Side i ngrohjes së murit anësor monolit

Nr. i artikullit 990306100

Kompleti Side-by-Side ka një ngrohje për murin anësor, i cili parandalon që të formohet ujë i kondensuar. Për ngrohjen e murit anësor nuk është e nevojshme asnjë lidhje shtesë e rrjetit të energjisë, për këtë është parashikuar një fole në anën e pasme të pajisjes.

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Nr. i artikullit 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Kanati prej inoksi 30

Kanati prej inoksi 30"

Nr. i artikullit 990187202

Si alternativë për kanatin e zakonshëm të mobilies, kanatet prej inoksi të mobilieve bëjnë diferencën. Me ndihmën e solucionit pastrues të duhur për inoks, nga kanati mund të largohen në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat.

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Nr. i artikullit 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

If Design Award

If Design Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.