Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

Frigoriferë të rinj për ruajtjen e verës

Çdo verë tregon një histori. Ne kujdesemi që të mbahet mend.

Zbuloni frigoriferët e rinj për ruajtjen e verës

Shija: një çështje maturie.

Gjenerata e re e frigoriferëve për ruajtjen e verës nga "Liebherr" ofrojnë një përgjigje bindëse për të gjitha sfidat e maturimit të verës – për çdo ambient shtëpie, kudo në botë. Në mënyrë që të shijoni verën tuaj siç duhet: në më të mirën e saj.

Një gjeneratë e re perfeksioni. Dhe në seri të ndryshme.

Seritë "GrandCru"

Frigoriferë për ruajtjen e verës për të gjithë ata që dëshirojnë të dinë se vera e tyre është në duar të sigurta. Ruajtje e sigurt afatgjatë, të lehtë për t'u përdorur, të fokusuar në gjërat thelbësore.

Për pajisjet "GrandCru"

Seritë "GrandCru Selection"

Zgjedhje më e gjerë, më shumë kontroll. Këta frigoriferë për ruajtjen e verës ofrojnë funksione shtesë për rregullim të saktë të kushteve të ruajtjes.

Për pajisjet "GrandCru Selection"

Frigoriferë gastronomikë për verë

Materialet jetëgjatë, funksionet shtesë të sigurisë dhe dorezat e rehatshme i bëjnë frigoriferët e shërbimit të verës idealë për përdorim në restorante.

Për frigoriferët gastronomikë për verë

Frigoriferët tanë të rinj për ruajtjen e verës

Rezultati 1-2 nga 8

WSbli 5031 GrandCru Selection Frigorifer për të ruajtur verën

 • Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
 • Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C
 • Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
 • Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 196
 • Niveli i zhurmës 38 dB

WSbli 7731 GrandCru Selection Frigorifer për të ruajtur verën

 • Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 204,4 / 74,7 / 76,3 cm
 • Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C
 • Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 204,4 / 74,7 / 76,3 cm
 • Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 324
 • Niveli i zhurmës 38 dB

Njëlloj si të keni qilarin tuaj të verës: Zgjidhjet tona për kushtet më të mira të ruajtjes.

Lehtësoni ngarkesën.

Lehtësoni ngarkesën.

Ndihma e ngarkesës "EasyFill" siguron që dera e frigoriferit për ruajtjen e verës të mbetet e hapur kur hapet më shumë se 90°. Dhe falë mekanizmit "SelfClosing", dera mbyllet vetë kur hapet më pak se 90° – dhe gjithmonë aq butësisht sa e kërkon vera juaj e çmuar.

Ajër i freskët i vazhdueshëm.

Ajër i freskët i vazhdueshëm.

Për t'u siguruar që vera juaj të ruhet në cilësi të përsosur ajri, të gjithë frigoriferët tanë të ruajtjes së verës kanë një filtër qymyri të aktivizuar lehtësisht të ndryshueshëm që lidh bindshëm aromat e çdo lloji. Çdo 6 muaj, pajisja ju kujton ta ndryshoni filtrin.

E bukur nga të gjitha anët, madje edhe nga brenda.

E bukur nga të gjitha anët, madje edhe nga brenda.

Pjesa e jashtme e frigoriferëve tanë "Liebherr" për ruajtjen e verës tërheq vëmendjen, por ia vlen t’i hedhësh dhe një sy brenda. Kombinimi i rafteve prej druri dhe një paneli muri të pasmë inoksi është një ëndje edhe kur është bosh.

Veçori shtesë.

Rrjete dixhitale: mbani gjithçka nën vëzhgim.

Rrjete dixhitale: mbani gjithçka nën vëzhgim.

Thjesht mendimi se dera mund të ketë mbetur hapur përbën shqetësim, ja përse një shikim i shpejtë në pajisjen tuaj celulare është verifikim i mirë. Kur jeni në lëvizje, "SmartDevice" ju lejon të kontrolloni nëse gjithçka është në rregull me frigoriferin tuaj për ruajtjen e verës.

Mbështetës dhe i sofistikuar.

Mbështetës dhe i sofistikuar.

Raftet prej ahu janë projektuar për ruajtje horizontale të verës dhe forma e tyre ergonomike e bën të lehtë vendosjen, nxjerrjen dhe risistemimin e shisheve.

Mbrojtje e plotë.

Mbrojtje e plotë.

Frigoriferët "Liebherr" për ruajtjen e verës kanë gjithçka që ju duhet për të ruajtur verën në kushte perfekte. Megjithatë, ndonjëherë mund të ndodhin ndërprerje. Nëse ndodh diçka kritike, një gamë funksionesh alarmi do ju vërë me siguri në dijeni.

 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close