Frigoriferët për ruajtjen e verës

E ruajtur siç duhet, vera në shishe rrit më tej aromën e saj natyrale, sepse në kulmin e maturimit, vera bëhet më e thellë dhe më komplekse. Përveç substancës së mirë të verës, kushtet optimale të ruajtjes janë parakusht për ruajtjen afatgjatë të saj. Një frigorifer vere Liebherr krijon kushtet ideale për maturimin në shishe, të ngjashme me bodrumin e verës. Në gjithë hapësirën e brendshme ka një temperaturë konstante. Kështu që frigoriferët për ruajtjen e verës janë më se optimalë për ruajtjen afatgjatë dhe maturimin e verërave.

Frigoriferët për ruajtjen e verës "GrandCru"

Frigoriferët për ruajtjen e verës "GrandCru" shquhen për karakteristikat e cilësisë së lartë. Modelet e ndryshme përshtaten në mënyrën më të mirë me nevojat tuaja individuale dhe me hapësirën në dispozicion. Kështu, modeli më i madh "WKt 5552" ofron një kapacitet për ruajtjen e 253 shisheve me verë "Bordeaux". Nga ana tjetër, modeli "WKes 653" që mban 12 shishe verë "Bordeaux" mund të përshtatet në mënyrë komode edhe në një kthinë të vogël. Të gjithë frigoriferët për ruajtjen e verës të serisë GrandCru

Frigoriferët për ruajtjen e verës "Vinothek"

Frigoriferët për ruajtjen e verës të serisë "Vinothek" disponohen me karakteristika komode dhe me madhësi të ndryshme. Kapaciteti i ruajtjes luhatet nga një vëllim i shfrytëzueshëm rreth 400 litra ose 200 shishe vere "Bordeaux" në versionin "WKb 4212", deri në 128 litra ose 66 shishe "Bordeaux" në versionin "WKr 1811". Këtu mësoni më shumë për variantet e karakteristikave dhe madhësive. Të gjithë frigoriferët për ruajtjen e verës të serisë Vinothek

Njohuritë për Verën

E kultivuar me dashuri, e vjetëruar në kantina profesionale dhe e ruajtur në temperaturën e duhur – vera mund të shijohet në më të mirën e saj vetëm me anë të teknologjisë së duhur të ruajtjes. Njohuritë për Verën

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

Video

Nëse jeni koleksionit ose degustues i rastit: me serinë e frigoriferëve për verën "Vinidor", "Grand Cru" dhe "Vinothek" ju do t'i ruani verërat cilësore me kushtet më optimale për to. Hap videon
Nëse jeni koleksionit ose degustues i rastit: me serinë e frigoriferëve për verën "Vinidor", "Grand Cru" dhe "Vinothek" ju do t'i ruani verërat cilësore me kushtet më optimale për to.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA