Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës

Verë e shpalos aromën e saj në gotë kur shërbehet në temperaturën e duhur për konsum. Kjo ndryshon në varësi të llojit të verës, por gjithashtu varet nga shijet personale të ushqimeve shoqëruese dhe stina e vitit. Në thelb, verërat e kuqe duhet të konsumohen pak më të ngrohta se verërat e bardha. Te vera e gazuar ose shampanja, aroma dhe shija janë më të mira kur lihen hapur. Me një frigorifer vere Liebherr, një shishe shampanjë është gjithmonë në dispozicion për kënaqësi spontane ose një shishe verë e kuqe për mysafirët e papritur, në temperaturën ideale të kënaqësisë.

Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës "Vinidor"

Pajisjet Vinidor kanë dy ose tre ndarje të dedikuara të verës që mund të rregullohen në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra, me saktësi në shkallë nga +5°C deri në +20°C. Kjo mundëson fleksibilitetin maksimal në përdorim. Në këtë mënyrë, verërat e kuqe, verërat e bardha dhe shampanja mund të ruhen në të njëjtën kohë në temperaturë optimale të konsumit. Por frigoriferët për verën të serisë "Vinidor" ofrojnë kushtet klimatike ideale edhe për ruajtjen afatgjatë të verërave. Të gjithë frigoriferët përshtatës të verës të serisë Vinidor

Njohuritë për Verën

E kultivuar me dashuri, e vjetëruar në kantina profesionale dhe e ruajtur në temperaturën e duhur – vera mund të shijohet në më të mirën e saj vetëm me anë të teknologjisë së duhur të ruajtjes. Njohuritë për Verën

Dizajni

Dizajn i shkëlqyer: Në sipërfaqe dhe forma Liebherr përdor elegancën e pakushtëzuar nga koha dhe tendencat më të fundit në projektimin e ambientit të shtëpisë. Edicionet e dizajnit

Aplikacioni për verën

Liebherr-Wineguide tregon një pasqyrë të verërave Bordeaux. Zbuloni rreth zonës së kultivimit, kantinave, vitit të prodhimit dhe varieteteve të rrushit. Aplikacionet e Liebherr

Video

Nëse jeni koleksionit ose degustues i rastit: me serinë e frigoriferëve për verën "Vinidor", "Grand Cru" dhe "Vinothek" ju do t'i ruani verërat cilësore me kushtet më optimale për to. Hap videon
Nëse jeni koleksionit ose degustues i rastit: me serinë e frigoriferëve për verën "Vinidor", "Grand Cru" dhe "Vinothek" ju do t'i ruani verërat cilësore me kushtet më optimale për to.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA