EKB 9271 BioFresh Frigorifer i inegrueshëm që përshtatet me BioFresh

Klasa e efiçencës së energjisë A++
Ndarja 0° BioFresh
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 337 l
Mënyra e instalimit E integrueshme
Lartësia e bufesë 213 cm
Montimi i dyerve Derë fikse
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh
GTIN 9005382195710
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,359 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 132 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Fuqia e tingullit të zhurmës 39 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 337 l
Ndarja e ftohjes 337 l
nga të cilat BioFresh 153 l
Vëllimi bruto total 407 l
Ndarja e ftohjes 407 l
nga të cilat BioFresh 164 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A 182 W
Lartësia e bufesë 213 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 2.270,0 / 665,0 / 765,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,36 - 213,4 / 60,96 - 61 / 63,5 cm
Pesha (pa paketimin) 152,00 kg
Pesha (me paketimin) 166,00 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ftohjes +2°C deri në +7°C
Komandimi Ekran LCD 3,5" me ngjyra, me prekje dhe gjeste lëvizjeje
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes dhe BioFresh
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës ndarja e ftohjes
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
SuperFrost
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice) *
SmartDeviceBox I instaluar paraprakisht
Sistemi i mbylljes SoftSystem
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Faqe anësore të ndriçuara
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat fleksibël të përdorshme si raft shishesh 1
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
VarioSafe Nein
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 2
Numri i VarioBox 0
Kuti për vezët
Ndarja 0° ** BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 2
me tërheqje mbi shina teleskop
Me SoftTelescopic Ja
DrySafe 1
nga të cilat të përdorshme Dry- ose HydroSafe 2
Me ndriçim Dritë poshtë
Numri i kutive për frutat/perimet 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Këndi i hapjes së derës 115°
Bazamenti Vario
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Funksionaliteti SmartDevice, sipas disponueshmërisë
** 
BioFresh: përputhet me ndarjen e ftohjes sipas DIN EN ISO 15502 (Botimi në gjermanisht)

Shkarkimet

Aksesorët

Filtri me karbon aktiv

Filtri me karbon aktiv "FreshAir"

Art. Nr. 988111600

Filtri me karbon aktiv "FreshAir" pastron ajrin që qarkullon dhe mbledh shpejt aromat e pakëndshme. Është i lehtë për t'u ndërruar dhe siguron cilësi optimale të ajrit. Ne rekomandojmë ndërrimin një herë në vit. Te modelet "BluPerformance", funksioni i kujtesës rikujton se kur duhet të ndërrohet filtri.

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Art. Nr. 988117000

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të menduara mirë, mund të ruhet një shumëllojshmëri e gjerë e madhësive të pakove të gjalpit. Është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe shkon në të gjitha raftet e "Liebherr".

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Art. Nr. 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Art. Nr. 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 28 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Art. Nr. 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Art. Nr. 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.