EKB 9671 BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91 - 91,4 / 63,5 cm
Vëllimi i përgjithshëm 542 l
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Klasa e efiçencës së energjisë E
Teknologjia e freskimit BioFresh
SmartDeviceBox E integruar

German Engineering

German Engineering

Produktet tona cilësore ofrojnë kualitet të lartë, dizajn bashkëkohor dhe veçori novatore që i përshtaten më së miri stilit tuaj të jetesës. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë, sipërfaqet me detaje të përsosura si dhe komponentët elitare të ftohjes kombinohen me proceset më të fundit të prodhimit, duke sjellë një produkt ftohës të jashtëzakonshëm.

SuperQuiet

SuperQuiet

Falë kompresorëve pothuajse pa zhurmë, me shpejtësi të komanduar dhe me amortizim të tingujve, zhurma mbahet në nivele minimale. Duke shtuar qarkun ftohës me zhurmë të ulët, këto veçori sigurojnë performancën e duhur, efikasitetin e energjisë dhe funksionim "SuperQuiet".

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus

Teknologjia "BioFresh" e "Liebherr" garanton temperaturën perfekte për ushqime të freskëta cilësore dhe që zgjasin. Përveç dy sirtarëve "BioFresh", sirtari i tretë i frigoriferit "Monolith" mund të caktohet si "BioFresh-Plus", duke ulur temperaturat deri në 28º F, gjë që është ideale për ruajtjen e freskët të peshkut dhe të prodhimeve të detit.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Një prekje me shumë komoditet ju ofron sistemi elektronik me prekje miqësor ndaj përdoruesit InfinitySwipe me një ekran të shndritshëm dhe të qartë 3,5", i cili mund të përdoret fare lehtë dhe në mënyrë intuitive nëpërmjet prekjes dhe rrëshqitjes së gishtit.

InfinityLight

InfinityLight

Ndriçimi LED i mureve anësore të "Monolith", i integruar në mënyrë të përsosur, jep një shkëlqim të bukur dhe të njëtrajtshëm që mund të rregullohet sipas preferencës, duke përfshirë një efekt me ndriçim të lehtë gjatë hapjes së dyerve dhe një veçori errësimi të këndshëm nate. "InfinityLight" nuk është vetëm shumë ekspresiv, por ofron gjithashtu edhe më pak ngrohtësi, duke ruajtur cilësinë e ushqimit.

SuperCool

SuperCool

Thjesht ftohni shpejt ushqimet e sapoblera për të ruajtur freskinë optimale të ushqimeve, ndërsa izoloni aromat dhe ruani vitaminat dhe mineralet thelbësore.

InfinitySpring

InfinitySpring

Aparati i brendshëm i ujit "InfinitySpring" i integruar në mënyrë të përsosur dhe i montuar në nivel, gjendet aty për ju sa herë ju nevojitet dhe është praktikisht i padukshëm kur nuk ju nevojitet. Ai mund të mbajë kana të çdo madhësie. Sistemi i filtrimit i "Liebherr" eliminon ndotësit e dëmshëm, duke ofruar ujë të freskët, të pastër dhe me shije të freskët.

SoftSystem

SoftSystem

Falë sistemit të mbylljes së butë "SoftSystem" dyert mbyllen vetë butësisht dhe qetë edhe kur janë të mbushura plot. Në varësi të madhësisë, kapaciteti mbajtës i menteshave të dyerve "Monolith" për panelet e derës është deri në 40 kg peshë shtesë.

PowerCooling

PowerCooling

Sistemi i fuqishëm "PowerCooling" i Liebherr siguron që ushqimet e reja të ruajtura të ftohen shpejt dhe temperatura e ftohjes të jetë e shpërndarë në mënyrë të njëjtë në të gjithë hapësirën e brendshme. Kur është "Monolith" ne e qarkullojmë ajrin e ftohtë edhe prapa derës, në mënyrë që ushqimet e ruajtura në derë të mbeten po aq të ftohta si në hapësirën e brendshme.

Shiriti InfinityBeam ndriçon nga lart sirtarin tuaj të ndarjes BioFresh me një dritë të shndritshme, në mënyrë që ju ta dalloni përmbajtjen e tij edhe kur është i mbyllur. Nëse sirtarët hapen, drita e shndritshme siguron një pamje të shpejtë.

FlexSystem

FlexSystem

"FlexSystem" ofron një sistem organizimi të thjeshtë për t'u përdorur dhe fleksibël për vendosjen dhe ndarjen e ushqimeve të ruajtura në sirtarin tuaj të preferuar "BioFresh". Frutat dhe perimet mund të mbahen tërësisht të ndara ose ushqimet mund të ruhen sipas datës së skadimit.

Gallon Storage

Gallon Storage

Raftet elegante dhe rezistente të dyerve të "Monolith" ofrojnë më shumë centrimetra kub hapësirë dhe komoditet. Ruani enë me litra çaji, lëngu dhe qumështi në dyer, duke liruar raftet e brendshme të frigoriferit për gjithçka, nga pjatancat për festa deri tek tasat e sallatës të freskët.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh
GTIN 9005382233771
Series Peak
EnergyLabel EnergyStar
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 184,69 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A 248,5 W
Komandimi Ekran LCD 3,5" me ngjyra, me prekje dhe gjeste lëvizjeje
Përdorimi Me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Anzahl Temperaturzonen 3
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 2
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes & BioFresh-Safe
SmartDeviceBox E integruar
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2 °C deri në +7 °C
Teknologjia e freskimit BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 2
me tërheqje mbi shina teleskop
Me SoftTelescopic
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes Downlight
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
SoftSystem SoftSystem
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Faqe anësore me ndriçim
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 2
Numri i VarioBox 0
Kutia e ruajtjes së gjalpit
Rafti i vezëve
Numri i FlexSystem 1
Rafti i derës Rafte për shishe
Materiali raftet e derës Plastikë
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Shinat e nivelimit
Shinat e nivelimit 0
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.500 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91 - 91,4 / 63,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.270,0 / 970,0 / 765,0 mm
Pesha (pa paketimin) 198,00 kg
Pesha (me paketimin) 216 kg
Vëllimi i përgjithshëm 542 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 543 l
nga të cilat BioFresh 234,8 l

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.