EFE 2200 Frigorifer ngrirës banak për akullore

Vëllimi bruto total 213 l
Totali i vëllimit bruto 213 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84 / 83,5 / 68 cm

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami i ashpërsuar i sigurisë përbëhet nga një disk i vetëm i trajtuar dhe i ngurtësuar posaçërisht i nxehtë, i cili ka një rezistencë më të madhe të goditjes dhe ndikimit dhe gjithashtu dëshmon të jetë i pandjeshëm ndaj ndryshimeve të mëdha të temperaturës.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak për akullore
GTIN 9550000028555
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 413 kWh/a
Klasa e temperaturës C1
Temperatura minimale e mjedisit 16 °C
Temperatura maksimale e mjedisit 35 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 80 %
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 75 %
Vëllimi bruto total 213 l
Totali i vëllimit bruto 213 l
Frigorifer me volum bruto 213 l
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 186 l
Frigorifer me volum neto 186 l
vëllimi neto total 186 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Statik
Klasa e klimës B
Sicherheitsklasse 7
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 35 °C
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Ruajtja e klasës së caktuar të temperaturës -18 °C
Klasa e klimës B
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 84 / 83,5 / 68 cm
Izolimi 60 mm
Pesha (me paketimin) 52,20 kg
Pesha (pa paketimin) 47,50 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Diapazoni i temperaturave -10 °C deri në -24 °C
Treguesi i temperaturës I brendshëm analog
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Brava e plotësueshme me mekanike
Materiali hapësira e brendshme Çelik
Lloji i rrotave Rrota drejtuese
Kullimi i ujit të shkrirjes
Materiali këmbët me regjistrim

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.