Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll
IRDe 5121

Për një përmbledhje të mirë. Edhe përpara se ta hapni frigoriferin.

Cila pajisje është e duhura për mua? Kjo nuk është gjithmonë e thjeshtë për t’u përgjigjur. Prandaj e kemi bërë edhe më të thjeshtë orientimin tonë dhe e kemi ndarë gamën tonë në katër seri të kuptueshme mirë. Kështu e gjeni shumë thjeshtë pajisjen e duhur për ju.

Për të gjitha nevojat esenciale.

Zbuloni Pure.

Një plus tjetër në komoditet.

Zbuloni Plus.

Një simbol i pagabueshëm për sa i përket dizajnit dhe materialit.

Zbuloni Prime.

Për të gjithë ata që dëshirojnë të kenë gjithçka.

Zbuloni Peak.

EasyFresh.

Këtu frutat dhe perimet e pa paketuara ruhen më së miri. Me temperaturë të njëjtë si në ndarjen e ftohjes dhe në raftin e mbyllur hermetikisht, sallata për shembull është akoma e freskët edhe pas 7 ditësh.

EasyFresh

Konektiviteti.

Ju dëshironi të jeni të pajisur për të ardhmen e Smart Home? Pajisja juaj Liebherr ju mbështet me kënaqësi: Të gjitha modelet tona inkaso ose janë të lidhura në rrjet tashmë që nga fabrika ose mund të lidhen më vonë nëpërmjet SmartDevice-Box me WLAN.

Connectivity

Touch-Display.

Vërtet prekëse: Nëpërmjet ekranit me prekje ju përdorni thjesht dhe në mënyrë intuitive pajisjen tuaj Liebherr. Në ekran janë të renditura qartë të gjitha funksionet. Me një prekje të lehtë me gisht ju zgjidhni për shembull funksionet pa mundim.

Touch Display

Pajisjet e serisë sonë Pure:

Rezultati 1-2 nga 17

DRe 4101 Pure Frigorifer ftohës me mundësi dekorimi

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 122 - 122,6 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 182 l
 • Mënyra e instalimit Me mundësi dekorimi
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Klasa e efiçencës së energjisë E
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 122 - 122,6 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 182 l
 • Mënyra e instalimit Me mundësi dekorimi
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Klasa e efiçencës së energjisë E

DRf 3900 Pure Frigorifer ftohës me mundësi dekorimi

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 88 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 136 l
 • Mënyra e instalimit Me mundësi dekorimi
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Klasa e efiçencës së energjisë F
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 88 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 136 l
 • Mënyra e instalimit Me mundësi dekorimi
 • Montimi i dyerve Montim rrafsh
 • Klasa e efiçencës së energjisë F

Rezultati 1-2 nga 20

GNf 42Z04 Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 125,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 160 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë F
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 125,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 160 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë F
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

GNf 46Z05 Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 145,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 199 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë F
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 145,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 199 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë F
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

BioFresh.

Me teknologjinë e provuar BioFresh ushqimet ruhen me pothuajse mbi 0° C. Me lagështinë e përkryer të ajrit frutat dhe perimet ruhen të freskëta edhe më gjatë në Fruit & Vegetable-Safe të mbyllur hermetikisht. Mishi, peshku dhe produktet e qumështit janë të ruajtura më së miri në Meat & Dairy-Safe.

BioFresh

Sistemi i mbylljes së butë "SoftSystem".

Falë SoftSystem dera e frigoriferit mbyllet butë dhe e sigurt, në mënyrë të këndshme, lehtë dhe pa zhurmë. Nga kjo, shishet e ruajtura në pjesën e brendshme të derës mbeten në vend të sigurta – asgjë nuk përplaset dhe tundet.

Schließdämpfung

IceMaker.

Spontane Party? S'ka problem. IceMaker prodhon çdo ditë deri në 130 kuba akulli dhe furnizon kështu me çdo sasi akulli për shije të freskët të koktejeve dhe pijeve freskuese – për një festë në kopsht të arrirë në verë.

IceMaker

Pajisjet e serisë sonë Plus:

Rezultati 1-2 nga 23

IFNe 3924 Plus NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 87 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë E
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 87 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë E
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

ICBdi 5122 Plus BioFresh Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe SmartFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 255 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes SmartFrost
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 255 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes SmartFrost

Rezultati 1-2 nga 57

CBNbbd 5223 Plus me motive dizajni Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 320 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 320 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

CBNbda 5723 Plus BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 360 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 360 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

LightTower.

Kënaquni me një hapësirë të brendshme të ndriçuar në mënyrë optimale: LightTower lëviz dritën te ushqimet dhe ajo është e pozicionuar në atë mënyrë që frigoriferi juaj i mbushur të ndriçohet vazhdimisht në sipërfaqe të madhe.

LightTower

Touch & Swipe-Display.

Pajisja juaj Liebherr ju dëgjon me vëmendje në udhëzim: Falë Touch & Swipe-Display ju e përdorni frigoriferin tuaj në mënyrë intuitive dhe shumë lehtë. Zgjidhni lehtë funksionet si "SuperCool" në ekranin me ngjyra nëpërmjet prekjes dhe fshirjes.

Touch&Swipe

Muri i pasmë me SmartSteel.

Muri i pasmë me SmartSteel inoksi i huazon një dëshirë fisnike pajisjes suaj Liebherr. Edhe ushqimet tuaja e adhurojnë SmartSteel: Sepse çeliku prej inoksi është i pastër dhe higjienik për ushqimet. Për më tepër, SmartSteel ul dukshmërinë e gjurmëve të gishtave.

SmartSteel

Pajisjet e serisë sonë Prime:

Rezultati 1-2 nga 34

IXCC 5155 Prime BioFresh NoFrost Kombinim krah-për-krah

 • Lartësia e bufesë 178 cm
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • GTIN 4016803079798
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
Përmban pajisjet individuale në vijim:

SICNd 5153 Prime NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me EasyFresh dhe NoFrost

ICBNd 5153 Prime BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

IXCC 5165 Prime BioFresh NoFrost Kombinim krah-për-krah

 • Lartësia e bufesë 178 cm
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • GTIN 4016803079811
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
Përmban pajisjet individuale në vijim:

SICNd 5153 Prime NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me EasyFresh dhe NoFrost

ICBNd 5163 Prime BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

Rezultati 1-2 nga 29

CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

CBNbsd 576i Prime BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

BioFresh me HydroBreeze.

Ju dëshironi të freskoni frutat dhe perimet si profesionistë? HydroBreeze do t'ju entuziazmojë: Mjegullimi i ftohtë lidhur me temperaturën në raftin me 0 °C, u jep ushqimeve atë goditje shtesë për qëndrueshmëri më të gjatë. Dhe siguron një efekt optik Wow.

HydroBreeze

InfinitySpring.

Një burim me ujë të freskët, të ftohtë në kuzhinën tuaj: Ajo që tingëllon si një përrallë është InfinitySpring. Shpërndarësi i ujit mundëson ehull uji pa pika dhe siguron ujë të freskët e të ftohtë. Kështu kurseni blerjen e shisheve të ujit dhe veproni në mënyrë të qëndrueshme.

InfinitySpring

Sirtarët OpenStage.

Tani bëhet e dukshme: Lartësitë e ndryshme të sirtarëve jua bëjnë të lehtë vendosjen e ushqimeve me madhësi të ndryshme. Për më tepër, falë sirtarëve transparentë GlassLine nga poshtë sipër ju keni gjithçka të dukshme në vështrim.

OpenStage

Pajisjet e serisë sonë Peak:

Rezultati 1-2 nga 34

IXRF 5175 Peak BioFresh NoFrost Kombinim krah-për-krah

 • Lartësia e bufesë 178 cm
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • GTIN 4016803096917
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
Përmban pajisjet individuale në vijim:

SIFNei 5188 Peak NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

IRBPdi 5170 Peak BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

IXRF 5185 Peak BioFresh NoFrost Kombinim krah-për-krah

 • Lartësia e bufesë 178 cm
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
 • GTIN 4016803096931
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
Përmban pajisjet individuale në vijim:

SIFNe 5188 Peak NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

IRBd 5170 Peak BioFresh Frigorifer i integrueshëm me BioFresh Professional

Rezultati 1-2 nga 13

FNc 4675 Peak NoFrost Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 145,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 199 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë C
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 145,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 199 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë C
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

CBNbsd 578i Peak BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh Professional dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 359 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 359 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

*Pajisjet e serive të përmendura më sipër mund të ndryshojnë në varësi të modelit. Hollësitë i gjeni në faqen përkatëse të detajeve të produktit.

 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close