Fv 3643 Frigorifer ngrirës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm bruto 365 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 165,9 / 67 / 73 cm

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Prezantim efektiv i produktit

Prezantim efektiv i produktit

Ndriçimi i brendshëm LED që kursen energji kujdeset për prezantimin optimal të produkteve të vendosura në frigorifer

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9550000027121
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 1.811 kWh/a
Klasa e temperaturës L1
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 365 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 231 l
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes Dinamik
Klasa e klimës 4
Sicherheitsklasse 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 30 °C
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 4,4 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 50 kg
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë -15 °C
Temperatura maksimale e të gjitha paketave të matjes -18 °C
Zona e shfaqjes së artikujve 0,65 m²
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 165,9 / 67 / 73 cm
Izolimi 67 mm
Pesha (me paketimin) 136 kg
Pesha (pa paketimin) 125 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Diapazoni i temperaturave -10 °C deri në -25 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Materiali dera Xham
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Brava mekanike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Lloji i rrotave 2 rrota drejtuese dhe 2 rrota fikse
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi i përgjithshëm bruto 365 l
Vëllimi total neto 231 l

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.