Fv 913 Frigorifer ngrirës për bare me ftohje dinamike

Vëllimi i përgjithshëm bruto 93 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 49,7 / 55,2 cm

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Teknologjia NoFrost

Teknologjia NoFrost

Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Prezantim efektiv i produktit

Prezantim efektiv i produktit

Ndriçimi i brendshëm LED që kursen energji kujdeset për prezantimin optimal të produkteve të vendosura në frigorifer

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës për bare me ftohje dinamike
GTIN 9550000033603
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 1.007 kWh/a
Klasa e temperaturës L1
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes Dinamik
Klasa e klimës 4
Sicherheitsklasse 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 30 °C
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 30 kg
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë -15 °C
Temperatura maksimale e të gjitha paketave të matjes -18 °C
Zona e shfaqjes së artikujve 0,25 m²
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 49,7 / 55,2 cm
Izolimi 60 mm
Pesha (me paketimin) 48,9 kg
Pesha (pa paketimin) 46,4 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Diapazoni i temperaturave -10 °C deri në -25 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Ngrirja e vëllimit bruto 93 l
Ngrirja e volumit neto 66 l
Materiali dera Derë me xham izolues
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Argjend
Brava mekanike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Çelik
Lloji i rrotave
Kullimi i ujit të shkrirjes
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë e futur
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi i përgjithshëm bruto 93 l
Vëllimi total neto 66 l

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.