BCv 1103 Premium Frigorifer ftohës për baret me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm bruto 106 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për baret me ftohje me qarkullim ajri
Agjenti ftohës R 600a
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,6 / 49,7 / 54,8 cm
Ngarkesa 05l PET 51
Ngarkesa 033l kanaçe 138
Klasa e efiçencës së energjisë C

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për baret me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9550000033504
Klasifikimi Premium
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 312 kWh/a
Klasa e klimës CC2
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 4
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 30 °C
Frekuenca 50 Hz
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,6 / 49,7 / 54,8 cm
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I brendshëm analog
Ftohja e vëllimit bruto 106 l
Ftohja e volumit neto 75 l
Sistemi i ftohjes Dinamik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +12 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 2
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 30 kg
Ngarkesa 05l PET 51
Ngarkesa 033l kanaçe 138
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim LED gjatësor djathtas
Ngjyra trupi E zezë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera Derë me xham izolues
Brava mekanike
Doreza Dorezë e futur
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbë të rregullueshme 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 3.000 mm
Materiali hapësira e brendshme Çelik
Skara e bazamentit
Dizajni i derës HardLine
Vëllimi i përgjithshëm bruto 106 l
Vëllimi total neto 75 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 887,0 / 550,0 / 600,0 mm
Pesha (pa paketimin) 40,7 kg
Pesha (me paketimin) 43,2 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.