FKDv 4213 Comfort i bardhë Frigorifer ftohës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm bruto 441 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri
Agjenti ftohës R 600a
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 202,7 / 60 / 69,6 cm
Ngarkesa 05l PET 304
Ngarkesa 033l kanaçe 608
Klasa e efiçencës së energjisë D

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Ena plastike e brendshme

Ena plastike e brendshme

Ena e brendshme plastike e thellë është e përbërë nga një copë dhe për këtë arsye është veçanërisht e lehtë për t'u pastruar. Ena e brendshme është bërë nga plastika, një plastikë plotësisht e riciklueshme, e qëndrueshme dhe prandaj është e sigurt nga një pikëpamje mjedisore.

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Raftet janë të rregullueshme në lartësi dhe kështu lejojnë një konfigurim të brendshëm të ndryshueshëm. Kjo lejon që shishet e të gjitha madhësive të ruhen vertikalisht dhe horizontalisht.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Prezantim efektiv i produktit

Prezantim efektiv i produktit

Ndriçimi i brendshëm LED që kursen energji kujdeset për prezantimin optimal të produkteve të vendosura në frigorifer

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382264959
Klasifikimi PremiumPlus
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 680 kWh/a
Klasa e klimës CC2
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 5
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K4
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Vlera e lidhjes 1,5 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 202,7 / 60 / 69,6 cm
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I brendshëm analog
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Ftohja e vëllimit bruto 441 l
Ftohja e volumit neto 422 l
Sistemi i ftohjes Dinamik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +12 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 7
nga të cilat me rregullim të lartësisë 6
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 45 kg
Ngarkesa 05l PET 304
Veshja 0,5l PET 7
Ngarkesa 033l kanaçe 608
Veshja 0,33l kanaçe 7
Ndriçimi i brendshëm Kolonë dritash LED në të dyja anët
Ngjyra trupi E zezë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera Derë me xham izolues
Brava mekanike
Doreza Dorezë alumini
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbë të rregullueshme 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.200 mm
Materiali hapësira e brendshme Plastikë argjend
Skara e bazamentit
Dizajni i derës Switch
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Vëllimi i përgjithshëm bruto 441 l
Vëllimi total neto 422 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 2.080,0 / 630,0 / 700,0 mm
Pesha (pa paketimin) 84 kg
Pesha (me paketimin) 91 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.