FKDv 4213 Comfort i zi Frigorifer ftohës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm 403 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201 / 60 / 68,7 cm
Ngarkesa 05l PET 256
Ngarkesa 033l kanaçe 512
Klasa e efiçencës së energjisë C

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ena plastike e brendshme

Ena plastike e brendshme

Ena e brendshme plastike e thellë është e përbërë nga një copë dhe për këtë arsye është veçanërisht e lehtë për t'u pastruar. Ena e brendshme është bërë nga plastika, një plastikë plotësisht e riciklueshme, e qëndrueshme dhe prandaj është e sigurt nga një pikëpamje mjedisore.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Raftet janë të rregullueshme në lartësi dhe kështu lejojnë një konfigurim të brendshëm të ndryshueshëm. Kjo lejon që shishet e të gjitha madhësive të ruhen vertikalisht dhe horizontalisht.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Prezantim efektiv i produktit

Prezantim efektiv i produktit

Ndriçimi i brendshëm LED që kursen energji kujdeset për prezantimin optimal të produkteve të vendosura në frigorifer

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382264874
Series Comfort
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 385 l
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 403 l
vëllimi neto total 385 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 385 l
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 547 kWh/a
Klasa e klimës CC2
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 5
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K4
Vlera e lidhjes 1,5 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201 / 60 / 68,7 cm
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I brendshëm analog
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Sistemi i ftohjes Dinamik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +12 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 6
nga të cilat me rregullim të lartësisë 5
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 45 kg
Ngarkesa 05l PET 256
Veshja 0,5l PET 7
Ngarkesa 033l kanaçe 512
Veshja 0,33l kanaçe 7
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim LED gjatësor djathtas
Ngjyra trupi E zezë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Brava mekanike
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbë të rregullueshme 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.200 mm
Materiali hapësira e brendshme Plastikë argjend
Skara e bazamentit
Dizajni i derës Switch
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Vëllimi i përgjithshëm 403 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 2.080,0 / 624,0 / 694,0 mm
Pesha (pa paketimin) 79 kg
Pesha (me paketimin) 85 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.