Ruajtja e purove në humidor

Njohësit e purove shpesh e quajnë veten "Aficionados" (spanjisht: admirues). Një aficionado i vërtetë e dallon që në kontaktin e parë nëse një puro është ruajtur siç duhet. Purot e kushtueshme gjejnë kushtet ideale të ruajtjes te Humidor Liebherr dhe mund të maturohen për një periudhë të gjatë kohe. Sistemi elektronik me prekje i cilësisë së lartë së bashku me sensorët e lagështisë sigurojnë që temperatura dhe lagështia e dëshiruar të ruhen me saktësi.

Cilësia e ruajtjes për puro të paçmuara

 • Shije e pandryshueshme falë ruajtjes profesionale
  Purot Premium janë produkte natyrore të cilësisë së lartë, që prodhohen me dorë nën kontrolle të rrepta të cilësisë në një proces të gjatë pune. Për ruajtjen e aromës natyrale, ruajtja profesionale është e rëndësishme. Një puro e ruajtur siç duhet ka një fletë të butë elastike. Ajo qëndron këndshëm në dorë dhe lëshon aromën e lëngshme origjinale. Humidori ZKes 453 Liebherr u ofron të dashuruarve pas purove mikroklimën e përsosur dhe mundësitë e përshtatjes individuale për ruajtjen e vlerave të tyre.

  Puro Premium të ruajtura me stil Shije e pandryshueshme falë ruajtjes profesionale

  Purot Premium janë produkte natyrore të cilësisë së lartë, që prodhohen me dorë nën kontrolle të rrepta të cilësisë në një proces të gjatë pune. Për ruajtjen e aromës natyrale, ruajtja profesionale është e rëndësishme. Një puro e ruajtur siç duhet ka një fletë të butë elastike. Ajo qëndron këndshëm në dorë dhe lëshon aromën e lëngshme origjinale. Humidori ZKes 453 Liebherr u ofron të dashuruarve pas purove mikroklimën e përsosur dhe mundësitë e përshtatjes individuale për ruajtjen e vlerave të tyre.

 • Temperaturë konstante dhe lagështi e lartë
  Për aromën optimale, një ndërveprim i ekuilibruar i temperaturës dhe lagështirës është i rëndësishëm. Sepse purot Premium janë produkte natyrale të ndjeshme. Për ruajtjen konstante të vlerës së tyre, ato kërkojnë kushte të ngjashme mjedisore si në atdheun tropikal të duhanit - në Karaibe, në Amerikën e Jugut apo në Azinë Juglindore. Në Humidor Liebherr, purot mund të ruhen ose të maturohen në kushte të përkryera klimatike për një periudhë të gjatë kohore. Falë teknologjisë inovative, temperatura e dëshiruar konstante dhe lagështia e lartë ruhen në mënyrë precize në çdo kohë.

  Klima tropikale e dëshiruar Temperaturë konstante dhe lagështi e lartë

  Për aromën optimale, një ndërveprim i ekuilibruar i temperaturës dhe lagështirës është i rëndësishëm. Sepse purot Premium janë produkte natyrale të ndjeshme. Për ruajtjen konstante të vlerës së tyre, ato kërkojnë kushte të ngjashme mjedisore si në atdheun tropikal të duhanit - në Karaibe, në Amerikën e Jugut apo në Azinë Juglindore. Në Humidor Liebherr, purot mund të ruhen ose të maturohen në kushte të përkryera klimatike për një periudhë të gjatë kohore. Falë teknologjisë inovative, temperatura e dëshiruar konstante dhe lagështia e lartë ruhen në mënyrë precize në çdo kohë.

 • Produkte marke të cilësisë së lartë të mbrojtura në mënyrë optimale
  Pas korrjes, duhani përpunohet më tej në një proces të gjatë nën kushte të monitoruara në mënyrë strikte. Ai thahet, fermentohet, seleksionohet me dorë dhe përpunohet në puro të markave të kushtueshme nga punëtorë të specializuar për mbledhjen e purove. Specialistët testojnë çdo pjesë të veçantë për faktorë të tillë si pesha ose ngjeshja. Ekipi i provuesve përbën instancën e fundit të kontrollit. Kjo cilësi e lartë e produktit mbrohet në mënyrë optimale në humidor nga një sistem elektronik me prekje i cilësisë së lartë në kombinim me sensorët e besueshëm të lagështisë.

  Sigurimi i cilësisë Produkte marke të cilësisë së lartë të mbrojtura në mënyrë optimale

  Pas korrjes, duhani përpunohet më tej në një proces të gjatë nën kushte të monitoruara në mënyrë strikte. Ai thahet, fermentohet, seleksionohet me dorë dhe përpunohet në puro të markave të kushtueshme nga punëtorë të specializuar për mbledhjen e purove. Specialistët testojnë çdo pjesë të veçantë për faktorë të tillë si pesha ose ngjeshja. Ekipi i provuesve përbën instancën e fundit të kontrollit. Kjo cilësi e lartë e produktit mbrohet në mënyrë optimale në humidor nga një sistem elektronik me prekje i cilësisë së lartë në kombinim me sensorët e besueshëm të lagështisë.

 • Mundësitë e përshtatjes individuale
  Nëse purot ruhen në lagështi të ulët, ato thahen dhe humbasin aromën e tyre të çmuar. Nëse lagështia është shumë e lartë, ekziston rreziku që duhanet e çmueshme të myken. Lagështia ideale për ruajtjen e purove është midis 68 dhe 75 për qind. Sa më shpejt që puro të mendohet për kënaqësinë e pirjes, aq më afër nivelit 68 për qind duhet të jetë lagështia. Në Humidor Liebherr, tre qarqe të veçanta të kontrollit me katër ventilatorë krijojnë klimën ideale të ruajtjes për nevojat individuale.

  Lërini në maturim ose shijojini spontanisht Mundësitë e përshtatjes individuale

  Nëse purot ruhen në lagështi të ulët, ato thahen dhe humbasin aromën e tyre të çmuar. Nëse lagështia është shumë e lartë, ekziston rreziku që duhanet e çmueshme të myken. Lagështia ideale për ruajtjen e purove është midis 68 dhe 75 për qind. Sa më shpejt që puro të mendohet për kënaqësinë e pirjes, aq më afër nivelit 68 për qind duhet të jetë lagështia. Në Humidor Liebherr, tre qarqe të veçanta të kontrollit me katër ventilatorë krijojnë klimën ideale të ruajtjes për nevojat individuale.

 • Pajim i brendshëm i ndryshueshëm
  Trupi prej inoksi me dyer xhami vepron si një element vizual tërheqës elegant. Hapësira e brendshme është e pajisur me dy rafte për vendosjen e purove, me dru kedri spanjoll. Kutitë e purove janë prodhuar tradicionalisht nga ky dru, pasi ai thith mirë lagështinë dhe e çliron atë përsëri në mënyrë të njëtrajtshme. Koleksionistët mund të vendosin këtu në ruajtje edhe kutitë e purove, edhe purot e veçanta. Dy kutitë prej druri kedri që hiqen lirisht përbëjnë një mënyrë prezantimi me formë elegante. Me një vëllim të shfrytëzueshëm prej 39 litrash, Humidor ofron kapacitet të mjaftueshëm për ruajtjen afatshkurtër dhe afatgjatë.

  Hapësira për ruajtje dhe prezantim Pajim i brendshëm i ndryshueshëm

  Trupi prej inoksi me dyer xhami vepron si një element vizual tërheqës elegant. Hapësira e brendshme është e pajisur me dy rafte për vendosjen e purove, me dru kedri spanjoll. Kutitë e purove janë prodhuar tradicionalisht nga ky dru, pasi ai thith mirë lagështinë dhe e çliron atë përsëri në mënyrë të njëtrajtshme. Koleksionistët mund të vendosin këtu në ruajtje edhe kutitë e purove, edhe purot e veçanta. Dy kutitë prej druri kedri që hiqen lirisht përbëjnë një mënyrë prezantimi me formë elegante. Me një vëllim të shfrytëzueshëm prej 39 litrash, Humidor ofron kapacitet të mjaftueshëm për ruajtjen afatshkurtër dhe afatgjatë.

 • Koncepti i sofistikuar i higjienës
  Si produkt natyral, purot kanë nevojë për një mjedis të përsosur higjienik. Materialet e përpunuara brenda Humidorit ofrojnë siguri maksimale. Të gjitha pjesët e drurit mund të hiqen dhe pastrohen individualisht. Plastika në pjesën e brendshme dhe në depozitën e ujit është e lehtë për t'u larë. Një filtër me karbon aktiv garanton që ajri në pjesën e brendshme të jetë i pastër nga aromat. Përveç kësaj, mund të lexohet edhe treguesi i kontrollit për temperaturën dhe lagështirën e ajrit. Kështu që nuk është e nevojshme hapja e derës për qëllimet e kontrollit të temperaturës. Kjo zvogëlon rrezikun e futjes së spores ose dëmtuesve.

  Mbrojtur në mënyrë të sigurt Koncepti i sofistikuar i higjienës

  Si produkt natyral, purot kanë nevojë për një mjedis të përsosur higjienik. Materialet e përpunuara brenda Humidorit ofrojnë siguri maksimale. Të gjitha pjesët e drurit mund të hiqen dhe pastrohen individualisht. Plastika në pjesën e brendshme dhe në depozitën e ujit është e lehtë për t'u larë. Një filtër me karbon aktiv garanton që ajri në pjesën e brendshme të jetë i pastër nga aromat. Përveç kësaj, mund të lexohet edhe treguesi i kontrollit për temperaturën dhe lagështirën e ajrit. Kështu që nuk është e nevojshme hapja e derës për qëllimet e kontrollit të temperaturës. Kjo zvogëlon rrezikun e futjes së spores ose dëmtuesve.

 • Humidor

  Më shumë informacion dhe detajet teknike mund t'i gjeni në pamjen e detajuar të Humidor ZKes 453. Më shumë rreth ZKes 453

  Video

  Te Humidor Liebherr, temperatura dhe lagështia mund të rregullohen më vete. Kjo siguron klimën e përkryer të ruajtjes për purot e cilësisë së lartë.
  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  Te Humidor Liebherr, temperatura dhe lagështia mund të rregullohen më vete. Kjo siguron klimën e përkryer të ruajtjes për purot e cilësisë së lartë. Hap videon
  Te Humidor Liebherr, temperatura dhe lagështia mund të rregullohen më vete. Kjo siguron klimën e përkryer të ruajtjes për purot e cilësisë së lartë.
  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  Frigoriferët për verën

  Nga përdorimi familjar deri te gastronomia: Liebherr ofron frigoriferë për verën për fusha të ndryshme përdorimi.

  Vera dhe purot - një duo perfekte

  Një gotë verë e mirë me një Cohiba ose Montecristo origjinale, ky është një kombinim magjik. Mësoni më shumë për kënaqësinë e përsosur të shijimit të verës. Speciale "Vera"