Frigoriferi për ruajtjen e verës GrandCru

Frigoriferi për ruajtjen e verës GrandCru është zgjedhja e parë për ruajtjen afatgjatë të verërave në temperaturën e servirjes. Me kushte klimatike të ngjashme si në një qilar vere, GrandCru siguron një temperaturë konstante në të gjithë hapësirën e brendshme.

Sipas nevojës, temperatura mund të përshtatet nga +5°C deri në +20°C. Kështu që ju mund të shijoni verën tuaj sipas shijes në temperaturën e preferuar të pirjes.

Me një lartësi prej vetëm 61 cm dhe një gjerësi 42 cm, në pajisjen kompakte WKes 653 mund të ruhen deri në 12 shishe verë me madhësi normale në temperaturë të përsosur për servirje. Një derë prek inoksi me xham izolues dhe ndriçimi LED me errësim nxjerrin në pah verërat në mënyrë elegante. Për shkak të madhësisë kompakte, ai është element vizual tërheqës në çdo mjedis. Nëse varet në mur ose qëndron mbi një etazher, WKes653 është një stoli në çdo drejtim dhe vera juaj e preferuar është gjithmonë pranë jush.

Shijimi i verës në një mjedis elegant

 • Mundësitë e instalimit të ndryshëm
  Për shkak të madhësisë së tij kompakte, WKes 653 mund të përdoret i pavarur. Nëse ndodhet në dhomën e ndenjes mbi etazher ose varet në mur, me lartësinë prej 61 cm dhe gjerësinë 42 cm, ai është mrekulli e vërtetë e shfrytëzimit të hapësirës. WKes 653 siguron hapësirë për deri në 12 shishe.

  Mundësitë e instalimit të ndryshëm

  Për shkak të madhësisë së tij kompakte, WKes 653 mund të përdoret i pavarur. Nëse ndodhet në dhomën e ndenjes mbi etazher ose varet në mur, me lartësinë prej 61 cm dhe gjerësinë 42 cm, ai është mrekulli e vërtetë e shfrytëzimit të hapësirës. WKes 653 siguron hapësirë për deri në 12 shishe.

 • Komandimi
  Temperatura ideale e ruajtjes për ruajtjen afatgjatë të verërave është +8°C deri +12°C. Verërat e bardha që mbahen në temperaturë servirjeje, në mënyrë ideale duhet të mbahen në më pak se +10°C, verërat e kuqe deri në +18°C. Prandaj, temperatura mund të rregullohet saktësisht midis +5°C dhe +20°C me anë të sistemit komod elektronik me prekje.

  Komandimi

  Temperatura ideale e ruajtjes për ruajtjen afatgjatë të verërave është +8°C deri +12°C. Verërat e bardha që mbahen në temperaturë servirjeje, në mënyrë ideale duhet të mbahen në më pak se +10°C, verërat e kuqe deri në +18°C. Prandaj, temperatura mund të rregullohet saktësisht midis +5°C dhe +20°C me anë të sistemit komod elektronik me prekje.

 • Ndriçim LED me ndezje të veçantë dhe errësim
  WKes 653 është i pajisur me ndriçim LED me ndezje të veçantë dhe errësim për reklamë optimale të verërave më të mira. Meqenëse ndriçuesit LED prodhojnë vetëm rrezatim minimal nxehtësie dhe asnjë rrezatim UV, verërat mund të vendosen në dritën e duhur për një periudhë më të gjatë kohore pa u dëmtuar.

  Ndriçim LED me ndezje të veçantë dhe errësim

  WKes 653 është i pajisur me ndriçim LED me ndezje të veçantë dhe errësim për reklamë optimale të verërave më të mira. Meqenëse ndriçuesit LED prodhojnë vetëm rrezatim minimal nxehtësie dhe asnjë rrezatim UV, verërat mund të vendosen në dritën e duhur për një periudhë më të gjatë kohore pa u dëmtuar.

 • Ndarjen e veglave
  Ndarja praktike e veglave përdoret për të ruajtur takëmet e verës ose shoqëruesit e vegjël për konsumin e saj, si çokollata dhe bonbonet, të cilat shërbehen gjithashtu në temperaturë të moderuar për të plotësuar kënaqësinë në shijimin e verës.

  Ndarjen e veglave

  Ndarja praktike e veglave përdoret për të ruajtur takëmet e verës ose shoqëruesit e vegjël për konsumin e saj, si çokollata dhe bonbonet, të cilat shërbehen gjithashtu në temperaturë të moderuar për të plotësuar kënaqësinë në shijimin e verës.

 • Filtri me karbon aktiv
  Edhe me shishe të mbyllura përmes tapës ndodh një shkëmbim ajri që mund të dëmtojë verën. Prandaj, në frigoriferin për ruajtjen e verës WKes 653 është integruar një filtër me karbon aktiv FreshAir që ndërrohet lehtë, i cili pastron ajrin në hapësirën e brendshme.

  Filtri me karbon aktiv "FreshAir"

  Edhe me shishe të mbyllura përmes tapës ndodh një shkëmbim ajri që mund të dëmtojë verën. Prandaj, në frigoriferin për ruajtjen e verës WKes 653 është integruar një filtër me karbon aktiv FreshAir që ndërrohet lehtë, i cili pastron ajrin në hapësirën e brendshme.

 • Mbrojtja nga rrezet UV
  Kanati i madh prej xhami me kornizë inoksi elegante ofron pamjen më të mirë te verërat. Xhami i izoluar dhe i veshur i sigurisë garanton mbrojtjen më të mirë kundër rrezeve UV.

  Mbrojtja nga rrezet UV

  Kanati i madh prej xhami me kornizë inoksi elegante ofron pamjen më të mirë te verërat. Xhami i izoluar dhe i veshur i sigurisë garanton mbrojtjen më të mirë kundër rrezeve UV.

 • Frigoriferi për ruajtjen e verës "GrandCru"

  Më shumë informacion rreth frigoriferit për ruajtjen e verës GrandCru dhe të dhënat teknike mund t'i gjeni në pamjen e detajuar. Më shumë rreth WKes 653

  Frigoriferët për verën

  Nga përdorimi familjar deri te gastronomia: Liebherr ofron frigoriferë për verën për fusha të ndryshme përdorimi.

  Aplikacioni për verën

  Liebherr-Wineguide tregon një pasqyrë të verërave Bordeaux. Zbuloni rreth zonës së kultivimit, kantinave, vitit të prodhimit dhe varieteteve të rrushit. Aplikacionet e Liebherr