Zgjidhni asortimentin tuaj
Mbyll

Dhe bota rreth nesh gëzohet: Priza bëhet kuti kursimi

Kushtojini vëmendje ushqimit.

Ndërsa ne gjithçkaje tjetër.

Pajisjet tona ftohëse gjenden gjithmonë në vendet e para. Dhe jo vetëm në çështjet e kursimit.

Kampionët tanë të efikasitetit janë gjithëpërfshirjet aktuale. Përveç konsumit të ulët të energjisë ato rezultojnë edhe me një nivel të ulët të zhurmave, shumë vend për ushqime, një kohë të gjatë shërbimi dhe shumë rezerva të energjisë, nëse ka vërtet rëndësi.

    
        
        
    

Pra, në rastin e efikasitetit ne nuk vëmë re vetëm një faktor, por në të njëjtën kohë kemi në vështrim disa të tilla. Ose të tjera: Të gjitha gjërat e mira te ne janë gjithmonë pesë.

Efikasitet i njëjtë. Karakteristika të tjera.

Me etiketën e re të energjisë për pajisjet elektrike që nga 1 marsi 2021.

Etiketa e deritanishme e energjisë ka ndihmuar vetëm në mënyrë shumë të kufizuar në vendimin për blerje. Kështu përveç klasës A ka pasur edhe klasa A+, A++ dhe A+++. Një plus i katërt ose i pestë tani ju mbetet i ruajtur me etiketën e re. Pajisjet ndahen përsëri në shkallën e efiçencës nga A deri te G.

    
        
        
    

Çfarë nënkupton etiketa e re për pajisjet Liebherr?

Hyrja e etiketës së re u ka dhënë një shtytje kënaqësisë sonë inovative. Ne i kemi optimizuar edhe njëherë pajisjet tona, kështu që ato tani zënë në treg klasat më të mira të efikasitetit. Por ne duam t’i përmirësojmë edhe më shumë këto rezultate kryesore. Prandaj ne punojmë për ju për inovacionet e së nesërmes.

Zbuloni bashkëpunëtorin tonë më efikas.

Pajisjet tona ftohëse konsumojnë shumë pak energji elektrike. Pra nuk është mrekulli që shumë pajisje Liebherr janë në shtëpi në klasat më efiçente për kursimin e energjisë elektrike. Kjo efiçencë ka dy avantazhe: Ju mbroni mjedisin. Dhe kurseni në faturën e energjisë. Për ftohjen konsumi i ulët nuk ka asnjë ndikim: Ushqimet tuaja ruhen për një kohë të gjatë në mënyrë të besueshme.

Rezultati 1-9 nga 9

CBNbda 5723 Plus BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 360 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 360 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

RBa 4250 Prime BioFresh Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioFresh

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 125,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 160 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 125,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 160 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh

CBNes 5775 Premium BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201 / 70 / 66,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 392 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë B
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201 / 70 / 66,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 392 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë B
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

CBNsda 5723 Plus BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 360 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 360 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

ICBb 5152 Prime BioFresh Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe SmartFrost

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 256 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë B
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes SmartFrost
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 256 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë B
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes SmartFrost

CBNsda 5753 Prime BioFresh NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 362 l
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Teknologjia e ftohjes NoFrost

IRBb 4170 Peak BioFresh Frigorifer i integrueshëm me BioFresh Professional

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 191 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë B
 • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 191 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë B
 • Teknologjia e freskimit BioFreshProfessional

SIBa 3950 Prime BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 87 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Vëllimi i përgjithshëm 87 l
 • Mënyra e instalimit E integrueshme
 • Montimi i dyerve Derë fikse
 • Klasa e efiçencës së energjisë A
 • Teknologjia e freskimit BioFresh
 • 0
  Shënimet
  Produkti u shtua te shënimet tuaja.
 • 0 Lista e krahasimit
  Zgjidhni të paktën një produkt tjetër për të nisur krahasimin. Ju mund të krahasoni me njëra-tjetrën maksimumi vetëm 7 produkte për listë. Hiqni produktet nga lista ose resetoni listën. Ju mund të drejtoni njëkohësisht maksimumi 7 lista të ndryshme krahasimi. Produkti u shtua me sukses.
  Nis krahasimin
  Lista e krahasimit është bosh. Në faqet e produkteve mund të përzgjidhni produkte për krahasim.
 • Kërkimi i shitësve
 • Shkarkimet
 • Kontakti & Shërbimi
Shënimet tuaja përmbajnë:
Shtuar së fundmi: Shënimet tuaja nuk përmbajnë asnjë produkt.
close