BG 5040

Vëllimi bruto total 491 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 164 / 75,0 / 73,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,681 kWh / 24h
Përfshirje 600x400mm (Vendosje tërthore)

Karakteristikat

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës me ftohje statike
GTIN 9005382166819
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,681 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 52 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 378 l
Vëllimi bruto total 491 l
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 2,5 A
Përfshirje 600x400mm (Vendosje tërthore)
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 164 / 75,0 / 73,0 cm
Izolimi 60 mm
Pesha (me paketimin) 93,00 kg
Pesha (pa paketimin) 86,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Çelës termostati me rrotullim
Diapazoni i temperaturave -9 °C deri në -26 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Kuti në ndarjen e ngrirjes 0
Raftet mbajtëse 10
nga të cilat të lëvizshme 10
Materiali raftet mbajtëse Shina vendosjeje "L" me çelik krom nikel
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.