BGPv 6520 ProfiLine

Vëllimi bruto total 602 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Përfshirje 400x600mm (Vendosje gjatësore)

Karakteristikat

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Paneli i çmontueshëm i ndarjes së motorit, me plaosje lart

Paneli i çmontueshëm i ndarjes së motorit, me plaosje lart

Komponentët e ftohjes janë të sigurt dhe lehtësisht të arritshëm të integruar në zonën e tavanit. Për qëllime pastrimi ose për shërbim, paneli i dhomës së kompresorit mund të lëvizet pak lart, duke siguruar qasje shumë të mirë. Për shembull, filtri në kondensator, i cili është i pozicionuar prapa panelit të dhomës së motorit, mund të pastrohet lehtësisht pa pasur nevojë të lëvizë njësinë.

Këmbët me rregullim të lartësisë

Këmbët me rregullim të lartësisë

Aty ku higjiena e përditshme e dhomës luan një rol të rëndësishëm, këmbët me rregullim të lartësisë sigurojnë hapësirë të mjaftueshme nga toka dhe sigurojnë që pastrimi nën pajisjen të jetë i lehtë dhe komod.

Teknologjia NoFrost

Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

SwingLine

SwingLine

Dizajni elegant SwingLine me skajet laterale të dritës i bën këto pajisje zgjedhjen e parë për kërkesat më të larta të dizajnit. Konstruksioni i harkuar në mënyrë elegante i bën pajisjet Liebherr element tërheqës vizual në një mjedis profesional. Dyert SwingLine janë ergonomike, të lehta për t'u hapur dhe të lehta për t'u pastruar, me një profil të trajtuar të integruar në të gjithë lartësinë e derës.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës standard për furrat e bukës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382196335
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 1.874,00 kWh/a
Klasa e klimës 5
Fuqia e tingullit të zhurmës 60 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 365 l
Vëllimi bruto total 602 l
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes automatisch
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 4,0 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 60 kg
Përfshirje 400x600mm (Vendosje gjatësore)
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Izolimi 83 - 60 mm
Pesha (me paketimin) 150 kg
Pesha (pa paketimin) 133 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Diapazoni i temperaturave -10 °C deri në -35 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Stahl
Ngjyra trupi Weiß
Materiali dera/kapaku Çelik
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E ndryshueshme majtas ose e ndryshueshme djathtas
Materiali hapësira e brendshme Krom-nikel-çelik
Kuti në ndarjen e ngrirjes 0
Raftet mbajtëse 0
nga të cilat të lëvizshme 0
Materiali raftet mbajtëse Shina mbështetëse krom-nikel-çelik në formë L
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Doreza Dorezë shirit
Materiali këmbët me regjistrim Inoks

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.