FRTSvg 7531 Performance Tabela ftohëse me ftohje dinamike

Vëllimi i përgjithshëm bruto 440 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 95 / 178 / 70 cm
Agjenti ftohës R 290

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Pjesët e këmbimit të disponueshme për dhjetë vjet

Pjesët e këmbimit të disponueshme për dhjetë vjet

I qëndrueshëm do të thotë që pajisja është jo vetëm e përshtatshme për mjedisin dhe ekonomike, por edhe rezistente. Për t'u siguruar që pajisjen profesionale do ta keni për një kohë të gjatë, Liebherr garanton disponueshmërinë e pjesëve të këmbimit për të paktën dhjetë vite pas ndërprerjes së serisë. Megjithëse ne bëjmë gjithçka mundemi për t'u siguruar që mos të lindë asnjëherë nevoja për pjesë këmbimi.

Rrotëzat e forta

Rrotëzat e forta

Rrotëzat e montueshme bëjnë që pajisjet profesionale Liebherr të jenë shumë të lëvizshme. Kjo ju mundëson të ndryshoni vendndodhjen e instalimit në çdo kohë ose thjesht ta lëvizni pajisjen për lehtësi në pastrim.

Menteshë dere e këmbyeshme

Menteshë dere e këmbyeshme

Pajisjet profesionale Liebherr janë të pajisura me menteshë dere standarde në anën e djathtë. Pa u përpjekur shumë – dhe pa shtuar ndonjë pjesë – mentesha e derës mund të ndryshojë në krahun e majtë. Kjo mundëson liri maksimale kur zgjidhni vendndodhjen e instalimit.

Izolues dere i zëvendësueshëm

Izolues dere i zëvendësueshëm

Kurseni kohë dhe para: Izoluesit e çmontueshëm të derës së pajisjes Liebherr mund të zëvendësohen lehtësisht. Nëse izoluesi dëmtohet, ju mund ta zëvendësoni vetë pa asnjë vegël.

15 vite projektim komponentësh

15 vite projektim komponentësh

I qëndrueshëm do të thotë që pajisja është jo vetëm ekonomike, por edhe afatgjatë. Materialet e cilësisë së lartë dhe fabrikimi solid, kombinuar me të paktën dhjetë vite të disponueshmërisë së pjesëve të këmbimit që nga ndërprerja e serisë, e bëjnë një pajisje Liebherr një nga pajisjet më të forta, të besueshme, jashtëzakonisht afatgjatë dhe më të mira për përdorimin e përditshëm.

Dyert

Dyert

Frigoriferët tanë banak janë të lehtë për t’u ngarkuar dhe për t’u shkarkuar. Secili prej tyre ofrohet si version me sirtarë ose me një derë. Kjo e fundit qëndron automatikisht e hapur në një kënd hapjeje prej më shumë se 90°, duke jua bërë punën shumë më të lehtë. Ngrirësit banak janë zakonisht të pajisur me dyer.

Etiketa e energjisë në përputhje me Direktivën e BE 2015/1094

Etiketa e energjisë në përputhje me Direktivën e BE 2015/1094

Një vështrim i shpejtë i efikasitetit të energjisë: Etiketa e energjisë tregon se sa ekonomike janë pajisjet profesionale Liebherr. Ky konsum i ulët i energjisë përkthehet gjithashtu në kosto të përgjithshme funksionimi më të ulëta.

Diapazoni i përmirësuar i temperaturës -2°C/+8°C

Diapazoni i përmirësuar i temperaturës -2°C/+8°C

I shijshëm akoma më gjatë: Frigoriferët Liebherr kanë një diapazon më të madh temperature nga -2°C deri në +8°C – ndaj gjithçka qëndron e freskët dhe e shijshme më gjatë, edhe mishi.

Ngrohje skeleti

Ngrohje skeleti

Nuk ka nevojë të shqetësoheni më kurrë për myk apo akull. Për të parandaluar kondensimit, të gjithë banakët ftohës dhe ngrirës Liebherr të projektuar me sirtarë janë të pajisur me ngrohje skeleti. Kjo jo vetëm që redukton vështirësinë e pastrimit, por gjithashtu përmirëson higjienën.

I përputhshëm me enët standarde

I përputhshëm me enët standarde

Frigoriferët Liebherr për industrinë e kateringut janë projektuar në përgjithësi për përdorim me enë për gastronomi sipas standardit evropian. Kjo do të thotë se çdo enë standarde e përdorur deri tani mund të montohet edhe në pajisjen Liebherr të re.

Pjesë e brendshme e sigurt për ushqimet

Pjesë e brendshme e sigurt për ushqimet

Të gjitha materialet në pajisjet Liebherr për furra dhe industrinë e kateringut janë të sigurta për ushqimet dhe të përshtatshme për ruajtjen e ushqimeve jo të paketuara

Pa mirëmbajtje

Pa mirëmbajtje

Kursen kohë, energji dhe para: Pajisjet kolonë profesionale të Liebherr funksionojnë pa filtra ose komponentë dhe pjesë të tjera që kërkojnë rregullisht zëvendësim. Nuk ka kërkesa shtesë për pastrimin.

Zgjidhje me prizë dhe ftohje me telekomandë

Zgjidhje me prizë dhe ftohje me telekomandë

Të gjithë frigoriferët dhe ngrirësit tanë banak janë të disponueshëm ose si pajisje që vendosen në prizë ose me ftohje me telekomandë. Kjo do të thotë se mund të përshtaten në mënyrë të përsosur me nevojat tuaja individuale ose me kushtet lokale. Pajisjet me ftohje me telekomandë mund të instalohen gjithashtu në një piedestal.

Informacioni për ndërprerjen e energjisë

Informacioni për ndërprerjen e energjisë

Në rast ndërprerjeje të furnizimit me energji elektrike për shkak të një avarie, informacioni i ndërprerjes së energjisë shfaqet pasi të rikthehet energjia. Informacioni tregon se pajisja ka qëndruar përkohësisht pa energji dhe temperaturën maksimale të arritur gjatë kësaj kohe. Kjo ju lejon të vlerësoni nëse ka gjasa për një humbje të cilësisë.

Përputhje me standardin DIN EN 60335 për sigurinë e pajisjes

Përputhje me standardin DIN EN 60335 për sigurinë e pajisjes

Krahas markimit UKCA/CE të kërkuar nga ligji, të gjitha zonat që kanë lidhje me sigurinë – nga manuali i përdorimit deri te pajisja – janë vlerësuar dhe testuar nga një laborator testimi i jashtëm dhe i pavarur. Kjo ju ofron sigurinë më të mirë të mundshme të produktit.

Derë me vetëmbyllje < 90° / mbyllje automatike e derës nën 90°

Derë me vetëmbyllje < 90° / mbyllje automatike e derës nën 90°

Kryeni punët e zakonshme në komoditet; rrini të qetë se nuk do të humbisni asgjë: Në një kënd hapjeje rreth 90°, dera e pajisjes qëndron e hapur dhe lehtëson mbushjen dhe zbrazjen, si edhe pastrimin. Nën rreth 90°, ajo mbyllet vetë në mënyrë që pajisja të mos qëndrojë hapur aksidentalisht. Kjo e mban temperaturën të qëndrueshme edhe ruan cilësinë e ushqimeve.

Fole inoksi

Fole inoksi

I qëndrueshëm, higjienik dhe mbi të gjitha i lehtë për t'u pastruar: Të gjithë frigoriferët dhe ngrirësit banak të Liebherr janë prej inoksi me cilësi të lartë dhe disponohen në tri madhësi të ndryshme.

Pjesë e brendshme prej çeliku inoksi

Pjesë e brendshme prej çeliku inoksi

Higjienik dhe rezistent: E gjithë pjesa e brendshme është prej çeliku inoksi të cilësisë së lartë, që nënkupton se pajisja mund të pastrohet lehtësisht dhe mund të përdoret nga klienti për një kohë shumë të gjatë.

Sipërfaqet e punës

Sipërfaqet e punës

Me sipërfaqen e punës së kombinuar prej inoksi, frigoriferi juaj banak Liebherr bëhet sipërfaqja e përsosur e punës - me ose pa mbrojtje nga spërkatjet. Dhe nëse po planifikoni një zgjidhje të personalizuar, frigoriferët tanë janë gjithashtu të disponueshëm në një variant pa sipërfaqe pune.

Meny me tituj, njëshe

Meny me tituj, njëshe

I lehtë për t'u lexuar, akoma më i lehtë për t'u pastruar: Falë animit të lehtë, ekrani i madh i integruar përsosmërisht në trup ofron pamje të përsosur të ekranit me kontrast të lartë të temperaturës dhe është shumë i lehtë për t'u përdorur. Duke qenë i vendosur nën banak, ai është i mbrojtur në mënyrë optimale edhe nga pluhuri.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Këmbët me rregullim të lartësisë

Këmbët me rregullim të lartësisë

Aty ku higjiena e përditshme e dhomës luan një rol të rëndësishëm, këmbët me rregullim të lartësisë sigurojnë hapësirë të mjaftueshme nga toka dhe sigurojnë që pastrimi nën pajisjen të jetë i lehtë dhe komod.

Grupi i produkteve Tabela ftohëse me ftohje dinamike
GTIN 9005382283332
Klasifikimi Performance
Klasa e efiçencës së energjisë A
Konsumi i energjisë çdo vit 617 kWh/a
Klasa e klimës 5
Sicherheitsklasse 5
Fuqia e tingullit të zhurmës 56 dB
Agjenti ftohës R 290
Vlera e lidhjes 1,15 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Përfshirje GN 1/1, 530 x 325 mm (Längseinschub)
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 95 / 178 / 70 cm
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik
min./max. Temperaturaufzeichnung Ja
Ngrohja e kornizës ballore Asnjë
SmartMonitoring-fähig Ja
Zgjidhja e rrjetit Mund të instalohet më vonë
Kontakti pa potencial
Dera që mbyllet vetë
Ftohja e vëllimit bruto 440 l
Ftohja e volumit neto 274 l
Zona për temperaturën e rregullueshme -2 °C bis +8 °C
Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 9
nga të cilat të lëvizshme 6
Sistemi i shinave të sirtarëve Ndarja e ftohjes
Skara e bazamentit
Ngjyra trupi Inoks
Materiali muret anësore Çelik krom-nikeli (1.4301/AISI 304)
Ngjyra dera Inoks
Materiali dera Çelik krom-nikeli (1.4301/AISI 304)
Materiali hapësira e brendshme Çelik krom-nikeli (1.4301/AISI 304)
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Skarë me veshje plastike
Doreza Dorezë shirit
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Mentesha e derës Majtas fikse/Djathtas fikse
Ndërrimi i menteshës së derës E mundur nga vetë klienti
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 100-150 mm
Rrotat
Numri i ndarjeve 3
Abteil 1 dera
Abteil 2 dera
Abteil 3 dera
Tabela e punës me tavolinë pune me splashback
Guarnicioni i derës I ndryshueshëm
Këmbë të rregullueshme 4
Lloji i rrotave
Vëllimi i përgjithshëm bruto 440 l
Vëllimi total neto 274 l
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 990,0 / 800,0 / 1.875,0 mm
Pesha (pa paketimin) 190 kg
Pesha (me paketimin) 212 kg
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 30 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.