FKvesf 1805 Premium Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm bruto 171 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 85 / 60 / 60 cm
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje me qarkullim ajri
Agjenti ftohës R 600a
Ngarkesa 05l PET 115
Ngarkesa 033l kanaçe 217
Klasa e efiçencës së energjisë C

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Modele me mundësi instalimi nën banak

Modele me mundësi instalimi nën banak

Disa modele mund të integrohen poshtë nën një pllakë. Në këtë rast, për ventilimin në pjesën e pasme të njësisë nevojitet një sipërfaqe ajrimi në sipërfaqen e punës prej min. 200 cm². Kur në pllakën e punës nuk është parashikuar asnjë grilë ventilimi, lartësia e bufesë duhet të jetë së paku 860 mm për të siguruar shpërndarje adekuate të ngrohjes në pjesën e përparme. Veçanërisht me gjurmë të vogla, modelet nën banak ofrojnë një zgjidhje për kursimin e hapësirës.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382161050
Klasifikimi Premium
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 309 kWh/a
Klasa e klimës CC2
Sicherheitsklasse 5
Fuqia e tingullit të zhurmës 47 dB
Agjenti ftohës R 600a
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Vlera e lidhjes 1,0 A
Ruajtja e klasës së caktuar të temperaturës 5 °C
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Frekuenca 50 Hz
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti
SmartMonitoring-fähig Nein
Vernetzbarkeit
ndriçim i vazhdueshëm
Me errësim
Ftohja e vëllimit bruto 171 l
Ftohja e volumit neto 160 l
Ngarkesa 05l PET 115
Ngarkesa 033l kanaçe 217
Diapazoni i temperaturave +1 °C deri në +15 °C
Sistemi i ftohjes Dinamik
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim LED
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Skara e bazamentit
Ngjyra trupi Argjend
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera/kapaku Inoks
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Këmbë të rregullueshme 2
Lloji i rrotave
Ftohja me qarkullim
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Brava mekanike
Dizajni i derës HardLine
Vëllimi i përgjithshëm bruto 171 l
Vëllimi total neto 160 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 85 / 60 / 60 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 905,0 / 614,0 / 649,0 mm
Pesha (pa paketimin) 34,00 kg
Pesha (me paketimin) 37,00 kg
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 45 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.