FCFvg 4002 Performance Kombinim ftohës-ngrirës

Vëllimi i përgjithshëm bruto 377 l
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 204,4 / 59,7 / 65,4 cm
Agjenti ftohës R 600a

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Informacioni i qartë i pajisjes

Informacioni i qartë i pajisjes

I gjithë informacioni rreth pajisjes duhet të jetë i gatshëm në momentin që ju duhet. Prandaj, çdo pajisje Liebherr ka numrin e saj të serisë dhe të shërbimit, si edhe përshkrimin e modelit në ekran, ku mund të lexohet me lehtësi. Kërkimet e lodhshme, si dhe zbrazja e detyrueshme e pjesës së brendshme që të mund të lexoni këtë informacion, tashmë i përkasin të shkuarës.

Përputhje me standardin DIN EN 60335 për sigurinë e pajisjes

Përputhje me standardin DIN EN 60335 për sigurinë e pajisjes

Krahas markimit UKCA/CE të kërkuar nga ligji, të gjitha zonat që kanë lidhje me sigurinë – nga manuali i përdorimit deri te pajisja – janë vlerësuar dhe testuar nga një laborator testimi i jashtëm dhe i pavarur. Kjo ju ofron sigurinë më të mirë të mundshme të produktit.

Kyçi i ekranit

Kyçi i ekranit

Për të shmangur konfigurimet aksidentale, menyja e përdoruesit mund të kyçet. Alarmet akustike mund të pranohen edhe kur funksioni i kyçjes është i aktivizuar. Kjo garanton që të gjitha hyrjet e nevojshme të regjistrohen – dhe çdo hyrje e padëshiruar të mos regjistrohet. Për siguri më të madhe kur përdorni pajisjen Liebherr.

Pjesë e brendshme e sigurt për ushqimet

Pjesë e brendshme e sigurt për ushqimet

Të gjitha materialet në pajisjet Liebherr për furra dhe industrinë e kateringut janë të sigurta për ushqimet dhe të përshtatshme për ruajtjen e ushqimeve jo të paketuara.

Drita LED e tavanit

Drita LED e tavanit

Edhe në mjedis të errët, drita LED e tavanit ofron ndriçim të mirë të pjesës së brendshme. Falë pamjes optimale, produkti i dëshiruar gjendet menjëherë, që do të thotë se dera mund të mbyllet shpejt dhe temperatura e pjesës së brendshme nuk ndryshon. Kështu ju shpëtoni nga kërkimi i panevojshëm për diçka - dhe mbi të gjitha, kursen kosto të energjisë.

Funksion rikujtues

Funksion rikujtues

Funksioni i kohëmatësit të intervalit ju kujton për pastrimin bazë ose shërbimin vjetor të ardhshëm. Intervali mund të zgjidhet nga opsionet e caktuara paraprakisht dhe të vendoset drejtpërdrejt në pajisje, duke ju lënë të përqendroheni vetëm në punën tuaj.

Ndriçim LED

Ndriçim LED

Edhe në një mjedis të errët, ndriçimi LED siguron ndriçim të mirë për pjesën e brendshme. Pika më optimale e tij është se produkti i dëshiruar është menjëherë i arritshëm, dera mund të mbyllet shpejt përsëri dhe temperatura e brendshme mbetet e qëndrueshme. Kjo ju kursen kohë në kërkimin e gjërave, dhe mbi të gjitha kostot e energjisë. Ndriçimi LED me montim të rrafshët e bën pastrimin më të thjeshtë.

Kyçi mekanik

Kyçi mekanik

Të gjitha pajisjet profesionale Liebherr për furra dhe industrinë e kateringut janë të pajisura me një kyç mekanik me dy çelësa. Në këtë mënyrë, ju mund të jeni të sigurt se asnjë dorë e paautorizuar nuk mund t'i prekë ushqimet e ruajtura.

Pjesë e brendshme që pastrohet lehtësisht

Pjesë e brendshme që pastrohet lehtësisht

Ena e brendshme plastike është prej polistireni: një material plastik plotësisht i riciklueshëm, i fortë dhe pa aromë. E prodhuar në mënyrë të përsosur në një pjesë unike, ajo nuk ka vrima të fshehura ku pluhuri mund të grumbullohet dhe cepat e mëdhenj mund të pastrohen lehtë dhe shpejt. Kombinimi i përsosur i qëndrueshmërisë dhe higjienës.

Derë me vetëmbyllje < 90° / mbyllje automatike e derës nën 90°

Derë me vetëmbyllje < 90° / mbyllje automatike e derës nën 90°

Kryeni punët e zakonshme në komoditet; rrini të qetë se nuk do të humbisni asgjë: Në një kënd hapjeje rreth 90°, dera e pajisjes qëndron e hapur dhe lehtëson mbushjen dhe zbrazjen, si edhe pastrimin. Nën rreth 90°, ajo mbyllet vetë në mënyrë që pajisja të mos qëndrojë hapur aksidentalisht. Kjo e mban temperaturën të qëndrueshme edhe ruan cilësinë e ushqimeve.

SafetyStop

SafetyStop

Rafti rrjetë me bllokuesin e rrëshqitjes garanton qëndrueshmëri dhe një mjedis pune të sigurt: Rafti rrjetë nuk mund të nxirret gabimisht - edhe nëse shtohen lëvizjet. Kur mbushni ose zbrazni pajisjen, ai mbetet i fiksuar në mënyrë të qëndrueshme në pozicion - dhe ju shpëtoni nga të papriturat.

Vendosja krah për krah

Vendosja krah për krah

Kiti i aksesorëve ofron një zgjidhje të rregullt dhe të sigurt për të bashkuar disa pajisje. Pajisjet lidhen fort me njëra-tjetrën përmes një shine të profilizuar në mënyrë që të krijojnë një pjesë ballore unike dhe të mos rrëshqasin. Fiksimi i tyre garanton gjithashtu distancën e rekomanduar dhe parandalon grumbullimin e kondensimit midis pajisjeve.

Ultra i efektshëm

Ultra i efektshëm

Çmimet në rritje të energjisë elektrike po shtojnë kërkesat për efikasitetin e frigoriferëve dhe ngrirësve. Nga kompresori deri te izoluesi, te dritat dhe pjesët elektronike, Liebherr e shfrytëzon plotësisht kapacitetin për kursim të të gjithë komponentëve. Rezultati është mbresëlënës - sidomos për sa i përket kostove afatgjata të përdorimit.

Navigimi intuitiv i menysë

Navigimi intuitiv i menysë

Prakticitet në pëllëmbë të dorës: Lexoni gjendjen e pajisjes në panelin e kontrollit të integruar në nivelin e derës pa qenë nevoja ta hapni atë. Udhëzuesi me meny është vetëshpjegues dhe i kontrolluar nga tre butona me prekje.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Kombinim ftohës-ngrirës
GTIN 9005382247419
Klasifikimi Performance
Konsumi i energjisë çdo vit 525 kWh/a
Klasa e klimës 5
Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes Dinamik
Sicherheitsklasse 5
Procesi i shkrirjes Automatik
Fuqia e tingullit të zhurmës 48 dB
Agjenti ftohës R 600a
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Vlera e lidhjes 2,0 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Komandimi Sistem elektronik me prekje
Përdorimi Me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
SmartMonitoring-fähig Ja
Vernetzbarkeit Mund të instalohet më vonë
ndriçim i vazhdueshëm
Me errësim
Ftohja e vëllimit bruto 267 l
Ndriçimi i brendshëm
Diapazoni i temperaturave -9 °C deri në -26 °C
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Kuti në ndarjen e ngrirjes 3
Numri i rafteve mbajtëse 3
nga të cilat të lëvizshme 0
Ngrirja e vëllimit bruto 110 l
Ngrirja e volumit neto 45 l
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra dera E bardhë
Materiali dera/kapaku Derë e plotë
Doreza Dorezë alumini
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Materiali raftet mbajtëse Tabaka prej çeliku krom-nikeli, në formë "L" (1.4301/AISI 304)
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbë të rregullueshme 2
Rrotat
Lloji i rrotave
Ftohja me qarkullim
Gjatësia e kabllos së lidhjes 3.000 mm
Brava mekanike
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të lëvizshme 3
Vëllimi i përgjithshëm bruto 377 l
Vëllimi total neto 232 l
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 204,4 / 59,7 / 65,4 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.080,0 / 615,0 / 725,0 mm
Pesha (me paketimin) 85 kg
Pesha (pa paketimin) 79 kg
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 40 kg
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 45 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.