GGU 1550 Premium Frigorifer ngrirës për nën banak me ftohje statike

Vëllimi i përgjithshëm bruto 143 l
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 83 / 60 / 61,5 cm
Agjenti ftohës R 600a

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit është realizuar me faqe anësore një pjesëshe pa hapësira bashkimi dhe për rrjedhojë është shumë e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Inoksi është një çelik i pandryshkshëm i lidhur dhe veçanërisht i fortë; ideal për kërkesat në fushën profesionale.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës për nën banak me ftohje statike
GTIN 9005382167274
Klasifikimi Premium
Konsumi i energjisë çdo vit 250 kWh/a
Klasa e klimës 7
Sicherheitsklasse 7
Fuqia e tingullit të zhurmës 45 dB
Agjenti ftohës R 600a
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 35 °C
Vlera e lidhjes 0,6 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Kontakti pa potencial
SmartMonitoring-fähig Nein
Vernetzbarkeit
Diapazoni i temperaturave -9 °C deri në -26 °C
Teknologjia e ftohjes
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 14 kg
Koha e ruajtjes në rast defekti 24 h
Kuti në ndarjen e ngrirjes 0
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat të lëvizshme 0
Ngrirja e vëllimit bruto 143 l
Ngrirja e volumit neto 133 l
Ngjyra trupi Inoks
Materiali muret anësore Inoks
Materiali dera/kapaku Inoks
Doreza Dorezë inoksi
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Materiali raftet mbajtëse Pllakat e serpentinës
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Dyert me vetëmbyllje
Përfshirje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Këmbë të rregullueshme 2
Rrotat
Lloji i rrotave
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Brava mekanike
Dizajni i derës HardLine
Vëllimi i përgjithshëm bruto 143 l
Vëllimi total neto 133 l
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 83 / 60 / 61,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 875,0 / 615,0 / 709,0 mm
Pesha (me paketimin) 42 kg
Pesha (pa paketimin) 39,00 kg
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 24 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.