FKU 1805 Premium Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje statike

Vëllimi i përgjithshëm bruto 175 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje statike
Agjenti ftohës R 600a
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 85 / 60 / 60 cm
Ngarkesa 05l PET 118
Ngarkesa 033l kanaçe 221
Klasa e efiçencës së energjisë B

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Modele me mundësi instalimi nën banak

Modele me mundësi instalimi nën banak

Disa modele mund të integrohen poshtë nën një pllakë. Në këtë rast, për ventilimin në pjesën e pasme të njësisë nevojitet një sipërfaqe ajrimi në sipërfaqen e punës prej min. 200 cm². Kur në pllakën e punës nuk është parashikuar asnjë grilë ventilimi, lartësia e bufesë duhet të jetë së paku 860 mm për të siguruar shpërndarje adekuate të ngrohjes në pjesën e përparme. Veçanërisht me gjurmë të vogla, modelet nën banak ofrojnë një zgjidhje për kursimin e hapësirës.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje statike
GTIN 9005382253656
Klasifikimi Premium
Klasa e efiçencës së energjisë B
Konsumi i energjisë çdo vit 204 kWh/a
Klasa e klimës CC1
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 4
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 60 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 30 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K4
Temperatura maksimale e mjedisit 25 °C
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 85 / 60 / 60 cm
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I jashtëm dixhital
Ftohja e vëllimit bruto 175 l
Ftohja e volumit neto 160 l
Sistemi i ftohjes Statik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +10 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 50 kg
Ngarkesa 05l PET 118
Veshja 0,5l PET 7
Ngarkesa 033l kanaçe 221
Veshja 0,33l kanaçe 7
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim LED
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera Inoks
Brava mekanike
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbë të rregullueshme 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 1.900 mm
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Skara e bazamentit
Dizajni i derës HardLine
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi i përgjithshëm bruto 175 l
Vëllimi total neto 160 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 905,0 / 614,0 / 649,0 mm
Pesha (pa paketimin) 33,00 kg
Pesha (me paketimin) 36,00 kg
Lapsi me ngjyrë (i bardhë)

Lapsi me ngjyrë (i bardhë)

Nr. i artikullit 830133000

Me ndihmën e lapsit me ngjyrë gërvishtjet e vogla mbi sipërfaqet e bardha mund të eliminohen shpejt.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.