FKUv 1610 Premium Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm 134 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje me qarkullim ajri
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60 / 61,5 cm
Ngarkesa 05l PET 92
Ngarkesa 033l kanaçe 163
Klasa e efiçencës së energjisë C

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Modele me mundësi instalimi nën banak

Modele me mundësi instalimi nën banak

Disa modele mund të integrohen poshtë nën një pllakë. Në këtë rast, për ventilimin në pjesën e pasme të njësisë nevojitet një sipërfaqe ajrimi në sipërfaqen e punës prej min. 200 cm². Kur në pllakën e punës nuk është parashikuar asnjë grilë ventilimi, lartësia e bufesë duhet të jetë së paku 860 mm për të siguruar shpërndarje adekuate të ngrohjes në pjesën e përparme. Veçanërisht me gjurmë të vogla, modelet nën banak ofrojnë një zgjidhje për kursimin e hapësirës.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Prezantim efektiv i produktit

Prezantim efektiv i produktit

Ndriçimi i brendshëm LED që kursen energji kujdeset për prezantimin optimal të produkteve të vendosura në frigorifer

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për nën banak me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382253410
Series Premium
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 130 l
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 134 l
vëllimi neto total 130 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 130 l
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 225 kWh/a
Klasa e klimës CC2
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 5
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +16 °C deri në 40 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K4
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60 / 61,5 cm
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Sistemi i ftohjes Dinamik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave +1 °C deri në +15 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 45 kg
Ngarkesa 05l PET 92
Veshja 0,5l PET 7
Ngarkesa 033l kanaçe 163
Veshja 0,33l kanaçe 6
Ndriçimi i brendshëm
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera/kapaku Çelik
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Brava mekanike
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbë të rregullueshme 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Skara e bazamentit
Dizajni i derës HardLine
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi i përgjithshëm 134 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 875,0 / 615,0 / 709,0 mm
Pesha (pa paketimin) 36 kg
Pesha (me paketimin) 39,00 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.